9 Parhaat isometriset harjoitukset Tyylit elämässä

Isometriset harjoitukset ovat loistava tapa laihtua ja parantaa kuntotasoa. Ne eivät vaadi yhteisiä liikkeitä ja keskitytään vahvistamaan ydinlihaksesi sijaan. Ne ovat yleensä sellaista harjoittelua, jota vain ammattilaiset tekevät, mutta jos olet työskennellyt useita vuosia, kokeile tätä. Suurin osa niistä voidaan tehdä kotona eikä vaadi laitteita. Voit polttaa paljon kaloreita vain lyhyessä ajassa ja saada sopivan ja aktiivisen ilman rahaa. Joitakin yksinkertaisimmista ja parhaista isometrisista harjoituksista on jaettu tässä artikkelissa tietosi ja hyödyksi.

Plank:

9 Parhaat isometriset harjoitukset Tyylit elämässä

Lankkujen tekeminen luo kestävyyttä ja vahvuutta. Sinun tarvitsee vain pysyä työntöasennossa taivuttamatta kehoa. Sinun pitäisi tasapainottaa itseäsi kädet. Pidä 10 sekuntia, jos olet aloittelija ja lisää numeroita ajan myötä. Voit myös tehdä mahtavia lankkuhaasteita.

Katso lisää: Crossfit-harjoitukset kotona

Isometrinen työntövoima:

Isometrinen Exercises pushupTee normaali työnnä ensin kehon tasapainottamiseksi. Nosta kehoa ylöspäin hitaasti ja pidä niin kauan kuin voit. Aloita 10 sekuntia, jos olet aloittelija. Vaikka tämä harjoitus kuulostaa helposti, se on melko vaikeaa ja haastavaa.

Isometriset Biceps-harjoitukset:

9 Parhaat isometriset harjoitukset Tyylit elämässä

Laita kätesi pöydälle ja pidä kämmentäsi ylös. Paina nyt pöydän yläosaa vasten ja pidä se siinä asennossa seuraavan 10 sekunnin ajan. Toista 2 - 3 kertaa. Pidä kehosi tukevasti ja kyynärpäät tiukasti.

Isometrinen olkapää kasvattaa:

9 Parhaat isometriset harjoitukset Tyylit elämässä

Istu jalat erilleen ja pidä käsipaino jokaisessa kädessä. Nosta molemmat kädet sivuttain niin, että ne ovat maanpinnan suuntaisia. Pidä nyt tässä asennossa 30 sekuntia ja toista sitten kolme kertaa. Jos tämä on vaikeaa, voit tehdä yhden käden kerrallaan.

Katso lisää: Harjoittelu lievittämään ummetusta

Olkapään laajennukset:

9 Parhaat isometriset harjoitukset Tyylit elämässä

Seiso suoraan kehosi kanssa, joka kannattaa seinää. Aloita nyt venyttely. Suorista kyynärpäät ja olkapäät ja vedä itsesi. Tunnet tuskallisen tunteen, jos olet aloittelija, mutta kun olet tehnyt sen useita kertoja, polttaminen lakkaa vähitellen.

Wall Sit:

9 Parhaat isometriset harjoitukset Tyylit elämässä

Sinun täytyy teeskennellä, että istuitte tuolilla tämän harjoituksen puolesta. Tukee kehoa seisomaan seinää vasten. Pidä 10 sekuntia ja toista 5 kertaa. Lisää aikaa myös joka viikko. Tämä auttaa sinua kehittämään voimaa ja lihaksia.

Nilkkapuristimet:

Ota tyyny ja aseta se nilkkasi väliin. Paina sitä kovasti niin, että tuntisit nilkkasi koskettavan toisiaan. Tee noin 15 heistä päivittäin. Tämä parantaa nilkkojen lihasten elastisuutta.

Kaulanauha:

9 Parhaat isometriset harjoitukset Tyylit elämässä

Niskan venytys tekee lihaksista joustavan. Ne ovat parasta niskan harjoittelua, ja ne voidaan suorittaa myös kotona ja työpaikalla. Se parantaa yleistä terveyttäsi ja on erinomainen harjoittelu niille, jotka valittavat stressin ja ahdistuneisuutensa koko ajan. Kauluksen venytys 2-3 kertaa päivässä antaa sinulle hyviä tuloksia.

Katso lisää: Scoliosis hoito Harjoitukset

Hip Adduction:

9 Parhaat isometriset harjoitukset Tyylit elämässä

Sinun on pidettävä tyyny reisiesi väliin. Menkää ja paina tyynyä niin kovaa kuin voit reiden välissä. Varmista, että paine tulee molemmilta puolilta. Sitten vapautetaan tyyny 20 sekunnin kuluttua ilman, että se laskee.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

5 + 4 =