9 Trendikäs intialainen kangas kuljettaa laukkuja eri malleissa

Siitä lähtien, kun tiedämme, kuinka saastunut ympäristömme on tullut, ihmiset valitsevat enemmän ympäristöystävällisiä laukkuja, kuten juuttia, kangasta, paperia ja kangasta. Kangaslaukku on paras vaihtoehto. Kangaspussia kutsutaan myös nimellä "laukku elämään". Ne ovat kirkkaita, tuoreita ja kevyitä. Nimensä mukaisesti se on valmistettu kankaasta. Voit tehdä sen itse ompelemalla sitä. Monet vähittäiskaupoista antavat tuotteilleen sen.

muodikas Indian Cloth Carry Bags in Different Designs

Ympäristöystävällisiä kantolaukkuja käyttämällä kangasta:

Täällä tarjoamme 9 parasta indian kangaskassia kuvia ja tee oma tyylikäs uusi laukku käsinmaalaus, solmio värjäys tai brodeerattu se. Lisää väriä elämääsi tällä kauniilla kangaskassilla.

1. Värikäs Tie Dye Cloth Bag:

Solmio Dye Cloth Bag

Laita uusi spin tavalliseen kangaskassiin Tie Dying it. Se on hyvin vanha tekniikka. Mallit saadaan kierteellä, laskostella ja murenemisella. Ne ovat hyvin värikkäitä ja kirkkaita. Se sopii erinomaisesti rannalle.

2. Käsinmaalattu kangaskassi:

Käsi painted Cloth Bag

Käsinmaalattu kangaskassi on maalattu käsin. Suurin osa niistä on räätälöityjä. Ne ovat hyvin erikoisia sen ainutlaatuisuuden vuoksi. Se saa sinut kaiken huomiota.

3. Brodeeratut kankaiset käsilaukut:

kirjaillut Cloth Bag

Brodeerattu kangaskassi on kirjonta siihen. Siinä on peiliä ja helmiä. Se lisää tuoreen kosketuksen iltaosastoihisi. Voit käyttää sitä päivittäiseen käyttöön.

4. Kangaslaukut naisille:

Raahata Cloth Bag

Tote kangas Laukku on lyhyt kaksinkertainen käsitelty kangaskassi. se avautuu yläosaan, joka avautuu pääosastoon. Se on erittäin nälkä. Voit käyttää sitä flirty-iltapukuilla tai mukavilla denimillä. Se on virheetöntä tyyliä.

Katso lisää: Laukut naisille

5. Hobo Cloth laukut tytöille:

Kulkuri Cloth Bag

Hobo-kangaskassi on suuri olkalaukku, jossa on pehmeä runko, joka muodostaa käyrän kahden päätyhihnan väliin. Se on monessa värissä ja yksityiskohdissa. Se on mukava ja tyylikäs. Se on yksinkertainen ja hienostunut tyyli. Voit kuljettaa sitä työskentelemään tai viikonloppuna.

6. Messenger Cloth laukut nuorille:

sanansaattaja Cloth Bag

Messenger-kangaskassi on myös hihnapussi tai yksittäinen hihnapussi. Sitä käytti kuriiri miehet, joten nimi. Sitä käyttävät nyt opiskelijat ja ihmiset, jotka ovat liikkeellä. Se on joskus riittävän suuri kuljettamaan kannettavaa tietokonetta. Sitä voidaan käyttää myös työhön.

Katso lisää: Steve Madden Käsilaukut

7. Ylisuurkakangaslaukku:

ylisuuri Cloth Bag

Ylisuuret pussit ovat uusi trenditystyyli. Ne on valmistettu monista materiaaleista; kangas on yksi suosikki yksi. Ne ovat valtavia ja erittäin tilavia. Se on erittäin tyylikäs ja lähtevä. Tavallisesti heillä on nastat ja timantit. He voivat hyvin hohdokas.

8. Back-Pack Cloth Bag:

Reppu Cloth Bag

Takaisin pakkaukset ovat yleensä kaksi kannettavia laukkuja, joita opiskelijat kuljettavat useimmiten. Ne on valmistettu useimmiten synteettisistä materiaaleista, mutta ympäristötietoisuus on ollut suosittua. Ne ovat trendikkäitä ja värikkäitä. Se tulee jokaiseen muotoon, väriin ja tulosteisiin. Monet naiset suosivat sitä pitkille matkoille, erityisesti nuorille äideille.

Katso lisää: David Jones miesten laukut

9. Duffle Cloth Bag Travel Matkatavarat:

Duffeli Cloth Bag

Duffle-kangaskassi on unisex-laukku. Siinä on kaksi hihnaa, jotka normaalisti kulkevat lisäävät lisävoimaa. Se on yleensä kirkas ja värikäs. Ne ovat melko trendi miehillä. Niitä käytetään erityisesti kuntosalille ja matkoille.

Jos ympäristönsuojelija tai ei, kangaskassi on uusi tulossa oleva tyyli. Voit tehdä sen itse tai ostaa sen kaupasta. Meidän intialainen äiti on tottunut tekemään sen vanhoista t-paidoista ja leningeistämme. Siksi ne ovat uudelleenkäytettäviä. Tämä on uusi ympäristöystävällinen tuote kaupungissa ja olen varma, että jokainen rakastaa sitä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 35 = 39