9 Topaz Birthstonesin erilaiset sävyt ja sen edut

Topaz, joka tunnetaan myös nimellä "Potenssin kristalli", on rakkauden ja kiintymyksen symboli. Topaz yhdessä Citrisin kanssa on syntymäkivi marraskuussa syntyneille. Yleensä Topaz on värittömällä tekstuurilla, mutta auringon valon, diffuusion ja säteilevän prosessin ansiosta se on tarttunut useisiin tarttuviin väreihin, kuten keltainen, sininen, pinkki, violetti, vihreä, ruskea ja punainen. Jokaisella keisarillisella väreillä on omat ominaisuutensa ja merkityksensä.

Kaunis ja hyödyllinen Topaz Birthstones ja sen merkitys:

Tässä on muutamia tyyppejä topasiasta syntymästoista sekä joitain perusominaisuuksia, joita he kantavat.

1. Sininen Topaz Birthstone:

topaasi birthstones

Sininen topasi syntymästones replikoi tietämyksen ja mielen energiaa, lisää itseluottamusta, käsitteitä ja ideoita, jotka johtavat oppimisvaikeuteen. Tämä luonnollinen suurennuslari symboloi rauhaa, rauhallisuutta tunneissa, meditaatiossa ja hengellisyydessä. Tämä parantava kivi kantaa sekä fyysistä että metafyysistä paranemista.

2. Hopea Topaz Birthstone:

Hopea Topaz Birthstone

Hopea syntymävuori Topaz kykenee tarpeeksi tuoda tietoisuuden ajatuksiisi ja toimintoihisi. Se auttaa muokkaamaan kaikenlaisia ​​henkisiä liitetiedostoja vapauttamalla tunteita. Syntymäkiviä käytetään laajalti rukoilemisen, meditaation, toistuvien mantrojen jne. Tekemiseen, koska se on ikuisen rauhan symboli.

3. Imperial Topaz Birthstone:

keisarillinen Topaz Birthstone

Tätä topaasin värin syntymäkiviä käytetään meditaation aikana tukiaseman, aurinkopesus- ja sacraalikakoiden aktivoimiseksi. Se voi toimia samanlaisena kuin akku ja vauhdittaa yksittäisiä henkilöitä henkisesti ja fyysisesti. Kiven käyttäjän energia, rakkaus ja ajatukset kiinnittyvät universaaleihin voimavaroihin, jotka antavat positiivisia virejä.

4. Kultainen Topaz Birthstone:

Kultainen Topaz Birthstone

Kultainen topasi tulee hitailla energioilla kuin muut Topaz-kivet. Elokuu on tämän kiven Topaz syntymäkuukausi, joka on paras meditaatioon. Se auttaa saamaan yhteyttä jumalallisiin henkiin, arkkienkeleihin ja ylösnousseihin mestareihin. Kivi on paras lahja niille, jotka ovat valmiita voittamaan esteitä saavuttaakseen unelmansa.

5. Pink Topaz:

Vaaleanpunainen Topaz

Pink Topaz birthstones kuukausi on joulukuu. Kivi symboloi rehellisyyttä, kunniaa, avoimuutta ja rakkautta. Tämä Topaz birthstone koruja käytetään laajalti häät ja sitoutumiset tai tällainen erityinen tilaisuus toivottaa heille onnea. Se liuottaa surua ja rohkaisee todellista rakkautta.

6. Rutiloitu Topaz Birthstone:

Rutilated Topaz Birthstone

Tämä rutiili keltainen topasi syntymävuori välittää kauneutta, valoa, inspiraatiota ja luomista. Nämä kivet ovat yleensä läpinäkyviä kiteitä, jotka toimivat siltana fyysisen maailman ja henkimaailman välillä. Se inspiroi kolmannen silmä-chakran ja parantaa käyttäjän visioita ja ilmaisua.

7. Purppura Topaz Birthstone:

Violetti Topaz Birthstone

Purppura topasi on onnekas kivi henkisen rikkauden hankkimiseksi. Se tuo rukouksen ja positiivisten energioiden siunaukset käyttäjälle. Purppura Topazi auttaa vahvassa päätöksenteossa ja suojaa kaikenlaisia ​​pahoja tai negatiivisia energioita vastaan. Niitä käytetään tekemään jewelries like rings, kaulakoru riipuksia jne.

8. Ruskea Topaz Birthstone:

Ruskea Topaz Birthstone

Brown Topaz liittyy vakauteen, vahvuuteen, sitoutumiseen, luottamukseen ja uskollisuuteen. Kivi on myös lahjakas ikivihreälle ystävyydelle. Ruskeaa topaa- si kutsutaan myös maapallon helmeilevien ominaisuuksien vuoksi, joita se hoitaa fyysisissä ongelmissa. Se tarjoaa perheen, ystävien ja työn vakautta.

9. Fire Red Topaz Birthstone:

Antaa potkut Red Topaz Birthstone

Tämä puolijalokivihiekka saadaan myös käsityötavalla. Kiviä käytetään laajasti erilaisten korumallien tekemiseen väärennetyksi ulkoasuksi. Kivi on rakkauden ja kiintymyksen symboli, ja siksi hän on laajalti lahjakas pariskunnissa. Se symboloi myös pitkään kestävää ystävyyttä ja uskollisuutta.

Birthstone blue Topaz on saatavana eri sävyistä tummasta valoon. Heillä kaikilla on samanlaiset ominaisuudet ja parantava vaikutus. Topazia käytetään pääasiassa henkisten ongelmien parantumiseen. Se auttaa tasapainottamaan erilaisia ​​tunteita tekemään oikeita päätöksiä hankalissa tilanteissa. Tartu suosikki Topaz kivi ja anna sen toimia maagisesti elämässäsi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

42 − 36 =