9 perinteisiä ja viimeisiä Coimbatore Sarees kuvia

Jos tarvitset jotain houkuttelevaa ja perinteistä, valitse Coimbatore sarees. Niissä on erittäin houkutteleva muotoilu. Jos olet kiinnostunut näistä malleista, niin olet varmasti tullut oikeaan paikkaan. Nämä sarees ovat eri värejä ja mallit, joita he tekevät ovat myös melko ainutlaatuisia ja et todennäköisesti koskaan näe niitä missään muualla. Sen sijaan, että olisivat melko trendikkäitä, ne, joilla vanha koulu intialainen saree koskettaa niihin. Näiden sareeiden värit antavat sinulle mahdollisuuden harrastaa suosikki puseroasi, sillä suurin osa niistä on tehty siten, että voit käyttää urheilua lähes minkä tahansa väributtonin kanssa. Paras Coimbatore sarees ovat seuraavat.

Uusimmat Coimbatore Sarees kuvia:

1. Golden Coimbatore Sarees:

Coimbatore sarees 1

Tämä on yksi kaikkien aikojen parhaimmista sareeistä, joka on myös yksi käsityö. Tämä erityisesti muotoilu kulkee käsi kädessä yksinkertaisen ja vaalean värin puseron kanssa. Voit käyttää tätä erityisesti saree lähes kaikissa tilanteissa ja katsoa samaa kaunista kaikkialla. Pienet suunnitelmat, jotka on tehty koko suunnittelussa, ovat mielenkiintoisia.

2. Musta Coimbatore Silk Saree:

Coimbatore sarees 2

Tämä on yksi kaikkien aikojen paras Coimbatore sarees, joka on silkki ja voi olla urheilullinen lähes kaikki musta pusero, koko hiha tai hihaton. Erityinen muotoilu soveltuu kaikenikäisille naisille, koska se ei ole niin hieno ja samalla myös liian tyhmä. Värikäs flora-kuvio rajalla on yksi houkuttelevimmista ominaisuuksista tästä saree. Tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaiten näyttävistä suunnittelija sarees että nainen voi edes ajatella päällään hänen ruumiinsa.

3. Coimbatore Cotton Saree:

Coimbatore sarees 3

Tämä on Kanchi-puuvillan saree valmistettu Coimbatore. Sellaisen mallin, jota tämä saree seuraa rajoja kohti, kannattaa katsella. Alempi raja noudattaa standardia pitkiä pitsirakenteita painettuna, mutta ylä- ja sivurajat on koristeltu eri ja ainutlaatuisella. Tämä on yksittäinen saree, jossa on kaksi erilaista rajakarttaa. Tämä tekee siitä niin ainutlaatuisen.

4. Coimbatore Red Saree:

Coimbatore sarees 4

Tämä saree näyttää parhaiten mustalla. Se ei välttämättä tarvitse olla hihaton. Tämä design-materiaali tekee vaikutuksen lähes kaikille, jotka katsovat tätä houkuttelevaa mallia.

5. Elegantti Coimbatore-kangaskuvio:

Coimbatore sarees .5

Katsomalla suunnittelua, kuka tahansa voi helposti arvailla työn määrä, joka on ollut tämän houkuttelevan saree-mallin suunnittelussa. Jos olet Saree-rakastaja, niin varmasti ymmärrät tämän sarjan kangasarvon jopa katselemalla sitä.

Katso lisää: Pure Kanchipuram Sarees

6. Värikäs musta Coimbatore Saree:

Coimbatore sarees 6

Vaikka musta on tämän värikuvan perusväri, on olemassa monia muita värejä myös tässä saree-mallissa. Mallin käyttämiseen käytetty malli on hyvin silmiinpistävä ja luultavasti jokainen pystyy urheilemaan sitä tehokkaasti. Ei ole tyypillistä fyysistä kuntoa vaatimus tehdä tämän saree näyttävät kauniilta.

7. Osapuoli käyttää Coimbatore Sareesia:

Coimbatore sarees 7

Tämä on värikäs saree, joka harrastaa erittäin hyvää mallia. Sellaisen värin käyttö, jota tässä sareessa käytetään, on syytä mainita ja se on tärkein syy massiiviseen vetovoimaan, jota tämä saree kerää.

Katso lisää: Varanasi Cotton Sarees

8. Musta ja vaaleanpunainen Designer Saree:

Coimbatore sarees 8

Tämä on Coimbatorissa tehty silkkiraja. Kahden värin sekoittaminen on erittäin houkutteleva ja luultavasti joku rakastuu siihen.

Katso lisää: Pochampally Saree Kuvat

9. Puuvillan silkki ainutlaatuinen Saree:

Coimbatore sarees 9

Tämä saree on tehty yhdistämällä kaksi kankaat ja tämä on varmasti yksi houkuttelevista tosiseikoista tästä saree.

Lopuksi, kun olet lukenut tämän, tiedät yksityiskohtaisesti uusimmat tyylit, jotka toimivat perinteisessä Coimbatore sarees. On varmistettava, että tässä mainituissa tyyleissä kiinnitetään asianmukaista huomiota ennen investoimista uuteen.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

89 − = 87