9 Suosituimmat kosteusvoittimet Intiassa Tyylit elämässä

Elämme Intiassa ja riippumatta siitä, kuinka paljon meillä on pääsy kansainvälisille markkinoille, jossain määrin on olemassa korvaava halu kokeilla kotimaisia ​​tuotteita. Hyvin harvat käyttäjät ovat tietoisia siitä, että monia intialaisia ​​kauneudenhoitotuotteita käytetään ulkomaisissa maissa, joissa heillä on huomattavaa kysyntää, erityisesti ayurvedotteita. On joitain intialaisia ​​kosteusvoiteita, joilla on suuri kysyntä lähes kaikkialla maailmassa.

Paras kosteusvoite Intiassa:

Meidän on tarkasteltava top 9 kosteusvoidetta Intiassa.

1. Fab India E-vitamiini ihoa kostuttava voide:

kosteusvoiteet in india

Tämä kasvojen kosteusvoite tehokkaasti ravitsee ihoa ja pitää sen hydratoituna huomattavan kauan. Se tulee luonnollisten uutteiden hyvyydellä, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen merkkejä. Tämän kerman kevyt kaava tekee sen sopivaksi lähes kaikille ihotyypeille. Ihotautilääkäreiden mukaan tämä kosteusvoite toimii parhaiten herkälle iholle, jossa se osoittaa sen ominaisuuksia punoituksen vähentämiseksi.

2. Laskuvarjohyppy Advanced Soft Touch Body Lotion:

moisturizers in India 2

Parachute-kosteusvoide on yksi Intian kauneusmarkkinoilla käytetyistä ja edullisimmista ihonhoitotuotteista. Se pitää ihon hydratoituneena ja rauhoittaa sitä. Tämän tuotteen sileä nestemäinen muoto tunkeutuu syvälle ihoon ja ravitsee sitä juurista.

3. Nivea Sun kosteuttava kosteusvoide:

moisturizers in India 3

Kosmetiikkatuotteissa voit aina luottaa Niveaan. Tämä brändi on jo tarjonnut asiakkaalleen yhden maailman parhaista kasvojen voiteista. Tällä tuotteella on suojaava ominaisuus, joka tappaa auringon säteilyn aiheuttamat allergiat. SPF 50: lla tämä kosteusvoide sisältää myös E-vitamiinikompleksia, joka ravitsee ihoa tehokkaasti.

4. Aroma Magic Almond Kosteuttava Lotion:

moisturizers in India 4

Tämä Aroma Magic -kosteusvoidetta on saanut mantelin, joka on hyvin hyödyllinen iholle. Kermainen aine pitää lukituksen kosteuden ihossa ja pitää sen hydratoituna pitkään. Kohtuullisella hinnalla voit antaa ihollemadon ja muiden arvokkaiden luonnon elementtien hyvän.

5. Neutrogena öljytön kosteusvoide SPF 35:

moisturizers in India 5

Neutrogenan öljytön kosteusvoide on saanut aurinkosuojauksen. Se on yksi yhteensopivimmista kosteusvoiteista Intian markkinoilla tällä hetkellä. Se sopii herkälle iholle, yhdistelmävalolle ja jopa rasvaiselle iholle.

Katso lisää:   Paras kosteusvoide miehille

6. Nivea Whitening Cell Repair & UV Protect -kasvovesi:

moisturizers in India 6

Nivean ihon valkaiseva vartalovoide auttaa pitämään ihon pehmeänä ja hydratoituna. Se myös kompensoi vaurioita, joita iho olisi voinut kohdata johtuen ylimääräisestä altistumisesta auringon säteille. Se soveltuu myös karuiselle miesten iholle.

7. Lotus Herbals Shemoist Shea Butter & Real Mansikka 24h Kosteusvoide:

moisturizers in India 7

Tämä tuote on rikastettu shea-voin hyvyydellä. Mansikan uutteet pitävät ihon kosteana. Tuote on erittäin tehokas kuiville nahoille.

Katso lisää:   Best Body Moisturizer

8. Lotus Herbals Aloe Hydra kosteuttava geeli:

moisturizers in India 8

Aloe vera -uutteilla Lotus Herbalsin kosteuttava geeli voidaan sanoa täydelliseksi yhdistelmäksi sekä rasvaiselle iholle että iholle. Kohtuulliseen hintaan, voit ostaa tämän tuotteen antamaan iholle luonnon hyvyn sekä hyödyllisiä keinotekoisia elementtejä.

9. Vaseliini Terve Valkoinen Body Lotion:

moisturizers in India 9

Tämä on täydellinen tuote kaikille ihotyypeille kosteuden palauttamiseksi. Se tuo takaisin alkuperäisen ihon hehkun ja pitää sen ravittuina ja sileänä pitkään aikaan, aamulla kesällä.

Katso lisää:  Intiassa vesipohjainen kosteusvoide

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

41 + = 51