9 tyylikästä ja parasta harmaa liivit miehille ja naisille Trendissa

Liivit ovat periaatteessa hihattomia vaatteita, jotka kuluvat ylävartalon yli. Nämä ovat kuluneet yli paitoja ja T-paitoja, jotenkin niinkuin takkeja, lisätäkseen panache niitä. Yllämainin trendi on nopea kiinni maamme muotialalla, ja se on nykyään suosittu ja tyylikäs vaatetusvalikoima.

Viimeisimmät ja muodikkaat mallit harmaista liivistä miehille ja naisille:

meidän on tarkasteltava thew top 9 harmaa liivit mallit.

1. Suit Style Harmaa liivi:

Puku style grey vest

Tämä on klassinen miesten muodollinen liivi. Se on yleensä kulunut puku-paidan tai painikkeen alaspäin, painikkeilla, jotka kulkevat keskeltä etupuolelta, kun taas vyön pidä sitä ja sitä voidaan säätää takana. Vaikka nykyään kuluneet ilman kampaamoa ja solmioa, klassinen harmaa liivi sisältää yleensä samanlaisen värillisen lippalakan sen päälle, kun taas solmio voidaan sijoittaa sisälle.

2. Harmaa pitkä liivi:

harmaa long vest

Tämä on klassinen ylisuuri vaate naisille, jotka haluavat näyttää tyylikkäästi mukavalta. Hihaton, ja yleensä pidempi kuin päällimmäinen päällesi, tämä on virtaava harmaa liivi, joka voidaan joko pitää napitettuna tai avaamattomana. Tämän yksinkertaisen, mutta upean liivin täynnä ulkoasu antaa sinulle viehättävän mukavan ulkoasun.

3. Casual harmaa liivi:

Rento Grey Vest

Nämä ovat yleensä kuin puku liivi, mutta on mukavampaa ja kuluneet näköinen kuin tärkkelys ja muodollinen tunne, että puku liivi päästää irti. Nämä voidaan käyttää yli t-paitoja, V-kaulaa tai jopa pelipaita. Vain heittää vaaleanharmaat liivit miesten paitojen kanssa ja pitäkää sitä avaamattomana ihastuttavan poikan näköiseksi.

4. Formal Wear Harmaa liivi:

harmaa vests

Toinen klassinen liivi, joka on ollut trendikäs jo pitkään, muodollinen harmaa liivi naisten muodollisessa kulumuksessa voidaan käyttää hameiden lisäksi housuissa ja se näyttää yhtä fiksu ja seksikäs.

Katso lisää: Punainen liivi

5. Puffer Style Harmaa liivi:

puffer style grey Vest

Harmaa Puffer-liivi on suosittu pyöräilyvaate, joka on viime aikoina noussut ja saapuu miesten kulutukseen. Liivin kevyt tunne tekee siitä helppoa ja antaa sinulle molemmat, pyöräilytakin suojan sekä tyylien liivit.

6. Harmaa Tweed-liivi:

Harmaa Tweed vest

Liivin tweed-vuori antaa sille luonteen ja luo tyylitiedon muille vaatteilleen. Tämä on naisille, ja se on yksi suosituimmista valinnoista, joissa naiset liivit ja takit.

Katso lisää: Black Vest Dress

7. epäsymmetrinen ohut harmaa liivi:

Epäsymmetrinen Slim grey vest

Tämä on kapinallisten sopiva liivi. Liivin toinen puoli on epäsymmetrisesti kuvioitu, niin että se ulottuu toiselle puolelle ja on napitettu sivulle pikemminkin kuin keskelle kuin klassinen liivi. Epäsymmetrinen vaaleanharmaa liivi näyttää erinomaisesti viralliselta ja pehmeältä, ja paras osa on, sinun ei tarvitse käyttää solmioa.

8. Naisten sileä harja Harmaa liivi:

Naisten Regular wear grey Vest

Naisten puffer-liivi on enemmän kuin säännöllisen vaatteen päällä käytettävä takki. Kangastyyppisen laskuvarjon kaltainen pinta antaa sille ilmapommituksen, siis liivisuojan nimen. Nämä näyttävät fiksuilta, kun ne kuluvat rennon juoman ja illallisen juhliin rannalla tai jossain ulkoilmassa.

Katso lisää: Valkoinen päällysvaatteet

9. Unisex nahka harmaa liivi:

Unisex Leather grey Vest

Nämä ovat parhaita liivityyppejä. Valmistettu nahasta, kiiltävästä ja aivan uudella tyylillä ja lausunnolla, ne voivat olla sekä miesten että naisten. Vaikka yleensä nahkavaatteet ovat suosittuja musta väri, harmaa miesten liivit tai jopa vihreä miesten "liivit näyttäisivät aivan yhtä hyvältä, jos parin kanssa kontrasti ja kevyt kuvioitu paita.

Liivit ovat hihaton yli-paitoja, jotka ovat kuluneet eri vaatteissa. Aikaisemmin, liivit yllään pidettiin muodollisena vaatetusilmoituksena, koska siinä vain miehet käyttivät vaatteita. Liivit on kuitenkin tullut uusi muotitieto, ja ne ovat miesten ja naisten kuluneita.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

58 − 54 =