9 Perinteiset Intian Mangalsutra-mallit, joissa on kuvia Tyylit elämässä

Yksi intialaisen morsian tärkeimmistä tarvikkeista on mangalsutra, jota hän käyttää avioliiton seremonioiden rituaalien jälkeen. Tämä on osa hänen avioliitostaan ​​ja symboloi siviilisäätyä. Nykypäivän morsiamen valinnat ovat valtavat, ja tämä luettelo pyrkii antamaan sinulle käsityksen eri tyypeistä, jotka ovat saatavilla tänään..

Viimeisimmät ja kauniit intialaiset Mangalsutra-mallit brideille:

Meidän on tarkasteltava intialaisten mangalsutra-mallien trendiä.

1. Intialainen häät Mangalsutra:

intialainen Wedding mangalsutra

Tämä on täydellinen Intian häät mangalsutra tämän päivän morsiamelle. Perinteiset mustat helmet ovat ketjun ympärillä kullan helmiä lisäämällä. Tässä käytetty riipus on hyvin moderni ja siinä on timantteja neliön muotoisina ja suorakulmioina, jotka on asetettu upeaan muotoiluun. Mangalsutra on melko tyylikäs ja yksinkertainen samanaikaisesti.

2. Maharashtrian Mangalsutra Suunnittelu:

Maharashtrian mangalsutra

Marathin morsian rakastaa tätä mahtavaa mangalsutraa, jossa on kaikki perinteiset marati-mallit. Tässä käytetyt värit ovat upeita. Koralli, vihreä, musta ja punainen värit ovat erittäin houkuttelevia ja tekevät ainutlaatuisen riipuksen mangalsutraa varten. Tämä riipus oli kolme kerrosta, jotka ovat erityisen kuluneet avioliiton seremonioita varten.

3. Kundan Mangalsutra:

Kundan mangalsutra

Kundan on halutuimmista heirloom koruja, joita kaikki naiset ihailevat. Tämä kundan mangalsutra on aito muotoilu, jossa on värejä kuten punainen, vihreä ja valkoinen. The kundan mangalsutra on sarja, joka sisältää myös viehättäviä korvakoruja. Se on täydellinen Intian koruja mangalsutra.

4. Diamond Mangalsutra:

Timantti mangalsutra

Lahjoita rakkaasi täydellinen timantti asetettu tähän timantti-mangalsutraan. Intialaiset mangalsutra-mallit on tehty nuorille morsiuksille, ja tämä on täydellinen täydennys. Riipuksen upeat timantit on asetettu riville, jonka käyrät ja liitokset ovat loppu. Neljä apila-timanttia riipuksen kärjessä on silmät kiinni.

Katso lisää: Pohjois-Intian Mangalsutra Chain Designs

5. Kulta Intian Mangalsutra:

Kulta Indian mangalsutra

Kulta pidetään kaikkein lupaavimpana metallien, jotka on erityisesti ostettu häät. Kullan intialainen mangalsutra on yleisin mangalsutra-tyyppi, jota kaikki hindut naiset naiset käyttävät. Se on kultainen riipus, joka on asetettu ketjun mustia helmiä. Tämä symboloi pääasiassa miehen ja naisen välistä erottamatonta liitosta.

6. Temple Coin Mangalsutra:

temppeli coin mangalsutra

Tämä ihana intialainen kulta mangalsutra on jälleen jotain, joka on yleistä Etelä-Intiassa. Suunnittelua kutsutaan Temple-koruksi, jossa on kultakolikoita, jotka on liitetty yhteen riipuksen muodostamiseksi. Näiden kolikkojen määrällä on myös merkitystä.

Katso lisää: Etelä-Intian Mangalsutra Chain Designs

7. Black Stone Mangalsutra:

Musta stone mangalsutra

Hanki tämä upea musta kivi mangalsutra, joka tekee päistä kääntyvän. Mustat helmet kulkevat mangalsutran ketjun läpi. Sen lisäksi, että riipus on tehty kulta ja mustat kivet, jotka on asetettu muodostamaan kauniita kukka muotoja. Hämmästyttävä riipus tekee tämän mangalsutran erottuvan.

8. Pearl Mangalsutra:

Helmi mangalsutra

Valitse tämä helmi studded designer mangalsutra, joka on perinteinen mutta nykyaikainen. Tämä sopii nuorelle sukupolvelle, joka rakastaa uusimpia tyylejä. Kultaiset intialaiset mangalsutra-mallit ovat nyt saatavilla verkossa ja käyttävät helmiä, jotka antavat erilainen tyyli.

Katso lisää: Gold Mangalsutra Simple Designs

9. Yksilinjainen Mangalsutra:

Yksittäinen line mangalsutra

Yksi yleisimmin käytetystä mangalsutrasta päivittäiseen kulutukseen on tämä yhden linjan Intian mangalsutra. Intian kultakorut mangalsutra on paras valinta, koska sillä on perinteiset mustat helmet ja ne on valmistettu vain yhdellä kultaketjulla. Tässä ei ole riipua, ja tämä on siis yksi yksinkertaisimmista kuvioista.

Intian mangalsutra-mallit vaihtelevat maan valtioiden mukaan. Jokaisella valtiolla on ainutlaatuinen muotoilu, joka on sisällytetty mangalsutraan. Voit valita jonkin tietyn tilan, johon kuulut tai voit mennä moderniin ja kokeilla jotain nykyaikaista.

Leave A Comment

9 + 1 =