9 parhaan kukkakorun Mehndi-mallistoille Tyylit elämässä

Kukat ja korut tekevät tärkeän roolin Avioliiton seremoniassa, joka on erittäin erikoinen tilaisuus tytölle. Tärkeää on, miten hän tuntee, yhtä tärkeä on, miten hän näyttää. Mehndi-taide parantaa hänen käsiensa ja jalkojensa ulkoasua ja sitä voidaan parantaa entisestään käyttämällä kukka koruja hänen kätensä ympärille, jotta mehndi.

kukka jewellery for mehndi

Tämä erilainen jopa to-be morsian sisko tai hänen serkkunsa voivat halutessaan koristella omiaan kukka koruilla joko kämmentänsä tai "baju bandh". Jopa kukka korut sopivat hyvin mihin tahansa tilaisuuteen, kuten häät, haldi, vauvan suihku, karwa chauth. Se on myös helppo tehdä kukka koruja itse tai voit jopa saada ammattilaisista ja stylisteista.

Kauniit kukat Korut Mehandi-kuvioille:

Alla ovat parhaat kukka korut mehndi mallit kanssa kuvia, jotka tekevät sinulle erittäin tyytyväisiä kauneutta.

1. Jasmin-kukkakoru Mehndi-mallille:

Jasmin Flower Jewellery Mehndi Design

Jasmine-kukkia voidaan käyttää luomaan riikinkukon koruja pitämään kiinni kämmenten. Tämän lisäksi rannekkeet voidaan tehdä myös tuoreista kukista liian korostamaan käsiä. Tämä korostaa myös Mehndia. Kun sinulla on koruja kuin kukkien koruja, sinun on vältettävä ylimääräisiä koristeita, koska he varastavat kukkien ulkoasua.

2. Krysanteemi kukka korut Mehandi Design:

Krysanteemi Fresh Flower Jewellery for Mehndi

Jopa pieni kimpussa, jossa on tuoretta koiranputkea tai krysanteemia, voidaan luoda. Tämän kimpun korostamiseksi voi olla mahdollista asettaa eri värejä tai jopa helmiä helmiä. Kiinnitä tämä nyt hihnaan ranteessa tai kuten prom -korssi.

3. Red Roses kukka korut Mehendi-mallit:

Punainen Roses Floral Jewellery for Mehndi

Punainen ruusu on aina kaikkien suosikki ja erityisesti häitä lukuunottamatta kaikkia muita tilaisuuksia, koska ne ovat rakkauden symboli. Voit kääntyä herkkien ruusujen silmukoiksi renkaiksi koristelemaan nuo mehndi-kädet.

4. Mixed Flower Korut Mehndi-mallit:

sekoitettu Flower Mehndi Flower Jewellery

Käytä valkoisia krysanteemeja, joissa on punaisia ​​ruusuja, jotka yhdistyvät herkästi käyttämällä helmillä koristeltuja helmiä ja rannerenkaita. Tämä auttaa rukoilemaan miehiä ranteessa. Voit käyttää tällaisia ​​mehndi kukka koruja kaikissa tilanteissa tai häät osapuolten myös.

5. Hiusten Chotlis-korut Mehandiille:

Hiukset Chotlis Mehndi Jewelry Flowers

Toinen trendi kukka koru on korvakorut ja hiukset chotlis. Hiusten chotlis voidaan varustaa jasmine ja ruusu kukkia. Jos sinulla ei ole pitkät hiukset, voit käyttää laajennuksia, jotta sinulla on kauniita hiuksia chotlis, joka on varustettu tuoreilla kukilla. Vaikka olet sitoudu pullaan, voit valita gajraja korostaen koko ulkoasua.

6. Orchid Flower Korut Mehendalle Suunnittelu:

Orkidea Flower Jewellery For Mehndi Designs

Kukat korut mehndi menee hyvin jopa haldi tehtävä häät kausi. Orkidien käyttö parantaa kukkavihnan ulkonäöltään ja antaa myös huomiota herättäväksi morsiamelle, joka antaa hänelle kauniin ja viehättävän ilmeen. Nämä ovat erittäin helppoja tehdä kotona itse.

7. Kultakorukorut Mehndille:

Kulta Flower Jewellery For Mehndi Designs

Tämä kaunis tuore kukka koru mehndi on niin täydellinen maangtika ja ulottuu asti pulla tasolla. Myös korvakorut on valmistettu samalla kukkakuviolla. Et todellakaan tarvitse kultaa tai timantteja, jos vain kukat voivat antaa sinulle niin luonnollisen ja viehättävän ilmeen.

8. Maangtika Style kukka korut Mehandi Design:

Maangtika Style Flower Jewellery For Mehndi Designs

Tämä kulta ja punainen kukka koru mehndi muotoilu taas menee niin hyvin perinteiseen asuun. Maangtika parantaa koko ulkoasua kimpussa.

9. Klassinen kukkakimppujen koristeet Mehndille:

klassinen Look Flower Jewellery For Mehndi Designs

Tämä on ulkoasua, jota voidaan korostaa Mehndin kanssa. Täydellinen kukka korut attire-maangtika, korvakorut, rannekoru, bajubandh, kamarbandh.

Korut Mehndi tuoreilla kukilla tarjoaa houkuttelevan ulkoasun naisille häät ja muut toiminnot. Valitsemalla parhainta uusimmista mallistoista korumme mehndi -malleista, voit näyttää eri tyyliä rakkaimpiisi.

Leave A Comment

22 − 13 =