9 Parhaat alhaisen nousun farkut naisille ja miehille Tyylit elämässä

Alhainen nouseva farkut tunnetaan maailmassa 1990-luvulta lähtien, vaikka se heikkeni välillä ja sitten palasi jälleen suosittuun 2000-luvulla. Näitä tunnetaan myös nimellä Hipster Farkut, Low Riders, Low Cut farkut jne. Nämä farkut ovat pohjimmiltaan alhaisia ​​vyötäröllä ja enemmän lonkan alueella, ja ne voivat olla alhaisia ​​nousuja tai jopa erittäin alhainen nousu farkkuja. Siksi kuten muut housut - lyhyet nousuputket - niitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi vyötärön ympärillä. Tämä sopii vain niille, joilla on ohuemmat kappaleet ja lyhyet korkeudet.

Paras Low Rise Farkut miehille ja naisille 2017:

Katsokaamme 9 parhaan naisten ja miesten alhaisen nousun farkut,

1. Skinny Low Rise Farkut:

luiseva Low Rise Jeans

Nämä vähäiset nousevat farkut ovat erittäin tiukkoja ja niissä on kapeat reikäreiät. He näyttävät erittäin kauniilta hoikkailta tytöiltä ja he voivat korostaa heidän parhaita ominaisuuksiaan. Nämä farkut ovat tiukkoja vyötäröltä nilkkaan asti.

2. Low Cut Skinny Low Rise farkut:

Matala Cut Skinny Low Rise jeans

Alhainen nouseva farkkujen naisten valikoima koostuu yli 20 kategoriasta farkut. Boot-cut, Straight, Skinny, Poikaystävä, Slim, Baggy, flared ovat joitakin yleisesti tunnettuja farkkuja. Nämä mukautuvat ihmisiin ruumiinrakenteensa mukaisesti.

3. Bell Bottom Low Rise Naisten Farkut:

soittokello Bottom Low Rise Womens Jeans

Bellin farkut ovat toinen muunnelma näistä naisten farkuista, vaikka tämä tyyli oli läsnä 1990-luvulla ja aiemmissa 2000-luvulla ja kiinnitti paljon huomiota. Monet julkkikset nähtiin pukeutuneena farkuihin ja lausuntonsa.

4. Designer Low Rise Jeans:

Suunnittelija Low Rise Jeans

Nyt saatavilla olevat naisten farkut ovat myös suunnittelija. Voit odottaa pitsiä tai joitain painatuksia reisiin alaselkäsi. Nämä ovat myös kiinnostuneita ihmisistä ja yleensä nuoret suhtautuvat näihin suuntauksiin hyvin nopeasti.

5. Pesty Out Low Rise Mens farkut:

Pesty Out Low Rise Mens jeans

Nämä farkut ovat jopa kuluneet miehillä. Markkinoilla on paljon miesten farkut, jos haluat tarkistaa. Farkut pidetään yleensä unisexiksi, joten mallit ja mallit ovat luonnollisesti geneerisiä molemmille sukupuolille.

6. Cowboy Low Rise farkut:

Cowboy Low Rise jeans

Toinen kaltainen alhaisen nousun miesten farkku ja hyvin samanlainen kuin farkut ovat cowboy-farkut. Kun cowboy-saappaat kerhottiin, he eivät varmasti koskaan anna lausuntoa.

Katso lisää: Naisten farkut

7. Suora Cut Low Rise farkut:

Suoraan Cut Low Rise jeans

Suora leikkaus alhaisen nousun farkut miesten on toinen suuntaus, joka ei koskaan voi mennä vikaan varmasti. Farkut ovat erittäin tärkeä osa miehen vaatekaappia, joten jos aiot etsiä rentoa, farkut varmasti antavat haluamasi ulkoasua..

8. Hipsterin farkut:

hipster Jeans

Nämä punaisen farkut matala nousu kuvio näyttää erittäin karkea ja kova. Nämä raastetut farkut ovat hyvin yleisiä näinä päivinä, kun yhä useammat julkkikset nähdään yllään ja ovat hyvin tyylikkäitä. Näitä kutsutaan myös Ripped farkuksi.

Katso lisää: Parhaat farkut miehille

9. Poikaystävä Low Rise Jeans:

Poika friend Low Rise Jeans

Erittäin mielenkiintoinen naisten alhaisen nousun farkkujen luokka on poikaystävän farkut. Ne näyttävät olevan farkkuja poikaystävällesi, vaikka ne näyttävät hyvin samalta kuin farkut, mutta ovat hyvin erilaisia. Tämä tyyli on hyödyllinen niille tytöille, jotka haluavat kokeilla vähän erilainen ilme.

Alhainen nouseva farkku miehille ja naisille on erittäin tärkeä vaatekappale, koska ne eivät ainoastaan ​​näytä sopivalta, vaan myös hyvin ajan tasalla viimeaikaisten trendien ja muotisuositusten kanssa. Ne voivat olla kerhotoina t-paidoilla, rintapäillä, säiliöillä jne.

Katso lisää: Ahdistetut farkut

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =