9 tyylikäs jalokivi korvakorut naisten trendi Tyylit elämässä

Jalokiviä on käytetty tekemään koruja hyvin vanhasta ajasta. Niitä käytetään yksinään tai timanteilla. Niitä pidetään arvokkaina hyödykkeinä. Jalokivi on kahta tyyppiä arvokasta ja puolijalokasta. Niitä käytetään molempien korujen tekemiseen. Ainoa ero on hinta ja leikkaus. Ne on valmistettu kaikissa tilanteissa. Monet tytöt haluavat käyttää sitä säännöllisesti. Koru on laajalti käytetty korvakorut. Jalokivikorvakorut ovat saatavilla kaikissa tyyleissä.

Viimeisimmät ja kauniit mallit korvakorusta jalokiviä naisten muodissa:

Meidän on tarkasteltava top 9 muotia korvakorut jalokiviä.

1. Stud Gemstone korvakorut:

jalokivi earrings

Jalokivet ovat värikkäitä jalokiviä. Stud on yhden kivisen korvakorut. Stud jalokivi korvakoru on yksi jalokivi. Sitä käytetään kaikissa tilanteissa. Niitä voidaan käyttää muodollisiin kokouksiin. Koska ne ovat nastoja, voit jatkaa asuillasi. Ne ovat saatavilla kaikissa värikyllästyksissä. Valkokultaa jalokivi korvakorut studs ovat parasta päivittäiseen käyttöön.

2. Kynttilän korvakorut jalokivillä:

Kattokruunu Gemstone earrings

Kynttilän jalokivi Korvakorut ovat pitkät ripustettavat korvakorut. He tulevat olkapääsi. Kynttilän jalokivi korvakorut ovat jalokiviä päähän ja lähellä korvaan leuka. Ne ovat kiiltäviä ja hyvin hohdokas. Se näyttää täydelliseltä syville kaulahameille. Ne näyttävät hämmästyttäviltä sinisessä jalokivi. Sinisten jalokivi korvakorujen syvyys lisää näkökulmaa.

3. hopea jalokivi korvakorut:

Hopea Gemstone earrings

Kaikki jalokivi korvakorut näyttävät hyviltä kultaisesta metallikehyksestä. Hopea lisää usein ylimääräistä loistaa ja vintage-ilme. Hopea jalokivi korvakorut ovat hopea metalli pohjana. Ne ovat ihanat ja tyylikkäät. Hopean tyylikäs ulkonäkö lisää yksityiskohtaisempaa huomiota. Useimmiten kuunpeltojen jalokiviä käytetään niiden tekemiseen.

4. Valkokulta jalokivi korvakorut:

Valkoinen gold Gemstone earrings

Me kaikki tiedämme, että jalokivet ovat harvinaisia ​​ja kalliita. Voit lisätä hienompaa jalokiviä, valkoinen kulta käytetään tekemään jalokivi korvakorut. Ne ovat hyvin tyylikkäitä, erittäin kalliita ja rikkaita. On varmaa, että nämä korvakorut ovat yksinoikeudella. Vaaleanpunaista jalokiviä käytetään enemmän valkoisen kultaisen metallin kanssa.

Katso lisää: Korvakorut helmillä

5. Vintage Gemstone korvakorut:

vuosikerta Gemstone earrings

Vintage Gemstone korvakorut ovat jalokivi korvakorut tehty katsomaan perinteistä. Ne ovat harvinaisia ​​ja erittäin eksklusiivisia. Ne ovat usein kalliita monimutkaisen suunnittelun vuoksi. He aina pitävät silmäsi. Ne näyttävät hyviltä perinteisten intialaisten vaatteiden kanssa.

6. Monivärinen jalokivi korvakorut:

Monivärinen Gemstone earrings

Monta kertaa, jalokiviä on vain yksi väri. Tämä rajoittaa Gemstone-korvakorujen käyttöä. Sinun täytyy sopia sen mukaan mekkoasi. Moniväriset jalokivi korvakorut ovat useita värejä. Ne ovat hauskoja sekoittaa ja sopia asuihinne. Ne ovat hieman rento, mutta hämmästyttävä laittaa elämäsi asustasi.

Katso lisää: Ruby Stone korvakorut

7. Hoop Gemstone korvakorut:

Vanne Gemstone earrings

Hoop korvakorut ovat pyöreitä renkaita kuluneet korvissa. Ne ovat tavallisesti yksinkertaisia ​​ja niissä on vähemmän suunnittelua. Hoop Gemstone korvakorut ovat jalokiviä ympäri kehää. Ne ovat hyvin kiiltäviä. Se on täydellinen puolueen ja retro-ilmeen kannalta. Voit käyttää niitä myös häät.

8. Veistetty jalokivi korvakorut:

veistetty Gemstone earrings

Veistetty jalokivi korvakoru on metalli veistetty jalokivi. Tämä veistämällä metalli jalokivi on hyvin harvinaista. Se on enimmäkseen vintage-tyylin veistos. Koska se on käsintehty, veistetty jalokivi korvakoru hinta on myös erittäin korkea. Sitä käytetään useimmiten erityisissä tilaisuuksissa.

Katso lisää: Siniset korvarenkaat

9. Geometrinen muotoilu jalokivi korvakorut:

Geometrinen design Gemstone earrings

Vaatteiden uudenaikaistamisen myötä korvakorut ovat myös nykyaikaistettuja. Ne on tehty geometrisista kuvioista ja teräksistä leikkauksista ja malleista. Geometrinen muotoilu Jalokivikorvakorut lisäävät glamouria ja fiksuutta ulkoasuun. Voit pukeutua juhliin. Se näyttää täydelliseltä länsimaisille asuille.

Jalokivikorvakorut on aina tarkoitus olla yksinoikeudella, koska jalokiviä on harvinaista löytää. Suurin osa jalokivistä on yksi sen lajista. Ne ovat kalliita ostaa. Siksi; niitä käytetään erityisissä tilaisuuksissa. Mutta on olemassa muutamia malleja, joiden avulla voit käyttää niitä päivittäin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

41 + = 50