9 Uusimmat & tyylikäs suunnittelija miesten ja naisten

Blazers ovat tuoneet uuden vaiheen nuorten elämään uuteen trendikkääseen näkymään. Ensisijaisesti vain yksinkertaiset blazerit olivat trendikkäitä. Mutta äskettäin muotiteollisuus on ottanut käyttöön suunnittelijahousut, jotka ovat saaneet suosion hyvin lyhyessä ajassa. Ei vain miehet, vaan myös naiset ovat houkutelleet heitä. Seuraavassa on muutamia hämmästyttäviä malleja viruksen miesten ja naisten keskuudessa arvokas ulkonäkö.

Muodikas ja suosittu Designer Blazers miehille ja naisille Trendissa:

Meidän on tarkasteltava Designer Blazersin parhaita 9 mallia.

1. Kolmivärinen Blazer:

designer-bleiserit

Puuvillan miesten suunnittelijat, jotka suunnittelevat kolmea complimenting-väriä, on hieno etsiä myös pieniä tapahtumia. Kampaamo kuljettaa pullonvihreää, harmaaa ja mustaa väriä, joka antaa ihanan ilmeen nuorille kavereille.

2. Stripped Border Blazer:

riisuttu border Blazer-2

Tyylikkäästi muotoiltu design-blazerin naisille suunnattu muotoilu on sellainen, jossa on riisuttu musta, tavallinen kampaamo. Blazerissa on kaksi taskua sivutaskun alapuolella ainutlaatuisen ulkoasun ansiosta. Se antaa ammatillisen ulkonäön yli valkoiset housut mustalla liinalla.

3. Tarkistaa Blazer:

tarkastukset Blazer-3

Viimeisimmät design-miesten blazerit, joissa on tarkastuslaatikon suunnittelu, ovat melko trendi näinä päivinä. Blazer on valmistettu silkkimateriaalista laivastonsinisellä vaalealla kermanvärillä. Se antaa mielenkiintoisen looken suurille yritystilaisuuksille ja yksityisille tilaisuuksille. Valintaruutu on saatavana pieninä kooltaan myös.

4. Maalattu Blazer:

maalannut Blazer -4

Uusin muotisuunnittelijan malleja, jotka tulevat viraliksi, on silkkimakkara, joka on suunniteltu seinämaalausten innoittamana. Blazerille annetaan sävyjä keltaisella, harmaalla, valkoisella ja punaisella korjaustyökalulla, joka on täysin inspiroiva tutkittavaksi joka tapauksessa tai juhliin. Suunnittelu on saatavana myös sivukuvioina, joka on myös laajalti valittu.

Katso lisää: Miesten urheiluhousut

5. Mustavalkoinen Blazer:

Musta and white Blazer5

Etsitkö yhtenäistä, mutta suunnittelija etsiä mitään yksityistä tai ammattimaista tapahtumaa! Mustan ja valkoisen puuvillan miesten suunnittelija bllazerille annetaan apinanpesu farkkujen kuvio. Se on yleisesti käytetty farkkuja, joissa on laastari tai yksinkertaiset farkut. Farkkujen mallista innoittamana malli on saatavilla myös denim-materiaaleista.

6. Kukka Suunniteltu Blazer:

Kukka Designed Blazer66

Suunnittelija-blazerit miehille, joissa on kukka kuvioita, on varsin haastavaa henkilökohtaisten tapahtumien aikana. Mustalla silkkiblazerilla on ruusuinen kukkakuvio, joka antaa katsojalle yksinkertaisen ulkoasun mustalla tai laivastollisella housulla. Se on myös trendikäs yritystilaisuuksiin. Suunnittelu on saatavana myös kirkkaissa väreissä.

Katso lisää: Naisten kangaskassi

7. Frock Suunniteltu Blazer:

Mekko Designed Blazer -7

Haluatko yksinkertaisen mutta silti tyylikkään ilmeen jopa yritysten tapahtumista? Sileä musta naisten design-blazers-malli, joka näyttää samanlaiselta kuin vaate, jossa sivulataus on melko viehättävä. Se on mukava virhe, jonka alapuolella antaa ulkonäköä ulkonäöltään jopa yritysten tapahtumiin.

8. Hihaton Blazer:

Hihaton Blazer -8

Naisten muotoilusuihkupilkku on sametti on hämmästyttävä kuumille ja haaveilluille kesäleikkeille. Persikkisessa hihaton blazerissa on laaja kauluskuvio, jonka vyötärö on ohuen hihnan ansiosta. Se on laajalti kulunut koko hihan paidan tai t-paidan talvella.

Katso lisää: Blazer Jacket

9. Valkoinen Designer Blazer:

Valkoinen Designer Blazer-9

Miehille houkuttelevien miesten parhaina suunnittelijasukka on silkki valkoinen. Kaulus ja kauluspaita ovat jardoshi-työssä pieniä helmiä, jotta se olisi mahtavaa. Siinä on myös hihatyö lopussa.

Blazers käytettiin alun perin vain yrityksen tarkoituksiin. Mutta sitten yksityiset toiminnot, kuten avioliitto, vastaanotto, syntymäpäivät jne. Ovat myös osallistuneet yllään suunnittelija blazers. Varsinkaan vaaleat värit, kuten valkoinen, harmaa, vaaleanvihreä, persikka jne. Värit ovat virustekstiilejä silkkimateriaalina..

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 5 = 1