9 Perinteiset Silk Salwar Suits mallit tytöille Tyylit elämässä

Silkki on luonnollista kuitua, joka saadaan larva-keloista. Silkki kangasta on käytetty vuosikymmeninä keisarien ja kuningattarien ja on edelleen suosittu, koska sen sileä viimeistely ja shinning ulkonäkö. Tätä kangasta käytetään muodikkaita vaatteita, kuten saris, puku ja mahtava salwar kameez. Silk salwar puvut on ihastunut koskaan nainen ja tytöt sen tekee ne näyttävät tyylikäs ja tyylikäs. Silkki salwar kameez voidaan käyttää milloin tahansa tilaisuudessa ja seremonia ilman vipua.

Viimeisimmät ja kauniit Silk Salwar Kameez mallit naisille Intiassa.

Katsotaanpa katsomaan top 9-mallia silkki salwar kameez joka on erittäin suosittu naisille.

1. Lyhyt Silk Salwar Kameez Suit Design:

Lyhyt Silk Salwar Kameez Suit Design

Tämäntyyppinen lyhyt kameez näyttää hyvin trendikkäältä ja painetut kuvitukset kaikkialla kameezissa lisää ulkoasua. Salwar on Patiala-tyyliä lisäämällä mukavasti kun olet liikkeellä. Värikäs dupatta on sanaton yhdistelmä, joten kisujen juhlien, vuodenaikojen ja kollaasien kulumista on mukava.

2. Tyylikäs Silk Salwar Suits Design:

Tyylikäs Silk Salwar Suit Design

Tässä tulee upea ja mieleen puhallettava silkkipuku, joka ei koskaan menee muotia ja tekee sinusta erilaisia ​​väkijoukkoja. Kultainen laastari työskentelee olkapäällä pitkillä hihoilla verkkokangas on myös mahtava jättää on kädet osoittautunut pois tyylillä.

3. Pitkä silkki Salwar Kameez Design:

pitkä Silk Salwar Kameez Design

Tämäntyyppinen pitkä silkki-salwaripuku on erittäin vaatimaton, koska se antaa pitkäikäisen ja vaikuttavan ammattimaisen ulkoasun käyttäjälle. Pitkät hihat lisäävät tyylikkyyttä ja pohjat on suunniteltu rinnakkain housuihin lisäämällä mukavuutta kuluneina.

4. Pista Green Silk Salwar Suit:

Pista Green Silk Salwar Suit

Tämäntyyppiset melko silkki pista vihreä salwar puvut näyttävät hyvin houkuttelevalta. Tiukka sovitus auttaa nuoria tyttöjä näkemään ohuen vyötärönsä ja laaja pääntie korostavat kaulusluun ja antavat sinulle seksikkään ilmeen. Puku on laskostettu kuori, joka parantaa ulkonäköä, kun se kuluu osapuolten tai festivaaleilla.

Katso lisää: Party Wear Salwar sopii

5. Vaaleanpunainen ja musta Silk Salwar Suit Design:

Vaaleanpunainen and Black Silk Salwar Suit Design

Silkki on monenlaisia ​​lajikkeita, joista yksi on puuvillasilkkiä. Saada tyylikäs ulkoasu milloin tahansa napata vaaleanpunainen ja musta puuvilla silkkipuku sinulle. Hämmästyttävä tuloste tekee tyylikkäistä ja puuvillasta valmistetun mustavalkoisen kirsikan ansiosta voit rentoutua ja tyylikkäästi näyttää. Nämä yksinkertaiset, mutta viileät puuvillaiset silkkipuvut sopivat erinomaisesti kollaaseihin ja täydelliseen iltapukuun.

6. Puhdas silkki Jamawar Salwar Kameez Design:

Puhdas Silk Jamavar Salwar Kameez Design

Jamawar silkki tunnetaan puhtaana silkkina ja antaa käyttäjälle tyylikkään ja kuninkaallisen kosketuksen, kun se kuluu. Kameezilla on laaja lohkotuloste ja sen erinomainen valinta niille, jotka rakastavat rohkeita lausuntoja. Tyylikäs peili dupatta, jossa pohjat kuin rinnakkaiset, täydentäisivät ulkoasua, jos ne kuluneet eräiden lisävarusteiden o käsien ja korvien kanssa.

Katso lisää: Morsiamen Salwar Kameez

7. Murskaus Multicolour Silk Salwar Suits Deign:

Murskata Multicolour Silk Suit Deign

Murskaus kutsutaan silkkikankaan pehmenemiseksi, jotta se saisi kuvion. Tämäntyyppiset murskaus silkkipuvut näyttävät todella upeilta nuorilta tytöiltä. Tämäntyyppiset puvut ovat saatavana useissa kuvioissa ja malleissa, ja voit käsitellä niitä ulkonäön mukaan ja luoda muodin.

8. Anarkli-tyyli Silk Salwar Kameez:

Anarkli Style Silk Salwar Kameez

Tämäntyyppiset anarkilaiset puvut lisäävät armoa ja tyylikkyyttä ja antavat sinulle perinteisen ulkoasun, kun ne kuluvat. Tällaiset silkkipuvut menevät hyvin jokaiseen kehon muotoon ja täydelliseen asuun perinteisille toiminnoille, myös hääparille.

Katso lisää: Puuvilla Salwar Suit mallit

9. Brodeerattu Silk Salwar Kameez Design:

kirjaillut Silk Salwar Kameez Design

Tässä on raskaita brodeerattuja silkkilankahameita, jolloin sinusta tuntuu kuumalta. V-pääntie antaa sinulle tyylikkään tarkastelun vartaloalueelle ja kultainen työ kaula-aukossa ja hihat tekevät pukusta tuntuvaa. Pohjalla löysät housut ovat myös kauniita töitä tehostaen ulkoasua kuluneina.

Silk salwar kameez on saatavana eri tyyliin ja kuvioihin, ja nämä puvut ovat minkä tahansa naisen ensimmäinen valinta mihin tahansa tilaisuuteen. Koska tämä kangas parantaa tyttöjen ulkoasua ja persoonallisuutta ja on mukava käyttää ympäri vuorokauden, se on suosittu kaikkien sukupolvien keskuudessa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

77 + = 82