9 suosittua Antique Sormukset Korut Tyylit elämässä

Korut ovat aina onnistuneet kirkastamaan naisten kauneutta ja kun puhumme koruista, sormukset vievät charmin ja kirkkauden, sillä se on kaunein ja hauras riippuvuus naisten korut laatikossa. Tässä kauniissa riippuvuudessa antiikkiset renkaat ovat nykyään erittäin suosittuja.

antiikki- rings

Nyt, mikä on Antiikin merkitys: "Antiikki tarkoittaa vanhoja tai koruja, joita aiemmin käyttivät ihmiset aikaisemmin? Antiikki-renkaita on erilainen ja tyylikäs markkinoilla, mutta muoti-mielemme kuvaa tietomme oikean sormen kulumista oikeaan tilanteeseen.

Erilaisia ​​Antique Ring Designs:

Täällä näytämme joitain kauniita antiikkihuokosetyyppejä, jotka varmasti voittavat sydämesi:

1. Antiikkiharjoittelu ilman timanttisormusta:

antiikki-sitoutumisen-ilman-timantti-rengas

Antiikkiharjoittelu ilman timanttisormusta on yksi suosituimmista soittorengaslajeista johtuen näistä alhaisista kustannuksista. Jokaisen ikäryhmän on edullinen. Sormus ei sisällä timanttia, se on valmistettu safiirista, jotka ovat tyypillisesti sinisiä jalokiviä. Tämä rengas on erittäin tyylikäs ja kestävä. Jos olet nainen, joka haluaa käyttää jotain uutta ja taskussaan nämä täydellinen lahja sinulle.

2. taide veistetty antiikki häät rengas:

art veistettyjä-antiikki-wedding-ring

Tämä kauniin taideteoksen veistetty muoto kuvaa luonnon rakkautta, joka osoittaa, että olet luonnollinen rakastava morsian. Kukka ja lehdet on järjestetty hyvin eleganttiin kuvioon. Se koostuu valkoisesta ja keltaisesta kulta, joka varmasti jokaisen naisen.

Katso lisää: Korukivikorirenkaat.

3. Yksinkertainen Antique Gold Ring:

antiikki-kulta-rengas

Nämä tyylikkäät renkaat muistuttavat viktoriaanisen ajan muistoa. Se koostuu ruusukulta metallista, jolla on kaunis timanttileike tai muoto. Tämän herkän luonteen takia sitä käyttää pääasiassa tyttö.

4. Antiikki timanttisormus:

antiikki-timantti sormus

Timantti on yksi kauneimmista jalokivistä, joka parantaa naisten kauneutta ja niiden kuohuviinien luonto houkuttelee jokaista silmää. Se on kokonaan kultainen timantti solitaire-rengas, joka koostuu pyöreästä leikattu timantti perinteisessä claw asetuksessa, joka luo ihana flash ja kimallus tähän rengas.

5. Antique Emerald Ring:

antiikki-Emerald-rengas

Kaunis vintage-sormus, joka koostuu kiinteästä kultaisesta innoittamasta viktoriaanisen aikakauden tyyliin, joka koostuu luonnollisista maapohjallisista timantteista, jotka ympäröivät luonnolliset smaragdi-terälehdet ja eksoottiset perhoset, joissa on timantteja, jotka varmasti kauniin aarre-riippuvuuden naisten koruissa.

Katso lisää: Diamond Promise Rings.

6. Antiikkinen alexandriittirengas:

antiikki-aleksandriitti-rengas

Tämä viehättävä vintage-rengas, joka koostuu alexandrite-kiven ja sterlinghopean luomaisesta russilaboratoriosta. Se on mahtava väriominaisuudet, jotka varmasti koskettavat kaikkien sydäntä. Sormus on täydellinen lahja erityiselle henkilölle.

7. Antiikin Tiibetin Ring:

antiikki-tiibetin-rengas

Tämä ainutlaatuinen vintage-tiibetiläinen rengas, joka on valmistettu hopeametallilla ja messinkirenkaalla, joka muistuttaa antiikin ajan muistoa. Säädettävän luonteensa ansiosta kenen tahansa, Sinun ulkonäesi on hämmästyttävää, kun käytät näitä tyylikkäitä rengasvaihtoehtoja indo-westernin kanssa.

8. Filigree Antique Gold Ring:

antiikki-filigraani-rengas

Tämä vintage-tyylinen filigree-rengas on valmistettu keltaisesta kulta. Sormus antaa vaikuttavan läsnäolon sormellasi, kun käytit tätä tehtävääsi tai muuta toimintoa. Kätevä ja elegantti ulkonäkö tekevät rengasta suosittuja miehiä naisia ​​ja tyttöjä.

Katso lisää: Mood Changing Ring.

9. Antiikki kukka helmet rengas:

antiikki-kukka-helmiä rengas

Ihana viktoriaaninen tyylirengas, jossa viehättävät helmet, parantaa sormen kauneutta, kun sopii näihin sarees ja salwar puku. Se on kauniisti suunniteltu abalone-merikuorella, jossa on 11 makeanveden valkoista helmeä, jotka tekevät tyylikkään sormuksen. Se näyttää antikalta mil-viljasta, joka on jokaisen kiven ympärillä

Yksi tämän antiikkisen korvakorun kauneimmista ominaisuuksista on se, että se antaa sinulle tyylikkään ja upean ulkonäön. Varmasti se on yksi arvokkaimmista ja hauraimmista nahkaharrastajien koristeluista. Kaunis muotoilu koskettaa jokaista sydäntä joka tuo ehdottomasti kauneutta ja onnea elämässäsi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 3