9 Trendit rentohihnat miehille erilaisissa kuvioissa Tyylit elämässä

Virallisten ruskeiden mustien hihnojen lisäksi rento vyöt ovat nykyään kaikkein trendejä. Saatavana erilaisissa väreissä ja kuvioissa, nämä vyöt ovat täydellisiä rentoihin aseisiin, kuten farkkuihin. Teini-ikäisistä nuorille herroille nämä rento vyöt ovat täydellisiä antamaan reunan koko pukea. Jotkut rentohihnat näyttävät erittäin tyylikkäiltä, ​​kun taas toiset ovat fiksuja; mutta ei väliä mitä ne ovat aina tyylikkäitä.

9 parasta ja tyylikästä rentohihnaa trendinä:

Alla mainitaan 9 parasta rentohihnaa muotia. Valitse paras, joka sopii mekkoosi allaolevasta listasta.

1. Trendikäs kaksivärinen vyö:

casual-vyöt

Tämä on trendikkäin vyö äskettäin. Tämän hihnan puoli-nahka-puoli-kankaasta koostuva kuvio antaa täydellisen tyylin. Lisäksi se on erittäin mukava ja kestävä. Canvas-beige-väri yhdistettynä ruskean ruskeaan nahkaan antaa sen karkealle ulkonäölle. Se on yksi parhaista rentohihnoista miehille college-työssä.

2. nauhavyö miehille:

Nauha Belt for Men

Tämä vyö on täydellinen teini-ikäisille ja college-pojille. Ribbon miesten rento vyöt kaverit ovat hyvin tyylikäs ja trending nykyään. Tämä vyö on täydellinen lukion ja valmistumisen pojille. Laivastonsininen painettu kuvio hihnalla ja nahkainen sininen pää antaa sille suovan ulkonäön. Hihnan ohuen ulkoasun ansiosta se näyttää selkeältä.

3. Classic nahkavyö:

Klassikko Leather Belt

Toisin kuin useimmissa musta tai ruskeita nahkavöitä, tämä valkoinen hihna on varsin rento ilma. Klubeilla, joissa on mustat paidat beige-housut; tämä vyö luo ulkoasun täydellisestä charmista ja tyylikkyydestä. Tämä vyö on täydellinen väri-aiheisiin osapuoliin tai pieniin kokoontuu yhteen, näyttää hyvin monipuoliselta ja rennolta.

4. Uptrend Canvas Belt:

nousutrendi Canvas Belt

Tämä rento miesten vyö on täydellinen college-pojille. Toisin kuin useimmat vyöt, se on täysin kangasta, joten se on erittäin mukava. Myös kolmivärinen hihnan ulkonäkö upealla, sinisellä, valkoisella ja beigenvärisellä yhdistelmällä tekee siitä näyttävän upealta. Se jos täydellinen pojille, jotka rakastavat yllään funky painetut paidat.

Katso lisää: Fancy vyöt mekkoihin

5. Taiteellinen rento vyö:

Taiteellinen Casual Belt

Tämä vyö on erittäin ainutlaatuinen ja muodikas ulkoasu. Tyylikäs punos solmittu kuvio hihnalla antaa sille trendikkään mutta hienostuneen ulkoasun. Sisustettu kuvio yhdistettynä vintage-ruskeaan nahkahattuun tekee siitä täydellisen sekoitus uutta ja vanhaa tyyliä. Tämäntyyppiset parhaat miesten vapaa-ajan vyöt näyttävät hyvältä toimistosta puolueisiin, lähes kaikkialla.

6. O-rengas rento vyö:

O-rengas Casual Belt

Tämä o-rengas on erittäin suosittu keskuudessa nykypäivän keskuudessa. Tämä vyö on tehty kokonaan kankaasta ja on aukoton. Tämän hihnan ainutlaatuinen solki antaa sille erinomaisen tyylikkään ilmeen. Tällaiset miehille tarkoitetut rento miesten hihnat antavat viileän ilmeen vaatteilleen. Tämä on parasta college-pojille.

Katso lisää: Luxury-vyöt miehille

7. Tyylikäs rento vyö:

Tyylikäs Casual Belt

Tämä rento vyö on erittäin urbaani katsoa sitä. Mustavalkoinen tarkistuskuvio antaa sille erinomaisen ja ylivoimaisen ilmeen. Tämän lisäksi tämä on miesten rento nahkavyö ja siten erittäin kestävä. Tämä on täydellinen juhliin ja rento tilaisuus. Se antaa erittäin hienostuneen tunnelman koko ulkoasulle.

8. Tyylikäs rento vyö:

Omituinen Casual Belt

Tämä vyö on erittäin ainutlaatuinen ja jäljittelemätön. Tämän nahkavyöhkön tummansininen väri antaa sille erikoisen ilmeen. Lisäksi tämän hihnan solki on erittäin tyylikäs, kuten ankkuri. Tämä antaa hihnalle karkean ulkonäön. Tämä vyö on täydellinen lähes koko ajan.

Katso lisää: Muodolliset nahkavyöt

9. Rintasyörien kiinnittäminen:

Hurtti Casual Belt

Tämä rento vyö on täydellinen yhdistelmä luokan ja tyylin. Vihreä ruskea nahkavyö yhdistettynä suave kukka kaiverrettu muotoilu luoda täydellinen upea ilme. Tämä vyö on täydellinen yhdistelmä vanhoja tyylikkäitä ja trendikkäitä ulkonäköjä.

Casual-vyöt ovat nykyään hyvin trendiä. Nämä saattavat mennä pian trendistä, mutta ne näyttävät ehdottomasti miellyttäviltä. Ne tarjoavat tyyliä ja tyyliä tyyliin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

66 − 57 =