9 Suosittu David Jones Laukut eri väreissä ja malleissa

David Jones -laukut ovat Australiassa eniten myyty brändi. Se tarjoaa erilaisia ​​klassisia mutta tyylikkäitä ulkoasuja kaikkiin käsilaukkuihin, olkalaukkuihin, liikekoteloihin ja lompakoihin. Siinä on kaikki lajit kaikkiin tilanteisiin. Naiset tai miehet, kaikki tuntevat ammattimaisia, tyylikkäitä ja viehättävän kuljettavia David Jones -laukkuja.

Suosittu David Jones Bags in Different Colors and Models

Eri tyyppejä David Jones Käsilaukut Intiassa 2017:

Joten tässä on luettelo parhaista, muodikkaista ja tyylikkäistä David Jones naisten käsi- ja olkalaukkuista.

1. David Jones Structured Laukut:

David Jones Structured Bags

Nämä David Jonesin rakenteelliset käsilaukut tarjoavat korkealaatuisen PU-nahkan ulkoapäin sekä vetoketju ylhäällä ja tilavat sisätilat. Nämä David Jones-käsilaukut ovat eri värejä, ja niissä on myös säädettävä olkahihna, joka tekee siitä helposti kaikkialla.

2. David Jones Across Body Olkalaukku:

David Jones Across Body Shoulder Bag

Nämä David ja Jones pussit ovat erittäin älykkäitä monikäyttöisiä pussit, koska ne voidaan kuljettaa kytkimenä ilman hihnaa tai naiset voivat käyttää olkalaukussa säädettävällä faux nahkahihnalla ja paljon muuta. Ne sisältävät myös vetoketjullisen selkänojan ja sisäpuolen etulevyssä.

3. David Jones nahkakassi musta:

David Jones Leather Bag

Tämä David Jones Black -laukku on vetoketjullinen yläosa, takatasku, kaksi kahvaa, yksi vetoketjullinen lokero, jossa on kaksi avointa taskua ja kultainen metalli ja vetoketjut aksentit. Se koostuu myös pitkästä säädettävästä olkahihnasta, ja naiset haluavat mieluummin liikemiehiä tai kisuja.

4. Weekender Bag: David Jones:

viikonloppuvieras Bag by David Jones

David Jones -matkalaukut ovat kontrastivärjäyksiä ja kahvoja, ja niissä on ylellinen vetoketjullinen suljin. Niissä on myös kaksoisnapsautetut taskut ja vetoketjutasku, ja ne tulevat erilaisiin väreihin. Nämä pussit ovat sekä miesten että naisten suosimia ja sopivat erinomaisesti viikonloppuisin.

Katso lisää: Laukut käsilaukut

5. David Jones Miesten Tietokoneen Laukku:

David Jones Men’s Computer Satchel Bag

Tämä David Jonesin miesten laukku on kaksinkertainen kantokahva sekä faux-nahkaverhoilu, hopeasävyke ja ylhäällä vetoketju. Se koostuu myös irrotettavasta ja säädettävästä olkahihnosta siten, että sen voi helposti siirtää. Se on ihanteellinen liikekokouksiin.

6. David Jones Women Laukut:

David Jones Women Satchel Bags

Nämä naiset laukut ovat monenlaisia ​​malleja, värejä ja kokoja. Jokainen sarjakuva koostuu irrotettavasta ja säädettävästä olkahihnasta sekä vetoketjun yläosasta ja useista taskuista. Nämä naiset laukut ovat täydellisiä joka tilanteeseen.

Katso lisää: Steve Madden nahkakassi

7. Tote Bags lähettäjä David Jones:

Raahata Bags by David Jones

Nämä pussit tulevat erilaisiin malleihin, kuten muokattavissa olevaan kantokassiin, rantanpäälliseen, huivattuun pussiin, painettuihin pusseihin ja paljon enemmän ja eri väreihin, joissa on vetoketjun suljin tai magneettinen hihnan suljin ja vankka kaksinkertainen kahva. Naiset haluavat nauttia rannan juhlista tai kun he menevät ostoksille.

8. David Jones Hobo Laukut tytöille:

David Jones Hobo Bags

Pariisin suunnittelemissa hobo-laukkuissa on laserleikkaus, jossa on laitteiston kiinnitys ja säädettävät hihnat. David Jones Hobo-laukut ovat myös täysin vuorattu sisustamalla useita sisäisiä taskuja ja valmistettu PU-nahasta. Nämä pussit suosivat college-tytöt, koska nämä pussit antavat heille mahdollisuuden pitää muodinsa tyylikkäästi.

Katso lisää: Kangaskassi mallit

9. David Jones Miesten Olkalaukku:

David Jones Men’s Shoulder Bag

David Jonesin miesten olkalaukku on päällinen vetoketjullinen suljin, faux-nahkaverhot ja hopeanvärinen laitteisto. Se koostuu myös vetoketjutaskuista ja säädettävästä hihnasta sekä seinävetoketjusta ja avoimista taskusta.

David Jones on vanhin brändi maailmassa ja tähän mennessä on pitänyt nimensä alkuperäisenä. Se tarjoaa täydellisen kokoisia pussit koko tilaisuutena. Sen tyylikkään ja klassisen ulkoasun ansiosta useimmat naiset ja miehet haluavat sen kuljettavan kaikkialla. David Jones-käsilaukut ovat kestäviä ja helppoja toteuttaa missä tahansa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

57 − 51 =