9 söpöä Chunky Kaulakorut eri mallistoissa Tyylit elämässä

Chunky korut ovat julkkispalat, jotka ovat rohkeita ja rohkeita. Kaulaketjut on tehty tekemään sinut erottumaan ja antamaan sinulle muodikkaan reunan. Nämä kaulakorut on tehty suurilla rohkeilla kivillä tai helmeillä.

Top 9 Viimeisimmät Chunky kaulakorut uusissa tyyleissä:

Voit valita jäykät kaulakorut menemään suunnittelijan kulumiseen tai perinteiseen asuun myös. Valitse tässä paras ja valitse se.

1. Vintage Chunky kaulakoru:

paksu necklaces

Tämä vintage chunky kaulakoru on valmistettu ontto kulta kukat ja filigraanityö. Kullanvärinen kaulakoru on valmistettu kahdesta kerroksesta, joiden pohjakerroksen päällä on sorkkataulun reuna. Kullan työ on myös peacock muotoilu, joka on laitettu molemmin puolin. Tämä vuosikerta kaulakoru istuu hyvin kaulassa kuin kaulus.

2. Chunky Pearl Kaulakoru:

Paksu pearl necklace

Hanki tämä upea upea päärynä helminauha, jossa on rivejä helmet, jotka ovat sidoksissa rhinestoneihin ja maitolasiin. Kaulakoru on kapea ja sopii parhaiten puolueen kulumista. Käytetyt helmet ovat samppanjanvärisiä ja henkeäsalpaavat. Valitse tämä mestariteos ja olet varma, että pääsi kääntyy.

3. Chunky hopea kaulakoru:

Paksu silver necklace

Rakastat tätä karkeaa hopeaketjua, joka on julisteen kaulakoru. Hopeanvärinen kaulakoru on iso rohkeita malleja ja kivet. Ketjun soikeat kivet ja riipus ovat suuret ja näyttävät aivan upealta. Valitse tämä hopea kaulakoru perinteiseen kulumiseen ja ilmoitusten suunnittelija mekkoihin.

4. Kulta Chunky Kaulakoru:

Kulta chunky necklace

Mene rohkea ja katu tyyliin tämän chunky kultaa kaulakoru, joka vastaa suunnittelijan kulumista. Tämä jäykkä kaulakoru sopii mainiosti myös rentoihin, kuten farkkuihin ja valkoiseen päähän. Kultaketju on valmistettu paksuista kultakaavoista, jotka yhdistyvät yhteen.

Katso lisää: Korallin kaulakoru mallit

5. helmillä koristellut kaulakorut:

helmillä koristeltu chunky necklaces

Tässä mustassa kuviossa on kolme riviä mustia helmiä, jotka ovat erikokoisia. Mustat helmet liitetään toisiinsa mustalla ketjulla. Tämä on ihanaa pari musta korvakorut ja puku, joka sopii mustaan. Korkea musta kaulakoru sopii mainiosti rentoihin juhliin ja illallisiin.

6. Stone Chunky kaulakoru:

Kivi chunky necklace

Käytä tätä karkeaa jade kivi kaulakoru näyttää häikäisevän ja vaikuttava. Kauniin sinisen värin arvokas jade on henkeäsalpaava. Tämä on kerroksinen kaulakoru, jossa on kelluva repeytymätön kaulus. Pääketjussa on pyöreitä jadehelmiä, jotka ovat suurikokoisia.

Katso lisää: Cross kaulakoru

7. Colour Block Chunky kaulakoru:

Väri block chunky necklace

Valitse tämä värilohko iso, kapea kaulakoru menemään kaikkiin asuihin, joita käytät. Kauluksessa on kolme värillistä helmeä, jotka on sijoitettu muotoon. Tämäntyyppiseen kaulakoruun valitut värit ovat yleensä niitä, jotka sekoittuvat yhteen.

8. Bauble Chunky kaulakoru:

hely chunky necklace

Kalkkunan tyyli on myös yksi käytetyimmistä kuvioista kauniissa kaulakorussa. Täällä valmistetut palat ovat kivet ja helmet. Pallot asetetaan yksinkertaiseen kuvioon, mutta jokaisella kullalla on pieni kultahelmi runko, joka tekee siitä upean. Kummankin helmen päissä on myös kultaverkko.

Katso lisää: Musta kristalli kaulakoru

9. Crystal Chunky kaulakoru:

Kristalli chunky necklace

Tee morsiamen näyttävästi kauniiksi tämän rukoilun ja kristallin kanssa valmistettu jäykkä kaulakoru. Hopeakoruinen kaulakoru on kaunein koru, jonka morsiamen kuluu. Solmiot ja kristallit, joita käytetään kaulakoruissa, ovat kyynelpudotuksessa ja ympyrän muodoissa. Ne yhdistyvät kukkien muodossa. Ei ole ketjua, joka on näkyvissä, vain kukat, jotka ovat liittyneet loppuun asti.

Voit valita jäykät kaulakorut menemään suunnittelijan kulumiseen tai perinteiseen asuun myös. Nämä kauniit kaulakorut ovat värikkäitä ja ne voidaan tehdä myös jalokivillä, kuten jadilla. Valitse yksipuolinen kaulakoru, joka täydentää vaatetusta, joka on yksinkertainen. Se tekee siitä hienostuneemman.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 48 = 57