9 parhaan keskipitkän punaista kampauskuvaa Tyylit elämässä

Hiusten väritys ja muotoilu ei koskaan mene muotiin, eikä myöskään tyylejä, joista valita raja. On olemassa joitain tyylejä, joita voit kallistaa tietyllä hiustyypillä tai tietyllä hiusten värillä. Tässä on yhdeksän tällaista kampausta keskipitkän punaiselle hiukselle.

Uusimmat ja kauniit Medium Red Hairstyles in Trend:

Meidän on tarkasteltava top 9 keskipitkää punaista kampausta.

1. Messy Waves:

keskikokoinen red hairstyles

Tämä ilme on voittaja rannalle tai päivälle. Curling-raudan ottaminen luo ranta-aallot koko hiuksistasi. Harjaa kädet aaltojen läpi antaen sille haitallisen ilmeen. Jotta tämä hahmo kääntyisi, aloittaisit kaventamalla leikkauksen hiuksistasi ylhäältä alaspäin korvan taakse. Kiinnitä osa lukituksella. Haureat aallot tuovat esiin punaisten hiustenne eri sävyt.

2. Loose Curls:

punainen hairstyles2

Tämä on hyvin yksinkertainen mutta tyylikäs ulkoasu keskipitkälle hiukselle. Curling-raudan alkaminen alkaa käpristyä hiuksiasi. Temppu on alkaa käpristyä puolivälistä loppuun asti. Voit myös keskittää hiuksesi tai sivusi pyyhkäisemällä sen hiusten mukaan.

3. Sivusuuntainen:

punainen hairstyles3

Tämä ulkonäkö varmasti tekee päistä kääntyvän. Tämän ilmeen saavuttamiseksi aloita hiusten hiukset alusta alkaen. Kun olet käpristynyt hiukset, ota se kaikkiin sivuun ja suihke hiuslakalla, jotta ne pysyvät paikoillaan. Nyt bobby-nastat suojaavat kaikki hiukset haluamallasi tavalla. Jos sinulla on otsatukka, voit tasoittaa otsat ylhäältä.

4. Top Knot:

punainen hairstyles4

Tämä ilme on sinun pelastajaasi. Aloita, saat kaikki hiukset ylös korkealle lonkerin, hiukset läpi hiukset antamaan sen tekstuuri. Nyt sitoa hiukset pään yläosaan. Kun hiuksesi on turvallinen, rullaa loput ponnahdusliitoksesta hiusten solmuun. Varmista se, että ne pysyvät paikoillaan.

Katso lisää:  Kuinka tyylikäs keskipitkät hiukset kerroksittain

5. Puolet puoliväli:

punainen hairstyles5

Tämä on erittäin yksinkertainen, mutta tyylikäs muotoilu, joka sopii täydellisesti keskipitkähiuksille. Tämä näyttää puhaltaa hiukset ja antaa sille tilavuus. Käytä käsiäsi harjalla hiustenne kruunun osiin ja sitota solmu. Käytä söpöä hiuslakkaa maustamassa sitä. Jätä hiusten pohjaosa niin kuin on. Olet valmis päiväsi.

6. Braid Band:

punainen hairstyles6

Tämä näyttää tarkasti kampa hiuksiasi ja sitoa sen. Ota nyt paksu osa hiuksista korvan takaa ja pudota se kokonaan alas. Siirrä nyt punottu osa yli toisen korvan takaosaan ja kiinnitä se Bobby-nastoilla. Toista prosessi toisella puolella, jos haluat. Poista hiuksesi ja kampa uudelleen. Levitä hiuslakkaa suojaamaan ulkoasua.

7. Boho Braid:

punainen hairstyles7

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi keskimmäinen osa hiuksiasi. Ota paksua hiuslakkaa hiustenne etupuolelta, jaa se kahteen osaan. Pidennä jokaista osaa loppuun asti ja sitota se kirkkaalla joustavalla. Toista prosessi toisella puolella. Kiinnitä molemmat puolet molemmilla puolilla korvan takana. Hiero hiukset ja anna sen viimeistelyn.

8. Huivata se:

punainen hairstyles8

Tämä on erittäin helppo, mutta erilainen hiustyyli keskipitkälle hiuksille. Takaisin kampa hiuksesi. Taita huivi haluttuun paksumäärään. Laita huivi pään päähän ja vie se korvan takapuolella huivin ylös pään yläosaan. Hiero hiukset jälleen viimeistelemään ulkoasua.

Katso lisää:  Kuinka tyylikäs keskipitkät hiukset miehet

Pompadour:

punainen hairstyles9

Tätä ulkoasua kannattaa ottaa hiustenne etupäähän. Tease se. Sileä yläosa ja vedä se takaisin ja varmista se Bobby-nastoilla. Kampaa loput hiuksesi vastaavasti.

Nämä ovat harvoja kampauksia, jotka näyttävät hyviltä keskipitkistä punaisista hiuksista. On aika kokeilla hiusväriäsi ja kampauksia. Anna näiden kampausten tuoda esille parhaan hiusväriesi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

10 + = 20