9 Parhaan 30-vuotisjuhlavuoden lahjoja vanhemmille Tyylit elämässä

30 vuotta yhdessä on suuri saavutus, ja sinun pitäisi palkita sen mukaan. Joten 30. vuosipäivän lahja on joko helmiä tai timantteja!!

Parhaat 30-vuotisjuhla-lahjat ja lahjavarastot vanhemmille:

Löydämme täältä kuvattujen yhdeksän parhaan 30-vuotisen hääpäivälahjan ideoita vanhemmille ja muille.

1. Pearl Button Frame:

Helmi Button Frame

Tämä on ainutlaatuinen helmihelmistä valmistettu helmi-kehyksen äiti. On olemassa useita erilaisia ​​helmiä, joita käytetään täällä luomaan suurta draamaa. Tämä 30-vuotinen hääpäivälahja on silmiinpistävä valkoiselle reunalle.

2. Satin Pearl tyyny:

Satiini Pearl Pillow

Tämä upea satiini helmi heittää tyyny on niin pehmeä ja silkkinen, että se vaalia puolison. Tyyny voidaan räätälöidä myös romanttisin sanoin. Tämä 30-vuotisjuhla voi olla sentimentaalinen viileän heittotyynyn kanssa.

3. Pearl Cake:

Helmi Cake

Voit saada herkullisen kakun, joka on valmistettu helmillä, kuten huipennuksena. Tämä valkoinen voita kerma tai fondantti huurretta päällä helmi napit näyttää upealta ja täydellinen vuosipäivä. Hanki nämä myös 30-vuotisjuhlien lahjoille vanhemmille.

4. helmi rannekoru:

Helmi Bracelet

Hanki tämä henkilökohtainen valkoinen makeanveden helmi rannekoru vaimollesi kun on 30. vuosipäivä. Tämä ihastuttava rannerengas on täydellinen jokaiseen tilaisuuteen, ja se on myös 30-vuotisjuhla-lahja. Hanki rannerengas parhaan helmen kanssa.

5. 30. vuosipäivä:

30th Anniversary Card

Juhlavuoden yhteydessä voit aina lahjoittaa puolisollesi hyvän kortin. Nämä 30-vuotissyntymäpäivän ideat lahjakortin antamisesta ovat täydellisiä, sillä kortilla on helmiä. Kortilla oleva valkoinen keula näyttää myös houkuttelevalta.

6. Timantti ja helmi kaulakoru:

Timantti and Pearl Pendant

Timantit ovat nykyajan teemana 30-vuotisjuhla-lahjaksi. Joten tämä kaunis timantti riipus yhdessä suuren helmen keskellä on juuri oikea. Valitse arvokas timantti yhdessä makeanveden helmen kanssa erinomainen lahja vaimollesi, hän varmasti yllättää tämän lahjan.

Katso lisää: 20. Hääpäivälahjaideat

7. Kelluvat helmet Kynttilänjalka:

Kelluva Pearls Candle Holder

Tämä ainutlaatuinen maljakko täyteaine on kelluva helmi ja ulkoasu on poikkeuksellinen. 30. hääpäivä lahjaideat ovat rohkeita ja silmiinpistäviä. Tämä kynttilänjalka on yksi valkoinen kynttilä keskellä. Maljakossa olevat helmet kelluvat ja antavat surrealistisen vaikutuksen. Se antaa ainutlaatuisen ilmeen ja antaa älykästä huomiota teidän lahjallasi.

8. Pearl Watch:

Helmi Watch

Lahjoita vaimollesi tämä upea kellokone, joka on helmiä hihnalla. Helmien viisi sorvahihna on tehty aitoja helmiä. Hopea soittaa näyttää houkutteleva ympäröivät helmet. Se tekee suuren 30-vuotisjuhlan lahjaideat. Tämä on erilainen gifting-idea rakas.

Katso lisää: 15 vuotta vuosipäivä lahjaideoita

9. Henkilökohtainen Keepsake:

yksilöllinen Keepsake

Tässä on ihana henkilökohtainen muistokirja-lahja, jonka voit antaa vanhemmille. Sydämen muotoinen keraaminen kappale on kaiverrettu toiveiden parilla. Tee tämä 30 hääpäivä idea, että he rakastavat olla talossa. Voit tehdä myös vähän tarttuvaa myös vanhempiesi valokuvien mukana tai muuten tämä on todella hyvä idea ilmaista toiveesi.

Kun sanomme, että rakkautemme on elämämme, ei ole kyse vuosien aikakausista, mutta kun katsomme elämän takana, silloin tunnemme onnellisia hetkiä, joita olimme viettäneet rakkaan kanssa. 30. hääpäivä on muistaa päivä, ja voit antaa puolisolle tai vanhemmille jotain ainutlaatuista. Teema on helmiä tai timantteja, sinulla on laaja valikoima kohteita. Joten se voi olla koruja tai muistoja, joista valitset.

Katso lisää: 13 Hääpäivä lahjoja

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

90 − = 84