9 Professional Jaipuri Mehndi Suunnittelijat Tyylit elämässä

Mehendi-taiteilija Jaipurissa tuo luovimpia suunnittelijoita, jotka voivat tehdä kauniita mehendi-malleja täydellisesti. Jaipuri mehandi on tullut olennainen osa perinnettä. Kukaan ei voi koskaan kuvitella Intian morsiamesta ilman Mehandiia.

Mehandin seremonia on tullut kuuluisaksi verrattuna aikaisempaan päivään. Itse asiassa joillakin perheillä on jopa erityinen valokuvaus heidän mehendi-toiminnastaan ​​kokeneen ja ammattimaisen Mehndi-taiteilijan kanssa Jaipurissa.

Se ei ole koskaan kaukana koristeltavien käsien kanssa suosikki mehandi malleja. Niille, jotka vielä kuvittelevat ihastuttavista Jaipur Mehndi -malleista, ovat täällä listattuja mehndi-suunnittelijoita, joiden osoite on Jaipur.

9 Ylimmän Mehndi-suunnittelijat Jaipurissa:

1. Rakesh - Mehndi Artist:

Mehndi Artists In Jaipur

Rakesh Mehendin joukossa on lukuisia morsiamen Jaipurin mehandi-taidetta. Sijaitsee kuuluisassa Gopalpurassa, hän on ammattitaitoinen ja intohimoinen mehendi-suunnittelija. Hän antaa etusijalle asiakkailleen ja haluaa tarjota parasta palvelua koskaan, hän tarjoaa myös monia tyylejä morsiuspakkauksia.

Osoite: Gopalpura Buypass, Lähellä Riddhi-Siddhi -tietä, Gopalpura, Jaipur, Rajasthan 302018

2. Reena - Mehndi Suunnittelija:

Reena Mehndi Art

Reena tekee virheetöntä häät-mehendi-taidetta ja on yksi johtavista mehandi-suunnittelijoista Rajasthanin osavaltiossa. Reena on haluttu mehndi-taiteilija ja hänen taitoaan tunnetaan tavanomaisista mehndi-malleista. Hän on erittäin suosittu hänen räätälöityjä Jaipuri morsiamen mehndi malleja.

Osoite: 97, Himmat Nagar, Gopalpura, Tonk Road, Jaipur-302018

3. Anil - Jaipuri Mehndi mallit kädet:

anil Mehandi Art

Anilin kotipaikka on Malviya Nagar ja hänellä on yli vuosikymmenen kokemuksia moniin malleihin, hän on yksi kuuluisimmista Jahtur-taiteilijoista Jaipurissa. He soveltavat kykyään taiteilijana ja soveltavat siten myös morsiamen mehandiin, jotka erottuvat. Ne tarjoavat edullisia paketteja uusimpien mehandi-mallien kanssa.

Osoite: Crystal Court, Malviya Nagar, Jaipur-302017, vastapäätä Pizza Hut.

4. SK Mehandi Designs:

SK Mehandi Art

SK Mehandi Art tarjoaa ainutlaatuisia kuvioita luovalla osaamisellaan ja kokemuksellaan useiden vuosien ajan. He varmistavat, että kaikki nousevat ylös ja huomaan morsian mehndi -suunnittelun. Ne tarjoavat monia tyylejä morsiuspakkauksiin, joihin kuuluu tyypillinen bohra-tyyli ja muut alueelliset tyylejä mehendi-malleja.

Osoite: Link Road, MI-tie, Bapu Bazar, Jaipur - 302141

5. Shalu Mehandi Artist:

Shalu Mehandi

Shalu on ammattitaitoinen ja intohimoinen mehandi-suunnittelija, joka asuu Jaipurissa. Voit valita minkä tahansa perinteisistä morsiamen malleista, nykyaikaisista kuvioista tai intialaisista malleista; hän kaunistaa käden hänen taidettaan. Ne täyttävät kaikki odotukset ja veivät mielikuvituksen käsiin ja jalkoihin.

Osoite: nro H39, Sodala, Jaipur - 302019

6. Hema - Mehndi Suunnittelija:

Hema Mehndi Art

Hema tunnetaan hänen henkilökohtaisista malleistaan. Hän ei usko kukkien ja lehtien tekemiseen. Hänen Mehandi on tapa ilmaista morsiamen tunteet ja ajatukset. Jos joku etsii luovuutta ja ainutlaatuista muotoilua tälle tulevalle hääkaudelle, niin Hema on paras mehndi-taiteilija jaipurissa.

Osoite nro 8, Durgapura, Jaipur - 302018

7. Bheemraj - Mehandi Art:

Bheemraj Mehandi Art

Bheemraj on Jaipuri mehndi -suunnittelija ja tunnetaan hänen henkilökohtaisista suunnitelmistaan. Ne tarjoavat edullisia paketteja, joissa on korkeatasoiset mehendi-mallit käsille ja jaloille. Pro hääjuhliin ja festivaaleilla täytyy olla siellä, kun mehndi-seremonia on ehdottomasti syytä kokeilla.

Osoite: Link Road, lähellä Saraogi-kartanoa, Jaipur: 302003

8. Rajendra - Mehandi Artist:

Rajendra Mehandi Art

Rajendra on morsiamen mehndi-taiteilija Jaipurissa. Sen on vain kuvattava, millaista muotoilua ja teemaa, jonka mukaan morsian etsii loput, hoitaa Rajendra ja joukkue. Ne tarjoavat erinomaisia ​​mehendi-malleja, jotka kaikki alkavat antaa kunnioitusta suunnittelusta.

Osoite: Sun and Moon Complex, Sonin sairaala, Sikar Road, Jaipur: 302039

9. Komal - Mehandi Artist:

Komal Mehandi Art

Kaikista taiteilijoista Komalilla on oma erityinen tunnustuksensa Jaipurissa Mehandi-malleissa. Niiden mallit tulevat intuitiivisesti monipuolisella mielikuvituksella ilman viittauksia kirjoihin. Komal tarjoaa erityisiä lisäpalveluita häitä ja muita festivaaleja varten.

Osoite: Tontti nro 9, vastapäätä Alankar Mahila Girls College, Jaipur: 302021

johtopäätös:

Ei intialaista häää koskaan täydellinen ilman mehandi. Se on hyvin kuuluisa myös Rajasthanissa. Kaikki ammattitaiteilijat tarjoavat yksinoikeita jaipuri mehandi -malleja ja yli eksoottiset mehandi-mallit taidetta varmasti tekevät jokaisesta nousevan ylös ja huomata morsiamen.

Leave A Comment

5 + = 15