9 tyylikkäitä Hidesign Käsilaukkuja naisille

Hyvin suunnitellut lisävarusteet, joilla on hyvä viimeistely, ovat hyviä naisille tarkoitettuja lisävarusteita. Nämä hidesign-käsilaukut ovat saatavilla monenlaisissa väreissä. Naiset pääsevät sovittamaan heihin niiden vaatteita, kenkiä, ihonväriä, silmänväriä ja hiusväriä. Nämä kohteet ovat eri kokoisia ja muotoisia, jotka sopivat tarpeisiisi. Myös ne tulevat eri hinnoin ja taskuasi.

Uutuudet Hidesign Käsilaukut Intiassa:

Alla on keskusteltu yhdeksästä yhdeksästä nahkakäsilaukusta naisille, naisille.

1. Queen of Hearts, Cow Deer White:

hidesign handbags

Paras käsilaukku naisille ja naisille. Jos pidät pitkät hiukset maalauksesta ja kaksi värikkäitä sieniä, varmasti pidät tästä tuotteesta. Maalaus yksinkertaisesti erottuu, koska tausta on valko-lehmä, peuranvalkoinen.

2. Emerald-värinen naisten laukku:

Smaragdi Coloured Women’s Bag

Kun käytät vihreää värillistä mekkoa tai Sariä, jossa on sopivia smaragdi-koruja, niin tämä on mitä haluat tehdä. Se sopii hyvin vaatteesi kanssa ja näytät upealta. No, jos sinulla on vihreät silmät, niin varmasti haluat hallita tätä kohdetta.

3. Ersa 03, Tan Nahka Olkalaukku:

Ersa 03, Tan Leather Shoulder Bag

Työasemat vaativat käsilaukkuja työpaikalleen. Usein he pitävät suurikokoisista pussista, jotta he voivat kuljettaa lounaslaatikkoaan. Tämä kohde on hyvä juuri tähän tarkoitukseen. Se on vahva, kestävä ja sitä voidaan käyttää säännöllisesti. Takuu on yksi vuosi.

4. Sininen nahka Olkalaukku:

Sininen Leather Shoulder Bag

Kun asetat laivastonsininen puku ja mene työpaikan tapaamiseen. Kun laitat sinisillä denimillesi ja mene rennosti yhteen. Mielenkiintoinen lisävaruste, jota haluat kuljettaa, on tämä, joka on laivastonsininen koostumus. Kaksi lyhyta ruskea kahva saree käytetään olkapääsi.

Katso lisää: Juuttilaukut

5. Pure Leather Hidesign -käsilaukku mustalla:

Puhdas Leather Black in Colour

Tämä lisävaruste on erinomainen ostos erityisesti silloin, kun hiukset ovat mustat. Tämän vuoksi voit käyttää tätä kohtaa kaikkiin tarkoituksiin. Lisäksi hiusten värien sovittamiseksi voit aina käyttää musta mekko ja kengät vastaamaan niin, että olet aina ehdottomasti mustassa laukussa.

6. Burgundy ja Brown nahka Olkapää Käsilaukku:

Bourgogne and Brown Leather Shoulder Bag

Kaksoisvärisiä, viininpunainen ja ruskeita nahkoja käytetään tämän lisävarusteen valmistukseen. Koska ne sekoittuvat hyvin, voit käyttää tätä kohtaa, kun olet pukeutunut joko viininpunainen tai ruskea tai molemmat. Kaksi lyhyttä kahvaa, joita voit käyttää olkapäille.

Katso lisää: Miesten nahkainen kantokassi

7. Tan ja Brown Olkalaukku:

rusketus and Brown Shoulder Handbag

Lisävaruste on erittäin rento olkalaukku. Naiset ja naiset voivat käyttää sitä aina. Tuote on valmistettu aidosta nahasta, jolla on sekä ruskeat että ruskeat värit. Voit käyttää tätä tuotetta milloin tahansa eri ruskean sävyillä. Tämän kohteen viimeistely on kohokuvioitua kutoa, joka on epätavallista. Kahvat on järjestetty olkapäille.

8. Giesle Olkalaukku naisille:

Giesle Shoulder Handbag for Women

Tuote on saatavana keskikokoisena tummanruskeana ja se soveltuu kaikille naisille. Lisävaruste voidaan kuljettaa muodolliseen ja rennosti tarkoitukseen. Siksi kun työskentelevä nainen menee töihin aamulla, hän voi kantaa lisälaitetta. Sitten työn jälkeen hän voi kävellä ravintolaan tai viihdeohjelmaan päivällä. Tämä on mahdollista kohteen epätavallisen muodon takia.

Katso lisää: Diesel nahkakassi

9. Kastanja 02 Marsala:

Kastanja 02 Marsalaa

Kaikki naiset ja naiset voivat käyttää tätä tuotetta, joka on tehty aitoa nahkaa. Se tehtiin Itä-Intiassa. Lisävarusteena on kirsikka ja siinä on vain yksi kahva olkapäille.

Valittiin 9 parhaasta nahasta valmistettua käsilaukkua. Tämä perustui houkuttelevuuteen. Olemme tarkastelleet, kuinka miellyttäviä näytteitä olisi kaikille naisille. Olemme myös ajatelleet naisille, jotka tarvitsevat tarvikkeita, kun he menevät päivittäin työhön. Hide-Design nahkaiset olkalaukut on tarkoitettu kaikille naisille ja naisille.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 1 =