9 Upeat Kurtas Naisten rintalastat Intiassa Tyylit elämässä

Me kaikki yritämme näyttää houkuttelevalta ja erilaiselta. Kuka ei halua poikasen ulkoasua sekä nykyaikaista ulkoasua, yhdistelmää perinteestä ja modernista mallista? Kurta, jossa on ylähavaintoja, on maku, jota etsisit tämän kauden aikana. Kurtais on hyvin etninen, kun taas särmäys antaa nykyaikaisen ulkoasun ja täydentää Kurtaa.

Paras Kurtas Naisten vartalolla 2017:

Sallikaa minulle keskustella Top 9 kurtis -mallien kanssa sädetyksestä tai vatsalihaksista kurtasille,

1. Anarkali Kurta rinnassa:

Anarkali Kurta with Shrug

Anarkali kurtat ovat trendi nyt-a-päivinä. Anarkali kurtas sopii erilaisiin tilaisuuksiin, kuten festivaaleihin ja toimintoihin etnisen ilmeen vuoksi. Anarkali kurti huulihaksilla mainoksia viehätysvoimaan, kun säkäkahva korostaa kurti-charmia.

2. Tavallinen Kurti, jossa on painettu olkavarsi:

tavallinen Kurti with Printed Shrug

Nämä tavalliset kurtat muuten näyttävät hyvin hämäriä. Painettu ylävartalo yli kurti lisää mausteen tavalliseen asuun. Yksi voi käyttää painettua säkäkahtaa, jolla on samanlainen tai kontrastinen väriyhdistelmä tilauksesta ja mausta riippuen. Sekoitus- ja otteluryhmät voivat johtaa monenlaisiin malleihin.

3. Painettu Kurti rinnassa:

Painettu Kurti with Shrug

Painettu kurta voi sekoittua kauniisti yhdessä painetun tai puhtaan värisen väsävyyden kanssa. Tällainen pitkä kurti ja sokkeleiden yhdistelmä voi ilmetä rennosti ajoittain tai myös etnisin menetelmin käyttämällä erilaisia ​​kurtis-yhdistelmiä ja tavanomaisia ​​vatsalihaksia. Tällaiset hyvät ranteet tyylillä kurtis mallit näyttävät hyvin nykyisiltä ja tuoreilta.

4. Brodeerattu hihaton Kurta rinnassa:

kirjaillut Sleeveless Kurta with Shrug

Kirjonta kurti sävyilee todella tekee siitä koristeelliseksi. Brodeerattu säkkiurhot näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja mallit näyttävät olevan hyvin uusia. Voisi pukeutua voimakkaasti brodeerattuun kurtiin, jossa on pitkät säkkiuristit, kuten avioliittoja, festivaaleja ja perhetoimintoja.

5. Kurta Pitkällä Vatsalla:

kurta with Long Shrug

Toinen muotoilu, jota voidaan suositella ja näyttää kauniilta, on painettu kurta, jolla on pitkät säkäkset. Shrug, joka on lähes saman pituinen tai pidempi kuin kurta, antaa Kuralle hyvin erilaisen vaikutelman. Palatsin kanssa tämän yhdistelmän kanssa voisi tehdä mekosta muotoilukappaleen.

6. Suora Kurti lyhyellä vatsalinnalla:

Suoraan Kurti with a Short Shrug

Pieni säkähdys menee hyvin suora pitkä kurtis. Kuvassa näkyy yksi tällainen shrug-tyylin kurti. Rajasthan-kirjonta rinnassa ja tavallinen kurti tai painettu kurti sekä tavallinen tang-vartalossa.

Katso lisää: Kurta kanssa Blazer

7. Koti Jacket Style shrug yli Kurti:

koti Jacket Style shrug Over Kurti

Voidaan tehdä monenlaisia ​​yhdistelmiä kurtisiin ja vatsalihankkeisiin. Yksi tällainen erilaista yhdistelmää on koti tyyli säkähtelee yli kurti. Koti-takki -tyyliset vatsalihakset voitaisiin tulostaa tai brodeerata. Tämä muotoilu shrug kanssa kurtis tekisi tyyliin lausunto upeita naisia.

8. Kurta epäsymmetrisesti muotoillut vatsalihjat:

kurta with Asymmetrical Designed Shrugs

Naisille, jotka ovat intohimoisia uusimmista trendeistä ja muodista ja nykyaikaisesta ulkonäöstä, kurtis, jolla on epäsymmetrinen muotoilu, voi olla hyvä vaihtoehto. Asymmetrisesti suunnitellut asut ovat trendikkäissä ja voivat näyttää sekä perinteisiltä että muodikkailta. Epäsymmetrinen naisten sävyinen tyylin kurti voi tehdä sinusta näyttävän erilaiselta.

Katso lisää: Kurta vyötäröllä

9. Poncho rinnassa kurttia:

Poncho Shrug with Kurti

Katsokaamme nyt joitain suunnitelmia tuleville talville. Poncho shrugs yli kurti voisi olla hyvä valinta. Talvella voisi olla villaa ponchoja sekä kurtis, kun taas kesäisin samat ponchot voidaan valmistaa pitsiä.

Jos olet taitava ja halukas kokeilemaan erilaisia ​​väri- ja suunnittelijayhdistelmiä kurtis ja shrugs, olisit hämmästynyt erilaisia ​​sekoituksia ja ryhmittymiä että voit esittää.

Katso lisää: Harmaa Kurta miehille ja naisille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

99 − = 95