9 parasta vinkkejä ylävartalon korkeuden nostamiseen luonnollisesti

Etkö ole tyytyväinen nykyiseen korkeuteenne? Kasvava korkeus murrosikä on vaikea, mutta ei mahdotonta. Joten älä huoli tässä on vastaus sinun vaikeuksiin. On olemassa joitakin venyttelyharjoituksia, jotka auttavat lisäämään muutaman tuumaa ylävartalon korkeuteen. Nämä pitkät kasvavat harjoitukset toimivat selkärangalla värittämällä ja kehittämällä selkärantaa tukevia lihaksia. Oikeastaan ​​se aiheuttaa ylävartalon korkeuden kasvua.

9 Tips To Increase Upper Body Height

Ylärenkaan korkeuden kasvu parantaa persoonallisuuttasi ja ulkonäköä tekemällä sinusta pitempi. Vain muutamia vinkkejä ylävartalon korkeuden nostamiseen luonnollisesti.

Paras vinkit, joiden tarkoituksena on lisätä ylävartalon korkeus luonnollisesti kuvilla:

1. Venyttää ylävartaloa:

vinkkejä To Increase Upper Body Height 1

Ylärenkaan venyttäminen on paras tapa lisätä joitakin tuumaa korkeuteen. Tällainen venyttää vaikutuksia selkärankaan ja lisää ylävartalon pituutta. Tulet näkemään pitemmältä sen seurauksena. Kehon venytys, kuten jalkojen ja käsien laajentaminen, auttaa samalla lisäämään ylävartalon ja ylävartalon korkeutta.

Katso lisää: Miten lisätä ruokahalu

2. Alavartalon harjoitukset:

vinkkejä To Increase Upper Body Height -Lowe body Worlkout 2

Ennen minkään rutiininomaisen liikunnan aloittamista ylävartalon korkeudensäätöä varten varmista aina, että sinun on työskenneltävä myös alarungossa. Harjoittelusuunnitelmasi on oltava tasapainossa näiden kahden harjoittelun suunnitelmaan. Vaikka ylävartaloon kohdistuva hoito on välttämätöntä, mutta älä lopeta kokonaan alavartalon käyttöä.

3. Kiertävät harjoitukset ylävartalon korkeuden nostamiseksi:

vinkkejä To Increase Upper Body Height- twisting 3

Käämitys on myös tapa lisätä ylävartalon korkeutta. Joustavuus lisätään selkärankaan kiertämisen avulla. Kasvavan iän myötä selkäranka alkaa olla joustamatonta. Joten nämä harjoitukset ovat erittäin tärkeitä ja auttavat lisäämään ylävartalon korkeutta.

4. Ripustettavat harjoitukset ylävartalon korkeudelle Lisätään:

vinkkejä To Increase Upper Body Height -handging 4

Ripustus on toinen tapa, joka tekee selkärangan venytetyksi ja lisää ylävartalon korkeutta. Ripustettaessa, varmista, että olkapäät ja kädet ovat täysin rentoja, ja ripustusta on jatkettava vähintään 20 sekunnin ajan. Tämä harjoitus ulottuu selkärankaan ja siten ylävartalo pidentyy.

Katso lisää: Paras tapa polttaa kaloria

5. Body Reversion harjoitukset:

vinkkejä To Increase Upper Body Height-body inversion 5

Toinen harjoitus on ruumiinversio, joka auttaa sinua kasvaa pitemmäksi. Tämä harjoitus auttaa painovoimaa venyttämällä polven ja selkärangan rustoja. Ruumiinvaihto on suoritettava vähintään viiden minuutin ajan joka aamuisin ja iltaisin päivittäin. Voit myös käyttää inversion saappaita lisäämään tämän harjoituksen tehoa, mikä tekee ylävartalostasi pitemmän.

6. Terveellinen ruokavalio Ylärenkaan korkeuden nostamiseksi:

vinkkejä To Increase Upper Body Height healthy diet 6

Ravitseva ja terveellinen ruokavalio on myös erittäin tärkeä rooli kasvaa pitempi. Se myös parantaa energiatasoa. Lisää lisää kalsiumia ja D-vitamiinia ruokavaliostasi luiden terveyden ylläpitämiseksi. Vältä sokerimaisia ​​ja rasvaisia ​​elintarvikkeita, koska ne ovat este kehon kasvuhormonien vapautumisesta kehossasi.

Katso lisää: Voiko pyöräilyä lisätä korkeutta

7. Yoga Asanas Ylärenkaan korkeudelle:

vinkkejä To Increase Upper Body Height- yoga 7Jooga on myös tärkeä tapa lisätä muutaman tuumaa ylävartalon korkeuteen. Joustavuutta ja kehon asentoa parannetaan joogan avulla. Tämä puolestaan ​​johtaa ylävartalon lisääntyneeseen korkeuteen. Jooga vahvistaa ja pidentää ylävartaloasi, jolloin ulkonäkösi tulee pitempi. Mutta jooga olisi suoritettava rutiinissa saadakseen hyvät tulokset.

8. Vaihtoehtoinen käytäntö:

Ohita joitakin päiviä suoritettaessa venyttämättömiä harjoituksia tai joogaa ylikunto-vammojen välttämiseksi. Peukalo-sääntö on käytännössä jooga kolmesti viikossa vähintään puolen tunnin ajan ja suorittaa venytysharjoituksia 4-5 kertaa viikossa.

9. Kahdeksan tunnin lepotila:

vinkkejä To Increase Upper Body Height- sleep

Viimeinen ja tärkein asia muistaa on ottaa levätä. Tarvitaan hyvä kahdeksan tunnin unta päivittäin. Tämä antaa runsaasti aikaa elvyttää ja energisoida kehosi seuraavaan harjoitteluun.

Jooga tai kehon venytykset tehdään kerran tai kahdesti eivät auta auttamaan sinua. Ylärenenkorkeuden lisäämisellä on vain yksi avain, joka on johdonmukaista. On erittäin tärkeää noudattaa muodostettua rutiinia hyvin vilpittömästi. Joten pysy terveenä ja nosta ylävartalon korkeutta.

Leave A Comment

73 + = 83