9 Viimeisimmät Fake Nose Stud mallit naisille Tyylit elämässä

Fake nenärengas on lisävaruste nenäsi, jota sinun ei tarvitse joutua kivulias lävistystoimenpiteisiin. Voit käyttää sitä ilman aukkoa. Jos se on leikkeen kanssa, niin voit olla sen helmen tuen kanssa. Jos se on kiinni, sinun on pidettävä kiinni nenästä käyttämällä erityistä liimaa. Nenärenkaan ystävät voivat nauttia tällaisesta väärennetystä nastasta ilman lävistyksiä. Voit parantaa ulkoasua käyttämällä tällaisia ​​koriste-nastat. Se on nykypäivän kysynnän keksintö, jossa hän ei halua läikätä nenäänsä, mutta haluaa silti käyttää fancy-nenäketjua.

Kaunis ja tyylikäs Fake Nose Ring Stud for Girls in Trend:

Meidän on tarkasteltava top-nokkavarren renkaiden top-kuvioita, joissa on kuvia.

1. Fake Nose Ring, jossa on kultainen kukka:

väärennös nose stud

Se on väärennös nenärenkaassa kulta. Nenärenkaalla on upea kukkakuvio. Jokaisen terälehden muoto on niin upea ja näyttää alkuperäiseltä. Se etsii söpöä nenäväristä. Ruusun muotoilu ei kosketa nenällä. Se on hieman yli nenän ihon.

2. Spiral Fake Nose Stud:

Kierre Fake Nose Stud

Tämä väärennetty nenäketju on loistava spiraalin muotoilu. Tämä nastat eivät tarvitse nenän lävistyksiä. Se on kiinni sellaisenaan. Spiraalimaailma on uusi ja myös ainutlaatuinen. Kultainen kierre hakee ihmisiä houkuttelevalla tavalla. Tämä näyttää hämmentävältä.

3. Fake Crystal Nose Stud:

väärennös Crystal Nose Stud

Se on morsiamen väärennetty nenäkarva kulunut aviopäivänä. Vanteessa on puoli rivi kristallikivestä, joka on pinnoitettu kultaisella renkaalla. Kolme kultahelmiä ripustetaan vaipan alla, kuten Jamar. Vyötärö on kiinnitetty ketjulla, jonka on oltava solmu korvan takana. Se on osa morsiamen lisävarusteita.

4. Fake Snake Nose Stud:

väärennös Snake Nose Stud

Tämä on väärennetty nenäketju käärmeillä. Pieni pyöreä muoto jatkuu käärmeen kaltaisella linjalla. Tämä henkeäsalpaava käärmekuvio kiinnittää ihmisten huomiota. Tämä malli eroaa tyypillisestä. Tämä kuuluu poikkeuksellisiin naisiin.

Katso lisää: Suunnittelija Nose Jewelry

5. Fake Dangle Nose Ring:

väärennös Dangle Nose Ring

Se on nenärenkainen väärennös, jossa on kolme terälehtiä. Tämä on antiikin muotoinen puoli kukka. Kaksi pientä hopeahahmoa ripustetaan kehälle. Tämä riippuva kuvio ei pysy vakaana. Se tuottaa melodista kohinaa, kun törmää yhteen.

6. Uskonnollinen Fake Nose Pin:

Uskonnollinen Fake Nose Pin

Se on väärennetty rintakehä, jolla on uskonnollinen teema. Se on symboli "aum" muotoillut sitä. Tämä muotoilu on valikoima heimojen alueen naisia. Tällaista kehää pidetään onnekas. Tämä malli näyttää pieneltä suuremmalta kuin tavallinen muotoilu.

Katso lisää: Nenärenkaiden painaminen

7. Bow Style Fake Nose Stud:

Keula Style Fake Nose Stud

Tämä väärä nenärenkainen nastat on epäkeskinen keula. Pyörrekuviojohdin on muotoiltu jousen muotoon. Suunnittelu on täydellistä ja tarkkaa. Tämä kaunis nenäketju näyttää upealta huomattavasta ja erinomaisesta ulkonäöstä.

8. Fake Turtle Nose Stud:

väärennös Turtle Nose Stud

Tämä väärennetty nenäketju on kilpikonna. Tämä on hopeakaramellikuvio. Tämä väärennös kilpikonna on juuttunut nenäön erityisellä liimalla. Kilpikonnasuunnittelu näyttää merkittävältä. Se on yksi ominaisuus yksi asia.

Katso lisää: Clip On Nose Stud

9. Fake Double Nose Ring:

väärennös Double Nose Ring

Se on kaksinkertainen väärennös nenärenkaan mustana. Lanka on pyöreä muoto ja se kuluu kahtena. Timantti nenä tappi on todellinen ja lävistetty. Mutta musta nenärengas ei lävistä ja väärennetty. Se näyttää rocking ja määrittelee tyttö viileä luonne.

Fake nenäketju on trendi ja kuuluisa maailmanlaajuisesti. Jopa nuoret tytöt ja naiset voivat pukeutua väärennettyyn nenärenkaan ilman mitään haittaa. Se on helppo käyttää ja poistaa. Voit saada erilaisia ​​fake stud markkinoilta. Tämä kokonaan muuttaa ulkoasua ja antaa muutoksia tyyliisi. Siinä on keinutuoli ja tyylikäs luonne. Se asettaa ultra-modernin persoonallisuutesi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

77 − = 67