9 upeita ruskeita huulipunat ja sävyt Tyylit elämässä

Tänä keväänä kohokohta on yhdeksänkymmentäluvulla nostalgiaa. Tärkein tyyli sitten oli dramaattinen tumma huuli. Pelottava sävy on antanut jokaiselle kasvolle, kunnes keksimme uudelleen rakkauden värin. Salaisuus 1990-luvun saavuttamiseen on huulitiiviste. Aloita ja päätä mattapohjalla kyseisen mausteisen, rakean värin kanssa. Mutta jos haluat saavuttaa saman asian huulipunalla, niin tässä on paras vaihtoehto.

Kauniit huulipunat ja sävyt:

1. Dior's Rouge Dior Nude huulipuna-aistinvara huuliväri - nro 618 Twilll

Diors Rouge Dior Nude Lip Blush Voluptuous Care Lipcolor No 618 Twilll

brown-lipcolours

Pohjimmiltaan huulipuna, mutta sen super hydrating formula on usein verrattu huulirasva. Tällä on ruskean värisävy, joka tekee kasvosi säteilevän. Vuoden 2013 Diorin pre-Oscar-puolueen näyttelijä Jessica Chantain otti sen viehättävällä armolla.

Katso lisää: Cover girl Lipstick Shades

2. Dior Addict Lipstick New York 714 - Ruskea:

Dior Addict Lipstick New York 714 Brown

Hydrauliikkahuulen väri Diorin huippuluokan kiitoradan muodista. Tämä sisältää antioksidantteja ja kosteusvoiteita, jotka ravitsevat ja suojaavat huulet. Se on vaaleanpunaista shimmery ruskea, joka tekee huulet erottuvat. Paras niille, jotka rakastavat vihjeen vaaleanpunaisia ​​huulillaan kaikkina aikoina.

3. M.A.C: n Pro Lip Palette-Modern Browns:

ilmastointijärjestelmät Pro Lip Palette Modern Browns

Perimmäinen tyyli pelastaja MAC on pilahtanut meidät tämän hämmästyttävän huulipallon avulla. Täydellinen sekoitus ja ottelu meidän tunnelmia se on kuusi eri sävyjä valita:

. Paramount ja Peachstock Satinissa;
b. Taupe, Matte;
C. Tuoretta raapua, kiilto;
d. Frenzy, Frost ja
e. Half 'n Half, Amplified Creme.

4. Revlon Super kiiltävä huuliväri - mausteinen kaneli:

9 upeita ruskeita huulipunat ja sävyt Tyylit elämässä

Upea kaneli-ruskea sävy, jossa on oranssin vihje, pitää tämän ruskean kauniin ja estää ulkoasun menemästä goottilaiseksi. Hydraattiset ainesosat ja kiiltävä väri tekevät ruskeat huulet todella toivottaviksi.

Katso lisää: Paras nestemäinen huulipuna

5. Burberry Lip Velvet- # 312 Hawthorne Berry:

9 upeita ruskeita huulipunat ja sävyt Tyylit elämässä

Tämä on huulipunainen suklaanruskea väri Burberryista. Se on mattapintainen pitkä huulipunainen väri, joka kiittää kaikkia ihon sävyjä. Samettinen viimeistely, jossa on runsaasti kosteuttavia ainesosia, kuten Shea-voita ja villiruusun uutteita, tekevät siitä täydellisen koko päivän kestävälle kulutukselle.

6. Marks & Spencer Autograph Väri Intense-Suklaa:

9 upeita ruskeita huulipunat ja sävyt Tyylit elämässä

Tämä rikas, kermainen sävy tulee kohteliaasti Marks & Spencer. Se näyttää kallialta ja on bang-trendi yhdeksänkymmenen inspiroidun ilmeen suhteen. Väri on läpinäkymätön, matta ja on rikas sävy. Vastaava sävy on saatavana M-tikkujen alla.

7. Body Shop Color Crush huulipuna - 325 Darling Blush:

9 upeita ruskeita huulipunat ja sävyt Tyylit elämässä

Body shop on synonyymi oikein hankitulle kivennäismehuille. Tämä huulipuna ei ole poikkeus. Se on kirkas sävy, runsaasti kosteutta, antioksidantteja ja hienovarainen ruusuinen tuoksu, joka vie sinut käyttämään sitä uudestaan ​​ja uudestaan.

8. Estee Lauder Pure Color - Syksy:

9 upeita ruskeita huulipunat ja sävyt Tyylit elämässä

Ruskea on erittäin unohdettu neutraali ja kun käytät syvää sävyä - kuten meillä on täällä - se lisää todellista ilmaa hienostuneisuutta. Se kestää pitkään ja ei kuivaa huulet. Tämä upea sävy sopii erinomaisesti kaikille talviurheilijoille ja yhdeksänkymmentävuotisen muodin elvyttämiselle.

Katso lisää: Huulipunan värit kesällä 2014

9. Lancôme Rouge in Love vuonna Cocoa Couture:

Lancome Rouge In Love in Cocoa Couture

Huulipuna yummy brown -värinä, sävy on sekoitus tummanpunan ja ruskean välillä. Runsas ja lämmin rakenne lisää brändin allekirjoitusta sileä liukumäki. Sen erittäin kevyt, toisen ihon pintakuvio antaa sinulle voimakkaan värin. Se säilyttää upean loiston jopa 4 tunniksi ilman suurentavaa vaikutusta.

Tämä voi olla hankala väri, jolla voi leikkiä. Joten, löytää oikea ruskea on ratkaisevan tärkeää. Jos tummat sävyt eivät sovi, kokeile kohti spektrin beige-puolta. Muuten voi vain luoda tahrainen vaikutus, jossa on paljon kiiltoa. 90-luvun tyyli on täällä hetken aikaa, joten selvitä allekirjoitus ruskea.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

4 + 3 =