9 parhaan Office Hairstyles pitkät hiukset Tyylit elämässä

Nämä kiireiset aamuiset ovat vain pieniä ja pienempiä. Kun kiirehdit huoneen ympärillä ja etsit oikeaa asustetta vastaamaan tämän päivän kiireisen mielialan, voit nopeasti seisomaan peilin edessä miettimään, miten voit käyttää hiuksiasi sopivaksi päivän etsimiseen.

toimisto hairstyles for long hair

Haluat tehdä jotain uutta, jotain trendikästä, mutta sinä pelkäät, että loppuu aika yksinkertaisesti seisomalla ja ajattelemalla. Me kaikki tiedämme, että pitkät karvat voidaan muotoilla eri tavoin. Jos harrastat pitkät hiukset, mielestäni on aika tarkistaa tämä mahtava hairstyle-temppu sinun kiireisille toimipisteillesi.

Uusimmat ja Casual Office Hairstyles pitkät hiukset:

Meidän on tarkasteltava top 9 Office Hairstyles pitkät hiukset.

Big Bun:

uusin Office hairstyles for long hair 1

Valitse aina iso pulla, kun sinulla on huono hiukset päivä. Jos hiukset eivät ole ollenkaan valmiita kuuntelemaan sinua tänään, kerää hiuksesi korkealle poniin ja aloita sitten kierrättäminen pullaan. Voit jopa käyttää sukka pulla -menetelmää saadaksesi täydellisen tekstuurin pulleille ja varmista sen tiukasti ohut solmio. Tämä sopii erinomaisesti toimistoosi, joka on liitetty valkoisiin puseroihin ja mustisiin housuihin.

Tyylikäs palmikko:

toimisto hairstyles for long hair2

Nyt varhain aamun toimistoon, voit aina valita yksinkertaisen punos, mutta hieman mausteen sitä. Musta takki ja harmaa paita, käytä musta pääpanta pään oikein kammattuun kruunuun. Ompele hiuksesi sivusta ja käännä se sivupalkkiin ennen kuin kiinnität päänauhan.

Katso lisää: Hahtuva avoimille pitkille hiuksille

Looping Bun:

toimisto hairstyles for long hair3

Tämä on uusi muunnelma tavallisimmista pullista, joissa voi kuljettaa täysin rentoa hiustyötä toimistoosi menettämättä virallista kosketusta siihen. Aloita nauraa hiustesi edessä hieman. Nyt sitoa hiuksesi ripustukseen ja tee silmukka läpi sen. siirrä lantiota, mutta vain puolivälissä hiukset saada pulla näyttää.

Hanki isompi poni:

toimisto hairstyles for long hair4

Jos olet aina kuvitellut, että urheilette pitkää lanttua, tämä on täydellinen aika tehdä niin. Tämä on klassinen temppu pitkän poniin pääsemiseksi. Aloita segmentoittamalla hiuksesi kahteen. Tämän vuoksi sinun tarvitsisi kiharaa hiuspäätä. Tämä ilme ilman äänenvoimakkuutta olisi erilainen. Liitä alapää ensin poniin ja sitota sitten yläpää irtoavaan poniin alemman pään peittämiseksi.

Katso lisää: Muodolliset kampaus pitkät hiukset helposti

Easy Pin up:

toimisto hairstyles for long hair5

Jos haluat todella pitää säikeet kauan ja täydellisinä, urheilkaa avoimia hiuksia toimistosi haastattelun aikana, mutta lisää siihen bisnestä. Suihkuta hiukset hyvin lisäämällä siihen hieman äänenvoimakkuutta ja sitten hitaasti aloittamaan kahden etulukon kiinnittäminen hiustesi takaosaan. Hiuslakka lisää hieman tilavuutta ulkonäköön.

Rolled on Low Bun:

toimisto hairstyles for long hair6

Käytä tätä pienikokoista käyttöä pitämällä jotkut etulukitukset löysästi ja kiinnittämällä poni alimpaan päähän hiuksia pitkin kaulan yläpuolella. Nyt pyöritä poni pullaan käyttämällä suojattuja ja joitakin nastoja. Ota etulukot ja rullaa ne pöydän ympärillä ja kiinnitä silmukka uudelleen jollakin tapilla.

Katso lisää: Eri hairstyleita tytöille, joilla on pitkät hiukset

Punottu Poni:

uusin Office hairstyles for long hair 7

Tämä näyttää yksinkertaisesti solmio ranskalaistyylinen punos hiuksenne etusivulta ja vie se aina takaisin ja varmista se poniin.

Three Tier Pony:

toimisto hairstyles for long hair8

Tätä sitoa yksinkertainen poni ja sitten jakaa se kolmeen. Käytä löysää nauhaa kiertääksesi solmua piilottaaksesi kuminauhaa. Nyt koko poni pituus yrittää silmukan ponnahtaa tämän ilmeen saavuttamiseksi.

Fishtail Bun:

toimisto hairstyles for long hair9

Tämän kampauksen solmukohta on kampasimpukka kampauksen jälkeen ja tuuleta sen jälkeen lisäämään tilavuutta. Nyt rullaa se ja kiinnitä se pullaan.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 1 = 6