9 Perinteinen Maang Tikka korvakorusta Set Designs

Hääkorut ovat yksi Intian naisista kaikkein tärkeimmistä osista. Kaikista maang-tikkaista korvakorut ovat suosituimpia. Olipa kyse häätetoiminnasta tai muodollisesta tapahtumasta maang tikka, jossa on täydet korvakorut, on tullut trendi joillakin alueilla. Muinaisesta perinteisestä tyylistä moderniin suunnittelijoihin kaikilla on omat kysyntäänsä. Yksi yleisesti vääristyneestä käsityksestä päällään Maang tikkas on, että naisten pitäisi käyttää niitä vain hääpäivänä eri uskonnollisen merkityksen vuoksi, paitsi että naiset voivat käyttää eri kokoisia Maang tikkas kuten Ylisuuret, Yksilölliset väsyneet riipukset Tikka mihin tahansa erityiseen tilaisuuteen kaunis pitkä lehenga tai saree. Sitten maang tikka, jossa korvakorut, voi varmasti parantaa kauneutta.

Uusimmat ja kauniit Maang Tikka Korvakorut Naisten muotiin:

Jotkut eksklusiiviset kuvakkeet maang tikka korvakorusta asetettu on kuvattu lyhyesti.

1. Suunnittelija Maang Tikka korvakorusta Set:

Suunnittelija Maang Tikka With Earring Sets

Tämä kaunis suunnittelija maang tikka, jossa on pari korvakorusta, menee kaikenlaisiin vaatteisiin. Se on tylsää kultaista kiillotusta, joka tekee siitä näyttävän hämmästyttävän upealta. Pyöreää muotoa annetaan sille, jotta kaikki kasvot muodostuvat.

2. Antiikki Maang Tikka ja korvarengas setit:

Antiikki Maang Tikka and Earring Sets

Tämä antiikkityylinen kultainen maang tikka ja korvakoru näyttää yksinkertaisesti upealta upeilta vaatteilta. Riippumatta vaatteesi väreistä, sillä on tärkeä rooli, kun näytät mahtavalta kauniilta. Naiset, joilla on suuret kasvot, jotka pitävät kovasti pukeutuvina, pitävät mieluummin antiikkityylistä maang-tikka-korvan korvakorusta.

3. Perinteinen Maang Tikka ja korvakoru:

perinteinen Maang Tikka and Earring Sets

Kauniisti suunniteltu Intian Bollywood -tyylinen korvakoru, jossa maang tikka tekee ihmeitä. Tämä perinteinen muotoilu häikäisevän punaisen kristallin ansiosta se näyttää upealta. Se menee myös yksinkertaisella tavalla ja lisää glamouria ulkoasuun.

4. Kukka Maang Tikka ja korvakorut Set:

Kukka Maang Tikka and Earring Sets

Se on yksinkertainen kukkakuvio maang tikka, jossa on söpö korvakorusta. Nämä yksinkertaiset ja kunnolliset näköiset korvakorut ja tikka-setti riittää, että jotkut naiset näyttävät mahtavalta kauniilta. Se sopii hyvin pieniin pyöreisiin kasvoihin.

Katso lisää: Star korvakorut

5. Kundan Maang Tikka ja korvakoru:

Kundan Maang Tikka and Earring Sets

Kauniisti muotoillut korvakorut tikka kanssa näyttävät ihanilta kaikenlaisten ihon sävyille ja kasvoille. Sarja valkoisia kundans upotettu kaunis tekee sen näyttävän hämmästyttävä. Kundan-nappikorvakorut ovat ikuisia. Joten ei tarvitse miettiä kahdesti tätä kaunista joukkoa.

6. Jadau Maang Tikka ja korvakoru:

Jadau Maang Tikka and Earring Sets

Sarja perinteisiä jadau tyyliä maang tikka ja korvan renkaat näyttää hämmästyttävän kauniilta. Pohjimmiltaan jadau-tyyliset jewelries ovat peräisin Gujaratin ja Rajasthanin valtioista. Ne ovat ainutlaatuisia, ja ne ovat nyt voittaneet miljoonat sydämet. Tämä hääjuhla ja perinteiset toiminnot lisäävät viehätystä, kun näytät upealta.

Katso lisää: Clip On Stud Earrings

7. Passa Maang Tikka ja korvarengas:

Passa Maang Tikka and Earring Sets

Tämä passa maang tikka, jossa on vaaleanpunaisia ​​helmiä upotettuja korvakoruja, näyttää yksinkertaiselta. Passa on perinteisiä Intian koruja sivupäille. Sen ainutlaatuiset korut tarjoavat morsiamet ja tanssijat mughal tai Bollywood näyttävät.

8. Silver Tone Maang Tikka ja korvarengas:

Hopea Tone MaangTikka and Earring Sets

Hopeakorvakorut ja maang-tikka-setti antavat ainutlaatuisen ilmeen. Se sopii hyvin, kevyemmällä ihon sävyllä. Tämän koristelu tekee sinusta ainutlaatuisen. Jos et halua käyttää enemmän, hopea-hopea on paras vaihtoehto.

Katso lisää: Suuret nappikorvakorut

9. Kulta Maang Tikka ja korvakorut Set:

Kulta Maang Tikka and Earring Sets

Tämä kyynelistä muotoiltu häät kulta-tikka ja korvakorut on suunniteltu morsiamen kulumista varten. Se lisää charmia ja tekee morsiamen näyttävän lumoavalta.

Vaikka setti tikka ja korvakorut kuulostaa perinteiseltä, sillä on oma paikka muotimaailmassa. Upea sarja maang-tikka ja korvakoru tekee sinusta ainutlaatuisen perinteisen. Vain mennä ja metsästää parhaamme maang tikka ja korvakorusta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

86 + = 94