9 parhaat lahjaideat 11. Hääpäivää Tyylit elämässä

Kun olet saavuttanut 10 vuoden virstanpylvään, 11. vuosipäivä on mitä odotat. Voit lahjoittaa puolisoasi teräksestä tai voit lahjoittaa ne muoti korut.

Parhaat lahjaideoita 11. Hääpäivä:

Löydämme täältä näyttelyn 11. hääpäivä lahjaideat hänelle ja hänelle.

1. Henkilökohtainen teräshaarukka:

yksilöllinen Steel Fork

Tässä on viileä 11. hääpäivä lahja, jonka voit antaa puolisollesi. Tämä haarukka on kaiverrettu vuosipäivän sanoilla ja sitä voidaan pitää muistoksi. Voit kaivertaa parin nimet myös haarukalla. Itse asiassa tämä haarukka muistuttaa rakkaasi siitä, kuinka molemmat viettävät hyvät hetket 11 vuoden kuluttua; tämä lahja on mukava valinta aina.

2. Koukku ja linja:

Koukku and Line

Tämä söpö 11. vuosipäivä koukku ja linja lahja sopii miehelle. Koukussa tehty kaiverrus on aivan oikein. Lisää teräviä muistiinpanoja teräksestä ja sitä voi vaalia aina. Tämä on toinen tarttuva lahja miehelle, yllättää hänet tämäntyyppisten vähän erilaisten lahjojen kanssa.

3. Steel Heart:

Teräs Heart

Suuri pelimaailma, tämä teräskudosmuotoinen plakki on ainutlaatuinen 11 vuoden hääpäivälahja. Sanat "olet teräs sydämeni" on mukava tapa välittää rakkautesi puolisollesi. Levyn teräskuvio voidaan tehdä kiiltäväksi tai mattapintaiseksi. Tämä on ilmaisu sanoista lahjaideasta.

4. Lompakkolevyt:

Lompakko Inserts

Hanki tämä mukautettu lompakkolisä, joka on tehty vain 11. vuosipäivälahjaksi. Lompakkolevy on kortin muotoinen teräskappale, joka on kaiverrettu rakastavilla sanoilla. Voit muokata sanat haluamallasi tavalla ja saada kaiverrus tehty. Tämä on täydellinen lahja miehelle 11-vuotisjuhlavuosi illalla.

5. Ruostumaton teräs korut:

ruostumaton Steel Jewelry

Tämä on yksi suuri lahja, joka antaa vaimollesi 11 vuotta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut koruosat ovat kiiltäviä ja upeita. Voit saada hänelle kellon, ketjun tai rannekkeen. Valitse koruosat, jotka häntä rakastetaan ja joita voi käyttää erityisissä tilaisuuksissa. Ruostumaton teräs materiaali antaa oikean pehmeyden ilmeen lahjaksi.

6. Secret Message kalvosinnapit:

Salaisuus Message Cufflinks

Ainutlaatuinen lahja on salainen viesti kalvosinnappeja. Nämä pienet teräksiset kaunottaret valmistetaan siten, että voit laittaa pienen merkinnän jokaiseen kalvosinnapintaan. Tämä on hienoa 11-vuotissyntymäpäivälahjaksi miehesi puolesta.

Katso lisää: 10. Hääpäivälahjaideat

7. Teräskompassi:

Teräs Compass

Tämä teräksestä valmistettu taskukompassi on silmäänpistävä lahja hänelle. Voit saada nämä taskukompassit kaiverrettuna 11. vuosipäivälahjaksi hänelle. Kompassi on tyylikäs ja kompakti, jotta se voidaan säilyttää takitaskussa.

8. Steel Cheese Board Set:

Teräs Cheese Board Set

Yritä lahjaksi tämä ihana juustontuotevalikoima, joka koostuu teräsjuustoreista ja haarukoista. 11. vuosipäivä lahjoja hänelle ja hänelle voi olla kohteita, jotka ovat välttämättömiä ja hyödyllisiä sekä tyylikäs. Jos rakastat juhliin ja kokeilet uusia ja eksoottisia asioita, niin tämä juustokartonki on se, mitä tarvitset lahjaksi.

Katso lisää: 9 vuosipäivä lahjoja hänelle ja hänen

9. muoti korut:

Muoti Jewelry

Muoti korut on nykyaikainen teema 11. vuosipäivä lahja ideoita. Tämä viileä kierretty rannekoru on täydellinen muoti korut kohde antaa vaimolle. Rannekellojen johdot ovat kauniisti toisiinsa yhteen muodostaen upean kappaleen.

11. hääpäivä lahjat ovat vahvoja teräs ja voi olla kiiltävä ja viileä. Kappaleet vaihtelevat koruista pikkukiviin. Mikä tahansa lahja valitset, joka auttaa tekemään onnellinen sidos parien välillä.

Katso lisää: 8. vuosipäivä lahjoja

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 3