9 parasta Urheiluasut miehelle ja naiselle

Sandaalit ovat pohjimmiltaan avoimia jalkineita, jotka koostuvat pohjasta, joka pidetään jalkaan hihnoilla, jotka kulkevat rungon yli, kaareva osa varpaiden ja nilkan tai nilkan ympärillä. Urheilu-sandaalit käytetään kuumissa ja trooppisissa ilmastoissa, joilla on tavallisesti kestävä kumisuojus ja pehmeämpi vaahtopohjallinen. Urheilu-sandaalit on tavallisesti muotoiltu tukemaan jalkojen kaaren muotoa.

Urheilu sandals

Uusimmat merkkiset urheilukengät pojille ja tytöille:

Hihnat on valmistettu polyesteri- tai nailonista nauhamaisella tavalla nopean kuivauksen jälkeen aktiivisuuden tai liiallisen hikoilun jälkeen. Täältä katsomme top 9 Sports Sandal -mallit.

1. Musta urheilukengät:

musta-urheilu-sandaalit

Klassiset mustat urheilusukat ovat yksi kaikkien ikäryhmien miesten urheiluun. Ne sopivat mukavasti leveisiin hihnoihin, jotka takaavat paremman otteen ja mukavuuden sekä ovat todella helppoja kuljettaa. Ne voidaan yhdistää mukavilla lastien, kolmella neljäsosalla tai pelkkinä raitoina urheiluun tai ulkoiluun.

2. Adidas Red and Black Floaters:

adidas-puna-musta-kellukkeet

Tunnetaan myös floaters, nämä urheilullinen sandaalit tunnetun tuotemerkin Adidas ovat miehille. Ne ovat värejä, joissa on punainen pohja ja mustat sisäpohjat. Ne näyttävät todella tukevilta ja hihnat ovat myös varsin tukevia ja antavat mukavan otteen käyttäjälle, lukuunottamatta asianmukaista vaimennusta.

3. Slide Sports-sandaalit:

slide-urheilu-sandaalit

Ei säännöllisiä urheilusandaaleja, mutta nämä ovat erilaisia ​​tyyliä ja kuvioita. Jalka-, varpaissa ja nilkassa ei ole erillisiä hihnoja, mutta vain liukusilmukka jalkakaaren päällä helpottamaan sandaalin käyttöä. Nämä voivat olla lapsille, nuorille ja myös ikääntyneille. Koska sandaaleilla on liukusäädin, se on helppoa ja miellyttävää myös päivittäiseen kulutukseen sekä muihin toimintoihin.

4. Puma Green Sport-sandaalit:

Puma-vihreä-urheilu-sandaalit

Nämä tunnetut kansainväliset brändit, kuten Puma, ovat vaaleanvihreitä, kolminkertaisia, urheilullisia sandaaleja, jotka ovat miehille välttämättömiä kaikenlaiselle ulkoilulle tai muulle urheilutoiminnalle. Nämä ovat todella kestäviä ulkonäköä ja hihnat ovat tiukasti kiinni pohjaan antaen käyttäjälle erityisen otteen.

5. Nike White Beach Sandals:

Nike-valko-ranta-sandaalit

Rannalle ja merihenkisille aktiviteeteille nämä turmeltumattomat valkoiset merkkituotteet urheilukengät Nike on juuri täydellinen. Niissä on kylpyamme suihkumatto, kuten pohja, joka helpottaa veden ja hiekan kestävyyttä. Lisäksi ne ovat sileäksi kuvioina, ne ovat erittäin mukavia käyttää.

6. Teva Pink Urheilu Sandaalit:

Teva-pinkki-urheilu-sandaalit

Voiko naisia ​​jättää urheilusalongin takia? Nämä erittäin mahtava näköinen vaaleanpunainen Teva urheilu sandaalit ovat yksinomaan naisille. Ne on suunniteltu ainutlaatuisesti pitämällä mielessä naisen jalkojen muoto ja siten ne ovat mukavasti ulkona. Näitä vaaleanpunaisia ​​urheilusandaaleja voi käyttää lähes kaikkiin ulkoiluaktiviteetteihin.

7. Thong Sports Sandaalit:

Thong-urheilu-sandaalit

Thong-sandaalit ovat suosittuja naisen keskuudessa miellyttävistä nauhoista ja tunne hyvää tekijää yllään yllään. Niinpä hihnat, jotka on sisällytetty urheilulliseen sandaaliin, ovat hihnat, jotka eivät ole kovin paksuja ja raskaita, mutta todella ohut, mutta tukeva, hyvä pito ja kevyt tunne jalkoihin.

8. Puma Urheilukengät naisille:

Puma-urheilu-sandaalit-for-naisille

Täydellinen ulkoiluun, nämä kansainväliset merkkituotteet Puma urheilullinen sandaalit kirkkaan punaisella värillä on oltava kaikille naisille, jotka rakastavat ulkoilua ja urheilua. Ei täsmälleen ne näyttävät kuin sandaali, mutta ne ovat urheilukengän sandaali, jonka kannessa on kansi, joka lisäksi antaa paremman otteen käyttäjälle pelaamisen aikana.

9. Urheilu sandaalit tytöille:

urheilu-sandaalit-for-tytöt

Nämä urheilulliset sandaalit ovat monikäyttöisiä, kuten rannalle, ulkoilulle, kävelylle, vaellukselle, pyöräillelle jne. Näillä urheilusalilla on kengän ulkoasua, mutta niitä ei ole täysin peitetty. Sandaaleissa on useita hihnoja tytöille, jotta he eivät kierrä tai heikennä. He tulevat eri väreissä ja näyttävät tyylikkäältä myös nuorille tytöille. Ne ovat erittäin miellyttäviä, kun kesällä kuluvat myös sandaalit hengittävät.

Urheilu-sandaalit ovat nykyään erittäin muodikkaita mukanaan liittyvään mukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne tulevat erilaisiin malleihin ja malleihin ja niitä voidaan valita vaatimuksen ja tarkoituksen mukaisesti. Miehet, pojat, vanhimmat, naiset sekä tytöt ja teini-ikäiset katsovat urheilusandaaleja näinä päivinä ja luovat muotimaailman niitä.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 1 =