9 parhaan lahjaideat 12. Hääpäivää Tyylit elämässä

12. hääpäivä lahjat perustuvat teema silkki, liinavaatteet ja helmi koruja. Joten tee vuosipäivä grand kanssa upeita kohteita.

Parhaat 12-vuotisjuhla-lahjat ja muotoilutuotteita hänelle ja hänen kuvia varten:

Löydämme täältä mainitut yhdeksän parhaan 12-vuotisjuhlavuoden lahjoja hänelle ja hänelle.

1. silkkiyhteys:

Silkki Tie

Tämä on erittäin romanttinen silkki 12. hääpäivä lahja antaa miehelle. Silkki-tie on valmistettu hienoimmista silkistä. Voit mukauttaa sitä lisäämällä siihen myös liinalla liinaa. Tämä on täydellinen valinta toimistokäyttöön; hän varmasti pitää tästä.

2. Silkkityynyn kansi:

Silkki Cushion Cover

Toinen viileä silkkivaihtoehto 12-vuotisjuhlaa varten on tämä silkkipyyhkimen kansi. Tyynynpäällössä on viesti siihen merkittyyn vuosipäivään. Voit saada kannet upeissa rikas sävyjä violetti tai punainen.

3. Cool T Shirt:

Viileä t Shirt

Tehkää hänet onnelliseksi tämän jäähtyä t-paita, joka voi olla hänen 12. vuosipäivä lahja. T-paita on painettu romanttisin linjoin ja toiveita 12 vuotta. Voit saada t-paita väreissä, jotka ovat kirkkaita ja rohkeita.

4. Silkkisuojakerrokset:

Silkki Cover ups

Tässä on rikas ja upea kansi, joka on täydellinen 12-vuotisjuhla-lahjana hänelle. Peitosta on tehty runsaasta silkistä, ja tuloste on itämaista. Kimono-tyyli mekko näyttää erittäin seksikäs ja majesteettinen myös.

5. Silkkihuivi hänelle:

Silkki Scarf for her

Toinen silkki lahja antaa hänelle tämä silkkihuivi. Huivit ovat upeita ja ne ovat myös värejä. Huivin vilkkaan värisävyt tekevät vaatekappaleesta upeita. Kokeile näitä 12. vuosipäivän lahjaideoina.

6. Pellava Tote Bag:

Liinavaatteet Tote Bag

Tee viileä laukku pellavasta 12 vuoden hääpäivälahjaksi vaimollesi. Tämä ekoystävällinen laukku on erittäin tilava ja sitä voi käyttää myös ostoksille ja mahdollisille retkille. Voit muokata pussia myös vuosipäivän toiveilla.

Katso lisää: 11. Hääpäivälahja Hänelle ja Hänelle

7. Pearl Rannekoru:

Helmi Bracelet

Tämä ihastuttava helmi rannekoru on oikea lahja 12 hääpäivää varten. Tämä viljelty helmi rannekoru on täydellinen muoto ja siinä on pieni lukko lopussa. Se näyttää tyylikkäältä ja hienolta käsiltä ja tekee täydellisestä koruista.

8. vuosipäivä kakku:

Vuosipäivä Cake

Tee vuosipäiväsi makea ja ikimuistoinen leipomalla ihastuttava kakku puolisolle. Voit pakastaa kakkuhelmi valkoiseksi niin, että se perustuu nykyaikaiseen lahjojen teemaan. Nämä 12 vuotta lahjat hänelle ovat täydellisiä ja makeita.

Katso lisää: 10 vuoden hääpäivä lahjaideat

9. Muistelevat kynnet:

Mieleenpainuva Kerchiefs

Hanki nämä ikimuistoiset juhlakappaleet. 12. vuosipäivä teema on liinavaatteita, voit saada nämä tehdään useissa väreissä tai pitää se valkoinen myös. Kirjoittakaa avioliittosi päivämäärä kaulakorun reunalla.

12. hääpäivä on silloin, kun voit lahjoja silkkiä, pellavaa tai helmiä. Nämä upeat esineet ovat täydellisiä lahjoja. Kokeile hauskoja esineitä hääpäiväsi lahjaksi, yllätä rakastettasi henkilökohtaisilla lahjapakkauksilla tai voit kokeilla lahjakortteja lahjaksi. Viettää aikaa yli 10 vuotta yhdessä se antaa parhaan muistoja pariskunnille, lahja on ajatus antaa tuoretta hääpäivänä.

Katso lisää: 9. Hääpäivälahjat Hänelle ja Hänelle

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =