9 Tyylikkääseen Antique Engagement Sormukset Tyylit elämässä

Antiikki kihlasormukset ovat kauneuden asia. Ne ovat ainutlaatuisia ja tyylikkäitä. Jokainen näistä tyylisuunnista oli kerran kulunut joku rakastunut ja joka tekee nämä renkaat korkea kysyntä. Antiikkielementin alla on useita tyyppejä, joista jokainen niistä selitetään tässä. Joten voit valita parhaan rakkaasi tämän hieno kokoelma antiikki tyyli kihlasormuksista.

Antiikki Style Engagement Rings kultaa ja Diamond:

1. Antiikki Georgian kihlasormus:

antiikki- engagement rings

Nämä ajaton taideteokset on luotu herkillä kuvilla, jotka innoittivat kreikkalaisen aikakauden. Tämä rengas on vaalia pitkään ja huolellista suunnittelua tarvitaan valitsemaan juuri oikea. Tämä erityisesti valittaa niille, jotka ovat vanhoihin charmia vaikutuksiin. Ne ovat erinomaisia ​​antiikkisia timantti kihlasormuksia.

2. Victorian Antique Engagement Ring:

viktoriaaninen Antique Engagement Ring

Kuninkaiden aikat ovat yksi eksoottisimmista ja jokainen satu kuvaa prinsessa tai kuningattaria. Jokainen tyttö myös unelmoi erityisen sadun elämässään. Voit tehdä tämän hänen parhaan sadun päivän esittelemällä hänelle Victorian kihlasormus, joka on antiikki näköinen kihlasormus.

3. Edwardin Antiikkihattu Hopeassa:

edvardiaaninen Antique Engagement Ring

Nämä ovat todella erityisiä renkaita, joilla on kevyt ulkonäkö. Platinaa käytettiin ensimmäistä kertaa tämän aikakauden aikana. Heillä on filigraanityö, joka on kaiverrettu renkaille ja tämä antaa sille erittäin monimutkaisen ilmeen. Nämä ovat täydellisiä rakastetulle, jos hän rakastaa herkkää taidetta.

4. Art Nouveau Antique Ring:

Taide Nouveau Antique Ring

Virtaavat linjat ovat luonnollisimpia muotoiluja, jotka on sisällytetty näihin renkaisiin. Ne ovat siksi suosituimpia vintage-antiikkiharrastajien renkaita. Näiden kauniiden renkaiden luonnollinen teema tekee siitä kaikkein houkuttelevin kaikille morsiuksille.

Katso lisää: Vintage Style Engagement Rings

5. Antiikki Art Deco Ring:

Antiikki Art Deco Ring

Art deco on geometristen mallien symboli. Nämä tyylit on kaiverrettu renkaaseen, antamaan sille erittäin trendikkään tyylin ja jotain, jota käytetään ja rakastetaan nykyään. Se antaa renkaalle modernin ilmeen ja feminismin tunteen. Näihin kuuluvat antiikkiset kultakorut.

6. Retro Antique Engagement Ring:

retro Antique Engagement Ring

Retro-ilme on vintage ja samalla moderni. Käytetyt materiaalit ja metalli- ja tyyli ovat 1940-luvulta, ja tämä heijastuu luoduissa renkaissa. Vaikka ne ovat antiikki, ulkoasu on ihana ja tyylikäs.

Katso lisää: Diamond Engagement Sormukset Naisille

7. Antiikki kultainen kihlasormus ruutuun:

antiikki- gold engagement ring in rose

Rose kulta antiikki kihlasormukset ovat kauniita renkaita, jotka käyttävät nousi kultaa metalli. Näiden renkaiden väri antaa luminesenssin, joka on ainutlaatuinen ja viehättävä. Ruusukulta on hyvin naisellinen, joten tämä valittaa useimmille naisille.

8. Old Miners Cut Antique Ring:

Vanha Miners Cut Antique Ring

Nämä ovat arvokkaita renkaita kovaa vintage-tuulettimelle. Ne ovat eräänlaisia ​​ja niissä on ainutlaatuinen tyyli. Ne ovat erittäin arvokkaita, koska niitä on vaikea löytää. Ne ovat kuin keräilyesine, joten ne ovat ainutlaatuisimpia.

Katso lisää: Platinum Diamond Engagement Rings

9. Vanha eurooppalainen antiikkirengas:

Vanha European Antique Ring -9

Näissä renkaissa on leikkaus, jossa on pyöreä lantio. Ne näkyvät ylhäältä ylöspäin. Heillä on puolia, jotka ovat kolmion muotoisia. Kokeile näitä tyylejä kauniiseen vanhaan maailmaan.

Antiikkiharjoitusrenkaat olivat muodikkaita monta vuotta sitten ja he ovat nyt palauttaneet ison tien. Heillä on ajattomia tunteita heille, ja se on myös syy, miksi heitä etsitään eniten. Nämä kihlasormukset tekevät kauneimmasta kokoelmasta, ja siksi se on ihanteellinen valinta tekemään juhlapäiväsi mieleenpainuvin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + = 9