9 silmänharmaa Pashmina huivi mallit naisille Tyylit elämässä

On olemassa monenlaisia ​​huivi, mutta yksi pashmina on tyylikäs. Se on tunnettu edullisesta tyylikkyydestään. Pashmina huivi on kaunista, silkkinen pehmeä ja mukava kaikkina vuodenaikoina. On hienoa myös yllään juhliin. Nykyään se tunnetaan parhaimpana brändinä talvivilla. Tämä on aito ja aito tyyppi huivi.

Paras Pashmin huivi kokoelma naisille:

On olemassa erilaisia ​​huivi, joka eroaa kokoluokissa huivista kääriin tai varastettiin täysikokoisiin huiviin,

1. Sininen värillinen brodeerattu huivi:

Sininen Colored Embroidered Scarf

Se on sininen pashmina huivi ja kirjailtu Kashmiri Sozni Kari yli rajojen. Voit käyttää sitä käsin käärittynä olkapäillesi kylmänä talvipäivänä ja voit myös käyttää sitä kaulan ympärillä huivi.

2. Musta värillinen cashmere Brodeerattu Pashmina huivi:

Musta Colored Embroidered Pashmina Scarf

Se on musta pashmina-huivi, jonka kirjonta ympäröi. Se oli zari mitä kutsumme rajoilla. Tämä Tilla-huivi tekee siitä elegantin kappaleen. Tytöt voivat käyttää farkkuja ja topia.

3. Purppura Bootidar Cashmere Pashmina huivi:

Violetti Bootidar Scarf

Tämä on kaunis violetti pashmina huivi, joka on kudottu ainutlaatuisesti Kani-kudoksessa. Huivi on käsinommeltu ja miellyttävämpi. Se on purppuranvärinen ja antaa täydellisen viimeistelyn talosi vaatteelle. Se on kaunis kukka Bootidar kutoa.

4. Punainen kiinteä Pashmina huivi:

Punainen Solid Pashmina Scarf

Tämä punainen pashmina huivi on käsin kudottu ja voit leikata ympäri hartioita. Tämä vene on Kashmirin käsityöläinen, joka yrittää tehdä mestariteoksen. Tämä on talvikauden parhaimmistoinen huivi tytöillekin.

5. Sininen-harmaa käännettävä Pashmina huivi:

Siniharmaa Reversible Pashmina Scarf

Tämä harmaa huivi on "Do Rukhan" käsinkudottu kuvio, ja sitä käytetään kahdessa eri väreissä, jotka ovat sinisiä ja harmaita, joten se on paras valinta naisille. Tämä huivi voidaan sovittaa erilaisiin mekkoihin kuin muotikuvake. Väriyhdistelmä on kiehtova.

6. Sininen Shimmer Pink Reversible Shawl:

Sininen Shimmer Pink Reversible Shawl

Tämä on upea kaksivärinen käännettävä huivi, joka sopii klassiseen tyyliisi. Se on kaunis vaaleanpunainen pashmina-huivi, jossa on toisella puolella vaaleanpunaisia ​​zari-ketjuja inspiroimaan perinteisen kääreen hohtavan. Se on upea huivi, jota voidaan käyttää erilaisissa mekkoissa.

Katso lisää: Cashmere huivi mallit

7. Kani keltainen Pashmina huivi:

Kani Yellow Pashmina Scarf

Kashmirin käsityöläisten kudottu keltainen värikäs huivi. Tämä vene on kudottu kirkkain värein punaisella, vihreällä ja vaaleanpunaisella sen pinnalla, mikä tekee siitä näyttävän kaunista. Se voidaan pukea niskan ympärille huivina ja ympärillä olkapäillä kuin huivi.

Katso lisää: Musta huivi mallit

8. Silk Pashmina huivi:

Silkki Pashmina Scarf

Se on pashmina silkkihuivi, joka on mestariteos, joka on ainutlaatuinen ja alkuperäinen tyyli ja väri. Nämä ovat pehmeitä ja silkkisiä koskettamalla ja niillä on ainutlaatuinen pashmina, jota aarrettaisit. Tämä on mukava valinta, jos suunnittelet retken aikaa, tämä on ihanteellinen asustasi varten.

Katso lisää: Parhaat Intialaiset huivit

9. Daisy valkoinen Käsinkudottu Brodeerattu Pashmina huivi:

Päivänkakkara white Handwoven Embroidered Pashmina Scarf

Tämä puhdas valkoinen pashmina huivi on kudottu ammattitaitoisen käsityöläisten ylellinen materiaali. Sillä on toisella puolella kirjonta ja sitä voidaan käyttää erilaisissa mekkoissa. Sitä voidaan myös käyttää osapuolten välillä.

Joten nämä olivat muutamia pashmina huiveja, joita tytöt ja naiset voivat käyttää. Naisille on paljon enemmän huivityyppejä. Joten näet, että pashmina huivit ovat niin hyviä ja ne on kudottu paljon kovaa työtä ja vaativat erittäin ammattitaitoinen henkilö.

Leave A Comment

16 − = 7