9 upeita suurikokoisia timanttisormuksia miehille ja naisille

Timantit ovat ylellisiä koruja niille, jotka ovat ainutlaatuisia ja hienoja muotoiluja ja glamouria. Timantit, jotka tunnetaan yleisesti rakkauden symbolina, ovat aina lahjakkaita ja ostettuja ilmaista rakkautta. Nykyään on erittäin helppoa olla timanttisormukset, mutta lukuun ottamatta säännöllisiä kulta- ja timanttikokoelmia, suuret timanttisormukset vaikuttavat dynaamisesti käyttäjän päälle.

Se tosiasia, että timantit ovat naisten sydän, kun suuri timantti on lahjakas tytölle, on varmaa, että ehdotuksesi on menossa kohti elinikäistä suhdetta. Kun puhumme rikkauksista, on huomionarvoista, että timanttisormus, jonka arvo on kaksi numeroa, on niitä, jotka loistavat käsille. Sillä ei ole väliä, sormet päätyvät punnitsemaan raskas timantti.

Suunnittelijan sormukset suurikokoisilla timanteilla:

Täällä listattiin alle suunnitellut erikoisliitokset ja vihkisormukset, joissa on suurikokoisia timantteja.

1. 8 Carat Big Solitaire Diamond Crown Ring:

iso diamond rings

8 karaatin timanttikruunu ja nastat kauniilla timantilla bändin yli näyttävät ihastuttavalta ja lumoavalta. Stud 925 sterling hopea metalli ja 11 m rengas voi maksaa erittäin korkea, mutta kannattaa gifting teidän vaimonsa ja ehdottaa elinikäistä onnellista elämää yhdessä.

2. Big Round Timanttisormus tytöille:

Iso Round Diamond Ring

Suurin timanttisormus tähän asti on Grisogonon henki. Se on musta timantti, ja sitä pidetään maailman viidenneksi suurimpana timanttisormuksena. Timantti kattaa lähes puolet ranteesta sen shinning-leikkauksella ja muodolla. Se painaa lähes 312,24 karaattia

3. Real Pink Panther Big Diamond Ring:

9 upeita suurikokoisia timanttisormuksia miehille ja naisille

Todellinen vaaleanpunainen pantteri pidetään maailman hienoimmista soikea muotoinen timantti vaaleanpunainen asennettu rengas. 132,5 karaatin painoinen timanttisormus kesti kaksi vuotta kokonaisuudessaan täydellisen muodon ja leikkauksen ansiosta.

4. 100 karaatin valtava timanttisormus:

100 Carat Huge Diamond Ring

Tämä valkoinen timantti on kirkkaampi kuin valkoinen. Hieno smaragdin leikattu timantti paino on 100 karaattia ja oli jopa yli 200 karaattia ennen leikkaamista, muotoilua ja kiillottamista.

Katso lisää: Single Diamond Engagement Rings

5. Harvinainen keltainen timantti Big Diamond Ring:

Harvinainen Yellow Diamond Big Diamond Ring

Harvinainen ja valtava koon keltainen timanttisormus on lumoava ja loistava, sen täydellinen leikkaus ja muoto kaunis kaiverrettu timantti näyttää upealta sormilla. Säteilevä loistaa korkealle, mikä tekee siitä tarpeen peittää silmät auringonvalossa.

6. Emerald Cut Huge Diamond Ring:

Smaragdi Cut Huge Diamond Ring

Timanttisormus on nimeltään Annenberg-timantti on 32,01 karaattia, joka on yksi suurimmista timanttisormuksista. Se on ihastunut kahteen päärynänmuotoiseen timanttiin sivuilla, jotka jopa painavat yli 1,5 karaattia.

Katso lisää: Opal Ring Designs

7. Harvinainen timanttisormus, jolla on valtava koko:

Harvinainen Diamond Ring with a Huge Size

Timanttisormus on virheetöntä ja kirkkautta, kun valkoinen 10 karaatin kuohuviini timantti kiinnitetään platinan kultaisen renkaan päälle. Yksi tärkeimmistä kalliimmista ja suurimmista timanteista on valkoinen timanttisormus.

8. Big Diamond Engagement Ring:

Iso Diamond Engagement Ring

Suuri musta timantti, joka on asennettu pave timantti-nastan nauhaan, tekee timantin näyttävän suurelta kuin sormen koko. Suuri timanttisormus voi tuoda silmät kääntymään sinuun.

Katso lisää: Princess Cut Diamond Rings

9. Big Pear Shape Diamond Ring häät:

Iso Pear Shape Diamond Ring

Tämä on Cora auringonlasku keltainen timantti pidetään yhtenä maailman kalleimmista luettelo. Lady peukalon koko timantti on 110 karaatin paino.

Monet korkean yhteiskunnan parit ja Hollywood-julkkikset katsovat valtavia timanttisormuksia aloittaakseen rakkauselämänsä ja ovat menestyksekkäästi todistaneet onnelliseksi jättiläisen timantin kauniin osan rakkauselämästään, vaikka lapset ja isoisat lapset ympärillään. Jotkut erittäin tunnetut timantit ovat aina olleet punaisella matolla lumoavalla loistollaan. Timanttisormuksen hohdokas loisto maksaa vain viisi numeroa, mutta se voi ylittää jopa yli miljoona.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 5 = 3