9 perinteistä hopeanorenkaan muotoilua säännölliseen käyttöön

Hopeakorut ovat olleet käytössä ja suosittuja antiikin ajoista lähtien. Naiset käyttivät erilaisia ​​hopeapohjaisia ​​lisävarusteita, jotka puolestaan ​​parantavat kauneutta ja ulkonäköä. Sittemmin naiset ovat alkaneet käyttää nenärenkaita myös. Hopeiset nenärenkaat näyttävät melko houkuttelevalta ja niillä on säihkyä ja häikäisevää vaikutusta. Kultakurssit ovat huiman korkeat, joten hopeakorkeat nenärenkaat ovat kysyntää.

Nenärenkaat hopea naisille:

Katsotaanpa joitain 9 parasta hopearenkaiden muotoa naisille Intiassa:

1.Traditional Silver Nose Ring Pearl ja Kundan:

hopea nose rings

Hopeiset nenärenkaat ovat erittäin vaatimattomia sen ammattitaidon vuoksi. Suunnittelu ja kuvio voivat jättää sinut hulluksi. Hopeasarjaa voi käyttää erityisessä tilaisuudessa ja antaa sinulle perinteisen etnisen ulkonäön. Hopean nenän rengas kundanilla on loistava sävynsä takia, eikä kukaan voi vastustaa näitä aitoja nenärenkaita.

2. Real Silver Nose Ring:

Todellinen Silver Nose Ring

Hopeiset nenärenkaat näyttävät hyvin lumoavilta, ja niitä on vaikea vastustaa sen shinning ja kuohuviinien vuoksi. Tämäntyyppiset puhdas hopea renkaat ovat saatavilla monissa malleissa ja voit valita yhden mukaan oman pukeutumiskoodin ja voi olla niitä flaunting näyttää.

3. Tiny Floral Silver Nenä Stud Ring:

Pikkuruinen Floral Silver Nose Ring

Tämäntyyppiset pienet tai pienet kukkaiset nenärenkaat ovat hyvin monenlaisia ​​naisia ​​käyttäviä lisävarusteita. Tällainen söpö vanne antaa sinulle perinteisen ulkonäön. Tämän tyyppisiä pieniä vanteita voidaan käyttää päivittäin sekä hyvä toimisto kulumista myös.

4. Pure Silver ohut nenärengas:

Puhdas Silver Thin Nose Ring

Tämäntyyppiset erittäin ohut nenärenkaat ovat nuorten hyvin kysyttyjä, koska ne antavat niille minimalistisen ulkonäön. Tämäntyyppisiä vanteita käyttävät julkkikset jopa; ne ovat hyvin silmään tarttuvia ja jopa houkuttelevat muiden huomion hyvin nopeasti.

Katso lisää: Suunnittelija Gold Nose Rings

5. Hopea sydän kaiverrettu nenärengas:

Hopea Heart Engraved Nose Ring

Tämäntyyppiset sydän kaiverrettu hopea nenärenkaat on suuri osuma naisten keskuudessa, koska se merkitsee rakkautta ja romantiikkaa. Tämäntyyppinen söpö hopea sydän-nenärengas näyttää hyvin kaunis ja antaa mesminous ulkonäkö.

6. Hopean nenän rengas Leaf Pattern:

Hopea Nose Ring In Leaf Pattern

Kauniit ja leikatut voivat olla täydellinen termi tämän lehtimuotoisen hopeisen nenän renkaaseen. Tämäntyyppistä nenärenkaa voi käyttää myös länsimaisen kulutuksen kanssa, ja perinteinen antaa sinulle viehättävän ilmeen. Koristeen hapettunut viimeistely parantaa ulkonäköä monilla taitoksilla.

Katso lisää: Diamond Nose Ring

7. Rauhan merkki Hopea Nenärengas:

rauha Sign Silver Nose Ring

Tämäntyyppiset pienet nastat näyttävät naarmuilta upealta. Hopean nenän rengas on rauhan merkki, joka antaa käyttäjälle miellyttävän ilmeen. Tämäntyyppiset hopeiset napit tekevät siitä trendikästä ja älykäs kulumista.

8. Suuri koko hopeasormus kelloilla:

Iso Size Silver Nose Ring with Bells

Tämäntyyppinen suurikokoinen hopeinen nenärengas näyttää erittäin viileältä ja on yleensä kulunut kaikissa tilanteissa tai rituaaleissa. Intian alkuaikoina naisen käyttivät tämäntyyppiset suuret hopeiset nenärenkaat, ja he käyttivät kuvaa kulttuuria ja yhteiskuntaa, jonka he kumpuilevat. Nyt nuoret tytöt näyttävät viileältä ja tyylikkäältä.

Katso lisää: Nenä-sormus kultakorut

9. Hopeanväriset nenärenkaat, joissa on kiteitä:

Hopea Hoop Nose Ring with Crystals

Nenärenkaan muotoilu ja käsityötaito ovat aina upeita. Tämän hopeakorun mallit kuvaavat aikakautta tai erityistä kuvaa, jolla on valtava merkitys siinä. Moderni näköinen rengas on laaja muotoilu ja pienet kristalliketjut antavat miellyttävän näköalan ulkonäölle.

Hopean nenän renkaan muotoilu ja käsityötaito ovat upeita ja antavat naiselle sizzling ja miellyttävä ilme. Hopeiset nenärenkaat valmistetaan laajalla kuvioinnilla ja muotoilulla, ja voit valita sen makusi ja ulkonäesi mukaan. Nenärenkaat lisäävät enemmän viehätystä ja kauneutta naisille. Hopean nenän rengas voidaan käyttää päivittäin sekä voi olla hyvä toimisto kulumista myös.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

4 + 3 =