9 parhaan pitkän suoran Kurti-mallin Intiassa 2018 | Tyylit elämässä

Rentoudu näillä naisten pennutöillä, joita kutsutaan nimellä Kurtis, joka on Intiassa perinteisin vaatekauppa. Ne ovat niin mukavia ja yksinkertaisia ​​käyttää, että useimmat naiset, nykyään haluaisivat valita tällaisen.

Paras pitkä suora muotoilu Kurti vuonna 2018:

Tässä on muutamia 9 parasta kustomoitua Kurtis-mallia, jotka ovat design-asusteiden vaihtelevia alueita,

1. Georgette Straight Cut Kurta:

Georgette Straight Cut Kurta

Löydä tämä autenttinen Georgette kurta-kokoelma, jossa on täysi hihat ja silmät punaiset ja oranssiset värit. Sileä punainen varjostettu materiaali on kiinnitetty painettuun oranssinväriseen materiaaliin. Tämä suora muotoilu on pitkä tyyppinen malli ja siinä on veneen kaula.

2. Punainen Chikan Straight Cut Kurta:

Punainen Chikan Straight Cut Kurta

Tämä loistava kurta koostuu tunnustetusta silkkimateriaalista nimeltä chikan, jossa on kirkkaat punaiset ja valkoiset sävyt. Tämä kurtakuvio on suunniteltu suoralla leikkauksella ja siinä on kaunis Kalamkari. Tämä suora kurta-muotoilu on tyylikkäästi koristeltu käyttäen mustan ja valkoisen yhdistelmää kaulan kuvio.

3. Navy Sininen Sifonki Suora Cut Kurti:

Laivasto Blue Chiffon Straight Cut Kurti

Löydä tämä laivastonsininen suora leikattu kurti, joka on suunniteltu yksinomaan sifonimateriaaleilla. Tässä on täydet hihat ja raidat kuvioon sen reunassa ja hihoissa. Se on myös lisätty kauniisti suunniteltu kirjonta työtä valkoisen hopean lankaa.

4. Soft Synthetic Straight Cut Kurta:

Pehmeä Synthetic Straight Cut Kurta

Lisää kauneutta vaatekaappiasi saattamalla tämä kolmen värin pitkä suora käta. Nämä oranssi, musta ja valkoiset kurta-sävyt muuttuivat suosikkikuvastasi mielikuvituksellesi. Se on täysi hiha, jolla on ainutlaatuinen painettu kuvio toisella puolella.

5. Täysi hihat Suora leikkaus Pitkä Kurtis:

Koko Sleeves Long Straight Cut Kurti

Hullu yhdellä silmäyksellä tämän mustan ja valkoisen suoran leikkauksen pitkä kurti. Tässä mustalla painettu malli, jossa on malli, on sen kuohuviini. Se on täydet hihat ja siinä on ristisukka. Käytetty kangas on puhdas Georgette.

6. Puuvilla painettu suora leikkaus Kurti:

Puuvilla Printed Straight Cut Kurti

Katso tämä kermanvärinen suora kurti, jossa on useita sävyisiä kukkakuviot. Tämä puku on täydellinen käytettäväksi rentoissa tilaisuuksissa, joissa on silmiinpistävät siniset ja vaaleanpunaiset sävyt kaulan alueella. Se voi olla yhteensopimaton sopivan värin kanssa legginssit, jotka on rajattu kurti.

Katso lisää: Pitkä Kurti Designs Leggingsilla

7. Digital Printed Straight Cut Kurti:

Digitaalinen Printed Straight Cut Kurti

Tarkastele tätä trendikästä suoraa kurti-muotoa silmiinpistävä kuvio. Tämä kurti on digitaalisesti painettu applique koko materiaalia. Käytetty kangas on satiinimateriaalia ja siinä on kolme neljää hihaa. Kaulityyppi on kauluskuvio ja kurti ei ole liian pitkä.

8. Fancy Silk-kangas Suora leikkaus Kurti:

mieltymys Silk Fabric Straight Cut Kurti

Revamp vanhoista vaatekappaleistasi uusimpiin Bollywood-suunnittelijahankkeisiin, joissa on pitkät kurti-mallit. Paranna etnistä charmiasi tällä oranssilla värillä koruillulla puolueella. Se olisi todella erikoinen päivä tämän ainutlaatuisen Kurti-kokoelman valinnan kanssa.

Katso lisää: Käsinpunainen Kurti Designs

9. Keltainen ja valkoinen suorakulma Kurta:

Keltainen and White Straight Cut Kurta

Tee päiväsi erityisen erikoinen tämän suoran leikkauksen kurnan nykyajan ja erottuva maku. Se on valmistettu Georgette-materiaalista ja siinä on valkoisia raitoja, koska se on itsekuva. Tämä tekee siitä näyttävän ainutlaatuiseksi ja harvinaiselta, joka kuluu kaikenlaiseen etniseen alkuperään.

Ehkä se on muodollinen tai rento tai etninen erityinen tapahtuma, nämä suoraan kurtis ja kurtas tekevät miellyttävämmistä ja mukavammista. Ne ovat saatavana kaikissa mallivaihtoehdoissa ja myös vaihtelevissa kooissa. Tämä tekee useimmista naisista tämän uuden uusimman kokoelman. Hanki tällainen kurti kiinni rakkaasi huomion kiinnittämiseen.

Katso lisää: Diwali Kurta Design

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

89 − = 83