9 parhaan kampauksen pitkille karille kouluun Tyylit elämässä

Kun lapsillasi on pitkät hiukset, se on sekä ylpeytesi että uneliaisuuden lähde. Miten autat heitä sitomaan koulua päivittäin? Varsinkin kun sekä sinä että he ovat myöhässä ratapölkyt! Useimmiten sinun on turvauduttava tekemään yksinkertaisia ​​ponytaileja.

kampaus for long hair for school

Mutta kun nämä toimivat lyhyille hiuksille, ne näyttävät kauheilta pitkiltä hiuksilta. Tässä on muutama kampaus, jonka voit valita.

Kauniit pitkät kampaukset koulun tytöille:

1. Upside Down Braid:

Kampaukset FOR LONG HAIR1

Kerää hiuksesi alareunaan ja käännä se ylösalaisin. Nyt punos se kunnes pääset päähän pään. Käytä nyt joustavaa solmua, joka kiinnittää sen ripustustilaan ja anna sen repeytyä. Näyttää erilaiselta, eikö niin? se ei vie yhtä paljon aikaa kuin palmikointi koko hiuksesi olisi ja se ei näytä tylsä ​​vanha poni häntä joko!

2. horisontaalinen ranskalainen punos:

Kampaukset FOR LONG HAIR2

Useimmat meistä osaavat tehdä ranskalainen kääpiö. Ne eivät ole liian vaikeita tehdä, ja se tekee hiuksistasi kosketuksen hienostuneempia kuin tavallinen punos. Nyt, kun olet tullut ammattitaitoiseksi tekemään normaalia ranskalainen punos, voit kokeilla sitä uudessa suunnassa - mennä horisontaalisesti!

Katso lisää: Päärynät kampaukset pitkille hiuksille

3. Half Braid Ponytail:

Kampaukset FOR LONG HAIR3

Tämän kampauksen vuoksi sinun täytyy jakaa hiuksesi kahteen segmenttiin. Sen jälkeen sinun on tehtävä ranskalainen punos, jossa on etupuoli. Sitten lisää punoksen pää muuhun hiukseseesi ja sitota se poniurheeseen. Voit vetää ulos muutamia löysäviirakeita kehystämään kasvosi.

4. Braid sisällä Braid:

Kampaukset FOR LONG HAIR4

Tällainen punos näyttää mielenkiintoiselta ja on tosiasiallisesti tehty samalla tavoin kuin normaali punos. Se vie kuitenkin vain muutama minuutti aikaa. Joten, kun teet punokset, erotat hiuksesi kolmeen puolikkaan. Ota nyt segmentti puoliväliin ja punos se. Ota sitten alkuperäiset kolme segmenttiä ja punos ne. Tulos on jotain tällaista.

5. Yksinkertainen High Ponytail:

Kampaukset for long hair school 5

Tämä on kaikkein helpoin kauneimmista kampaamoista - ponnahduslenkki. Työnnä se ylös, pitää hiukset pois kasvojesi ja tekee siitä näyttävämmäksi ja siten sopii paremmin kouluun. Joten kerää kaikki hiukset hiusten päälle ja käytä sitten joustavaa solmua sen varmistamiseksi. Käytä leikkeitä ja nastat sitoa irti löysät säikeet.

Katso lisää: Hiukset tehdä pitkät hiukset

6. Fish Braid:

Kampaukset FOR LONG HAIR6

Kala punottu on hieman monimutkaisempi kuin tavallinen ranskalainen punos. Kuitenkin sen tulokset ovat vaivan arvoisia. Sinulla on erinomainen tyyli, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Kuitenkin paras osa tästä kampauksesta on se, että harvoin jokainen saa sekaisin!

7. Twisted Bun:

Kampaukset FOR LONG HAIR7

Helppo tehdä tämä kampauksen tekee sinusta näyttävämpiä ja vanhempia. Lisäksi se pitää kaikki hiukset pois tieltä! Tee vain pieni alalanka ja sitten taita ja siirrä hiukset läpi. Tee tämä kahdesti ja lopuksi kiinnitä se käytettyyn solmuun.

Katso lisää: Pitkät kerrostetut kampaukset hienoille hiuksille

8. Lazy Side Ponytail:

Kampaukset FOR LONG HAIR8

Tee normaali ratsastin, jolloin etuosa lähtee ulos. Sitten kampaa etuosa vasempaan ja taita se rintalastan sisään. Se antaa sinulle laiskan mutta virkistävän ilmeen.

9. Simple Braid:

Kampaukset FOR LONG HAIR9

Yläosassa on yksinkertainen punos, jossa on muutamia kierroksia ja taitoksia, erinomainen kampaamo kouluun. On helppoa tehdä vielä ole niin yleistä, että hiukset näyttävät aivan kuten muut. Se antaa sinulle tyylikkään ja huomaavainen ulkoasu.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

+ 31 = 38