9 Upeat ja houkuttelevat lattian pituudet Tyylit klo LIfe

Lattianpituiset salwarpuvut ovat trendikkäimpiä etnisiä vaatteita, jotka tulevat erilaisiin tyylikkäisiin malleihin ja käytetty materiaali ovat äärimmäisen hyviä ja ylivoimaisia, mikä tekee parhaimmista Intian kulutustyypeistä. Lattiapituisia salwarpuvuja kutsutaan myös Anarkali-tyyppisiksi salwarpuvuiksi, joita naiset käyttävät Mughal-aikakauden aikana. Ladies, jotka rakastavat lattiapituisia salwar sopii sitten tämä artikkeli saalis silmäsi!

Viimeisimmät ja kauniit lattian pituudet Salwar Kameez Designs for Women in Trend:

Tässä on top 9 paras salwar puku tyyli suunniteltu lattia kosketus tyyppi.

1. Indo-Western Floor Touch Salwar Suit:

lattia length salwar suits

Intian ja lännen muotoilun yhdistäminen yhdeksi palaksi salwar-puku on idea, joka rikkoi suunnittelijoiden mielessä. Materiaali, jota käytetään suunnittelemaan tämä savi on Georgette tai sifonki. Kauluksessa on kauluskuvio, jossa on tiukka koko holkki ja salwarilla on etulohko vyötäröalueelta, kunnes kangas osuu lattiaan. Salwaren raja on tavallinen kultainen raja, joka kuvaa intialaista vaatetusta.

2. Lace suunniteltu täydellinen hihaton lattian pituus Salwar Suit:

Pitsi designed full sleeve Floor length salwar suit

Lace-suunnitellut salwar-puvut ovat erittäin tyylikkäitä ja yksinkertaisia, mikä tekee siitä houkuttelevamman. Salwaren raja on pitsirakenteinen kirjonta. Holkissa on käsin kirjonta, jossa yläosassa on pusero-tyyppinen kiinnitys ja ulottuu kuvioon.

3. Puku Style Floor Pituus Salwar Suit:

Puku Style floor length Salwar Suit

Glow-tyyliset lattiapituiset salwar-puvut ovat suosituin kuvio, jota prinssi käyttää vastaanottopäivänä. Koska se on yksiosainen kangas, jossa on kaunis muotoilu etupäässä ja loistaa ulos kuin rinta rinnan lattiaan.

4. Lattian pituussuunnittelija Suora Cut Salwar Suit:

Lattia length designer straight cut salwar suit

Tämä lattiapituinen salwarpuku on yleensä valmistettu sifonista tai puuvillasta. Suunnittelun kuvio on samanlainen kuin muu salwar, mutta silmiinpistävä ero on leikkaus, joka on annettu rintaviivalta koko salwarin koko pituuteen asti. Annettu leikkaus on suorassa tasaisessa kuvassa.

Katso lisää: Net Salwar Kameez Designs

5. Kerroksellinen Floor Pituus Salwar Suit:

kerroksittainen floor length salwar suit

Tämä kerroksinen lattiapituinen salwarpuku on valmistettu kahdesta kolmeen tyyppiseen ja suunniteltuun materiaaliin. Tässä käytetty yhdistelmä on verkko, jossa on painettu materiaali, tavallinen sifonki ja reunus kiinnitetty georgette-kukka-aine. Hihat ovat 3 / 4th ja valmistettu nettimateriaalista.

6. Lattian pituus Suunniteltu Salwar-takki Dhoti Pant:

Lattia length designed salwar coat with dhoti pant

Tämä erinomainen ja loistavasti suunniteltu salwarpuku on saanut suosionsa muotialalla. Monet näyttelijät ovat täynnä tätä trendikästä muotoilua. Salwaren yläosassa on erillinen design-pusero, jossa on suunnittelija ulkokerros, joka putoaa lattialle. Lisäämällä kauneutta, dhoti-tyyppinen salwar on suunniteltu luomaan ero muista salwar-puvustoista.

Katso lisää: Boat Neck Salwar Kameez

7. Fish Cut Floor Pituus Salwar:

Kalastaa cut floor length salwar

Tässä kauniissa ja kehon muotoilussa on motivoitunut muotoilu. Tämä jäljittelee merenneidon muotoa, salwaren yläosa on kirjonta, jossa keho halkaisee istuvuutta ja leimautuu polven alapuolelle lattialle asti. Materiaali, jota käytetään hajotuksen erotta- miseen, on tehty verkotetusta kankaasta.

8. Suunnittelija takki Floor Pituus Salwar Suit:

Suunnittelija jacket floor length salwar suit

Takissa on kontrastiväri lattiapituiseen salwarpukuun. Yleisimmin myytävä salwar-materiaali on puuvillaa. Puuvillamuodot ovat eloisampia ja hohtavat kuin synteettiset materiaalit, jotka suunnittelijat hyötyivät ainutlaatuisen muotoilun luomisesta.

Katso lisää: Nilkan pituus Salwar Suits

9. Cape Design Floor Pituus Anarkali Suit:

viitta design floor length Anarkali suit

Kapan suunnittelu lattian pituus on uusi malli saatavilla markkinoilla. Hyvät naiset ovat innoittuneita kokeilemaan tätä muotoilua sen jälkeen, kun monet näyttelijäpaikat ovat pukeutuneet. Suunnittelun yläosassa on sifonimateriaali, joka kulkee salwaren yläosan ympärillä ja putoaa sivulta nippusiteinä.

Salwar puvut on tehty herkkä ja on minimaalinen muotoilu, joka on huolehdittava siitä, kun korvakoru niitä. Pesuohjeet on merkitty etikettiin, joka on kiinnitetty salwarikankaan takareunaan. Naiset on kuvattu karismin ja houkuttelevuuden jälkeen pukeutuneena heille juhliin tai hääpäivänä. Tämä asu epäilemättä kiusaa muita intialaisia ​​asuja!

Leave A Comment

29 − 28 =