9 Uusimmat ja perinteiset Nepali Mangalsutra mallit

Nepalin kulttuuri on hyvin samanlainen kuin Intian. Tämä ulottuu avioliittoon ja häätasuntoihin, joita morsiamet ja naimisissa olevat naiset käyttävät. Mangalsutra on erittäin tärkeä naimisissa olevien naisten kannalta, koska heidän on käytettävä niitä päivittäin.

Kaunis ja tyylikäs Nepalin Mangalsutra-mallit naisten trendiin:

Pitäkää katsomaan top 9 nepali mangalsutra malleja.

1. Kulta Nepali Mangalsutra:

Nepali mangalsutra designs

Tämä upea koru on mitä Nepalin naimisissa olevat naiset haluavat käyttää. Se on raskas kappale, joka on valmistettu puhtaasta kulta. Riipuksen yksityiskohtaiset yksityiskohdat kulta on erittäin houkutteleva. Riipusta putoavat kultaiset säikeet ovat täydellisiä, jotta mangalsutra erottuu.

2. Punainen helmiä Mangalsutra:

Punainen beads mangalsutra

Yksi hämmästyttävä pala koruja naimisissa naisten Nepal on tämä punainen helmiä mangalsutra, joka on kulunut pitkä. Silmät houkuttelevat punaiset helmet ovat erittäin lupaavia ja kultaiset lisäosat ovat intricamente muotoillut. Riipus on myös tehty kulta ja siinä on joitain perinteisiä piirustuksia.

3. Tilhari Mangalsutra:

Tilhari mangalsutra

Tämä on perinteinen mangalsutra, joka on hienostunut ja täydellinen nuoremmalle sukupolvelle. Tilhari mangalsutra on tehty riveistä punaisia ​​helmiä, jotka on kierretty muodostamaan paksu ketju. Keski riipus on hyvin yleinen muotoilu, joka on sorkkataulun reunainen riipus. Kultaketjussa käytetyt värit ovat koristekiviä, kuten korallia ja smaragdeja.

4. Vihreä Tilhari Mangalsutra:

Vihreä Tilhari mangalsutra

Sen lisäksi perinteiset punaiset helmet, joita käytetään mangalsutra, on tämä vihreä helmiä Tilhari. Helmet leviävät kierteisiin rivissä ja sitten nippu liitetään yhteen ja kierretään paksun mangalsutran muodostamiseksi. Tässä tapauksessa riipus on tehty vain kultahelmillä. Kultakupit ovat kauniisti veistettyjä malleja.

Katso lisää: Kulta Mangalsutra mallit Karnataka

5. Garnet Mangalsutra:

Granaatti mangalsutra

Tämä erityisesti mangalsutra, jota Nepalin naiset käyttävät, on perinteiset mustat helmet ja kultaiset asetukset. Ero on riipus, joka on tehty kulta. Kulta-levy on asetettu granaatti-kivillä, jotka ovat muodoltaan pyöreitä. Se muodostaa kukkakuvion, jossa on viisi granaatti- kiviä kummassakin päässä linjalla.

6. Jantar Mala Mangalsutra:

Jantar Mala mangalsutra

Nepalin mangalsutra-malleissa on tämä mahtava koru, joka yleensä kuluu häät. Tämä upea mestariteos on täydellinen morsiamelle ja valmistettu lupaavilla punaisilla väreillä, jotka on yhdistetty kultahelmien väliin. Upea riipus on silmänräpäys ja riipuksen neliön muoto on hyvin perinteinen.

Katso lisää: Kerala Mangalsutra mallit

7. Useat Stones Mangalsutra:

useat stones mangalsutra

Perinteisiä kullan Nepali mangalsutra -malleja voidaan käyttää useilla eri tavoilla. Keskellä oleva kultainen riipus on erittäin tärkeä ja sen monimutkainen suunnittelu on erittäin tärkeää. Tämä erityisesti mangalsutra valmistetaan useilla värillisellä kivillä, kuten helmet, jotka on liitetty yhteen pääketjun muodostamiseksi. Värikäs ketju lisää paljon tätä mangalsutraa.

8. Fusion Mangalsutra:

fuusio mangalsutra

Nepalin kulttuuri on tehnyt suuren harppauksen ihmisten sekoittumisesta muihin kulttuureihin ja maihin. Tämä fuusio mangalsutra on todiste tästä kulttuurisekoituksesta. Mangalsutra on perinteinen Nepali tyyli suunnittelussa riipus, mutta tässä käytetyt helmet eivät ole perinteinen punainen tai vihreä. Riipus sisältää herkkiä timantteja.

Katso lisää: Telugu Mangalsutra

9. Thushi Mangalsutra:

Thushi mangalsutra

Tämä upea mangalsutra sopii täydellisesti Nepalin naimisiin. Mustat helmet sopivat kaikille ja riipus on tyypillinen Nepalin muotoilu. Riipus on liitetty mustalle helmi-ketjulle pienellä helmi- ja kultahelmillä. Riipuksessa on kaunis violetti jalokivi keskellä. Riipuksen seitsemän terävät päät ovat hyvin symbolisia.

Tämä luettelo Nepalin mangalsutraaleista on vaihtoehtoja juuri naimisissa oleville naisille ja myös niille, joita on käytettävä erityisissä tilaisuuksissa. Fusion mangalsutra on myös yksi uusimmista suunnitelmista.

Leave A Comment

4 + 5 =