9 uusinta kristalli rannerengas mallit Tyylit elämässä

Rannekorut määritellään ranteen tai käsivarren koristekehykseksi, rungoksi tai ketjuksi. He ovat äskettäin tulleet muotilausunnoksi, joka on yleistynyt kaikkien ikäryhmien keskuudessa. Ihmiset ovat nopeasti kiinni viimeisimmistä malleista ja kuvioista rannekkeissa.

Crystal-rannekkeen suunnittelun

Rannekorut näyttävät tyylikkäiltä kädet ja ne on helppo kuljettaa pois monilla eri asuilla. Ne voidaan valmistaa monista eri metalleista.

Rannekorut kiteiden kanssa:

Koska yksi voi olla täysin varma intuition kanssa, kukaan ei voi koskaan mennä vikaan keraamisten korujen kokoelmaan. Tartu siihen, joka valittaa ja sopii sinulle. Täällä esittelemme joitain parhaita kristalli rannerenkaita naisten.

1. Swarovski kristalli rannerenkaat:

Crystal-ranneke-suunnittelu-Swarovski-1

Swarovski-elementit ovat nykyään muodissa Swarovskin kristallien kanssa sareeissä, lisävarusteissa, kelloissa, koruissa jne. Swarovski-kristallirannekkeet ovat myös samanlaisia ​​kuin muotia. Nämä kristalleja sisältävät rannerenkaat ovat tyylikkäimpiä rannekkeita, joissa on design-elementti tuntuu ja näyttää.

2. Healing Crystal Rannekorut:

Crystal-rannekkeen suunnittelun paranemista-2

Heimojen kristallirannekkeet, kuten nimi viittaa, ovat sairauksien, kuten korkean verenpaineen, astman jne. Parantumiseen ja hoitoon tai sellaisten riippuvuuksien lievittämiseen, kuten tupakoinnin lopettamiseen, alkoholismiin tai päihteiden väärinkäyttöön. Ne on valmistettu erikoiskiteistä, joita voidaan käyttää vain parantamiseen.

3. Clear Rannekorut Kristallien kanssa:

Crystal-rannekkeen suunnittelun-clear-3

Kuten nimestäkin ilmenee, nämä rannekkeet ovat kirkkaita ulkonäköä ja valkoisia ja läpinäkyviä. Ne ovat hyvin tyylikkäitä katsomaan ja ne voidaan yhdistää housuihin ja mekkoihin. Ne menevät hyvin Länsi-morsiamen kulumista tai pitkiä vaatteita myös. Naiset voivat kokeilla näitä monin tavoin.

4. Helmiä kiteillä Rannekoru:

Crystal-ranneke-suunnittelu-helmet-4

Helmikorvakorut kristalleilla! Kuollut yhdistelmä tuota pudota kuollut upea ulkonäkö. Ne ovat vain eteerisiä ja yksi näistä Pearl Crystal rannekkeista lisää oodles charmia koko persoonallisuuttasi. Paras veto länsimaiseen kulumiseen tai morsiamen kulumiseen, yksi ei voi mennä vikaan näiden kanssa.

Katso lisää: Helmillä rannerenkaita naisille

5. Crystal Rannekorut Patterns:

Crystal-ranneke-suunnittelu-malleja-5

Nämä kuvioidut kristallirannekkeet ovat tasalaatuisia ja paksuisia, jotta ne tyylikkäät ja täydellisemmät kuin ranteen koristellut lisävarusteet. Nämä rannekkeet tulevat eri kuvioihin, malleihin ja muotoihin, ja ne voivat olla monivärisiä. Ne näyttävät hyvältä, että yksinkertainen päivä näyttää tai ne rento ilta näyttää liian.

6. Crystal Rannekorut kanssa Stones:

Crystal-ranneke-suunnittelu-kivet-6

Kuten nimi viittaa, rannekorut on valmistettu erilaisista jalokivistä kuten turkoosi, kvartsi, ametisti jne. Voidaan muokata näitä rannerenkejä niiden mukaan myös zodiac-kiviä ja houkutella niitä tyylikkäästi.

Katso lisää: Jalokivi Rannekorut

7. Mustavalkoinen kristalli rannerenkaat:

Crystal-ranneke-suunnittelu-musta-valko-7

Värit, jotka eivät koskaan mene pieleen, ovat mustavalkoisia. Liitä ne kristallirannekeihin ja sinä olet muotikuvake. Kauniit, tyylikkäät personoidut ja upeat näköiset mustavalkoiset kristallirannekkeet sopivat täydellisesti tuohon illanviettoon.

8. Diamond Crystal Rannekorut:

Crystal-rannekkeen suunnittelun timantti-8

Timantti kristalli rannerenkaita voi olla kallein, mutta kaunein kaikista rannerenkaita. Solitaire-kristalli timanttisormus on loistava ja kiilto, jota ainoastaan ​​timantit voivat antaa. Korut erottuvat timantin loiston ja leikkauksen takia. Se on yksi hinnoitelluista omaisuuksista korukokoelmassa.

Katso lisää: Kuinka tehdä helmillä rannerenkaat

9. Crystal Charm Rannekorut:

Crystal-ranneke-suunnittelu-charmi-9

Charms ei voi jättää taakse, kun puhumme rannerenkaista ja jos charmit ovat kiteitä, siellä on upea pala funky lisäosa kädessä. Yhdistä se kaikkiin asuihin ja hanki kohteliaisuuksia käsiisi ja ulkonäösi.

Rannekorut ovat, että on oltava lisävaruste miesten ja naisten korujen kokoelma näinä päivinä. Tyylikkyys, tyyli ja tyylikkäät tyynyt näkyvät erilaisissa rannerenkaissa ja niiden malleissa. Kristallirannekkeilla on nämä leikkaukset, ulkonäkö, loisto ja kirkkaus, jotka erottuvat ja tekevät päätä kääntyvän. Erilaiset mallit, mallit ja mallit tekevät niistä pilaantuneen valinnan. Hanki yksi ja viihdyttää sitä tyylikkäästi.

Kuvan lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 2 =