9 parasta Sebamed-ihonhoitotuotetta Intiassa Tyylit elämässä

Suositut Sebamed tuotteet iholle ja huulille:

Sebamed on saksalainen tuotenimi Sebapharma GmbH & Co. KG, joka tuottaa ihonhoitotuotteita. Sen tarkoituksena on pitää pH-arvo 5,5 takaa, että iho on jäänyt terveeksi.

Sebamed Skin Care Products

Sebamed Lip Balm tuotteet:

Etsitkö sebamed huulituotteita? Älä huoli! Hakusi päättyy tähän. Tänään tässä kirjoitus-versiossa kerrotaan listasta parhaista sebamed lip balmista. On olemassa monia merkkejä huulirasvojen saatavana Intian markkinoilla, mutta lukemisen jälkeen tämän artikkelin voit varmasti valita paras sinulle. Joten lue se huolellisesti!

1. Sebamed Lip Defense Stick SPF 30 kuiville ja halkeilleen huulille:

Sebamed Lip Defense Stick SPF 30 For Dry & Chapped Lips

Se estää valoa aiheuttamaa rakkulaa Suojaava, tasoittava hoito huulille Tukee plus suojaa luonnollisen estojärjestelmän toimintaa ihon happofunktiolla, joka ei sisällä säilöntäaineita. Regeneroi kuivat ja repimättömät huulet nopeasti ja onnistuneesti, lievittää ärsytystä E-vitamiinin ja bisabololin (kamomillauute) tulehduksen kanssa. Huolenpito herkille huulille tärkeän kasvuston voimakkailla käsittelyominaisuuksilla erottaa jojoba ja riisileseet huolehtimalla ihon kuivumisesta. * Puolustaa huulen huulten kudosta UVA- ja UVB-suodattimilla auringonpolttoa ja sen seurauksia vastaan.

Hinta: 4,8 g INR 2170: lle

2. Sebamed Lip Defense Stick SPF 25/30 Triple Suojaus:

Sebamed Lip Defense Stick SPF 25

Suojaava, sujuva huolenaihe huulille suojaa UV-säteilyn lisäksi kaikkina vuodenaikoina. Vähentää ärsytystä ja turvotusta E-vitamiinilla ja bisabololilla (kamomaan poisto). Herkkä huulet hoitaa välttämättömän kasviuutteen jojoba ja riisilesein kattavat toimintaominaisuudet suojaamalla niitä kuivilta. Sen pakkauskoko on 4,8 g.

Hinta: 4,8 g INR 427: lle

Katso lisää: Uusi vaseliinin huulirasva

3. Sebamed Lip Defense 4.8 Gm:

Sebamed Lip Defense 4.8 Gm

Se toimii tukemaan ja suojaamaan luonnollista estojärjestelmää nahan haponkestävyydellä ilman säilöntäaineita. Se on erittäin ravitseva huulirasva, joka suojaa voimakkailta UVA / UVB-säteiltä. Se myös puolustaa UVA: n ja UVB-suodattimien tarjoamaa huulten kudosta auringonpolttamasta.

Hinta 4,8 g INR 450: lle.

4. Sebamed Baby Lip Balm:

Sebamed Baby Lip Balm

Sebamed's Baby Lip Balm, joka pitää sisällään ja suojaa ihon tavanomaista esteettömyyttä. Runsaasti kasvien lipideja kynttelillä ja mehiläisellä ylläpitää vauvan pehmeää ja terveellistä suojaa. Luonnollinen jojobaöljy, sen ihon kautta liitetyn lipidikoostumuksen lisäksi Shea-voin. Menetelmä pysäyttää ihon ärsytyksen, koska muuten paahtavat kuolevat

Hinta: 5 g INR 385: lle

5. Sebamed Lip Defense SPF 30:

Huuli Defense SPF 30

Se tukee plus suojaa luonnollisen esteen toimintaa ihon happoa vaipan. Puolusta huulen huulten kudosta UVA: lla yhdessä UVB-suodattimien kanssa auringonpolttoa vastaan ​​ja sen seurausten kanssa. Se regeneroi kuivat ja repimättömät huulet nopeasti ja onnistuneesti. Lisäksi hoitaa herkkiä huulia pitämällä tarvittavat kasviuutteet jojoba plus riisileseiden tiukat käsittelyominaisuudet ja suojaamaan niitä kuivumiselta.

Hinta 4,8 g INR 450: lle

Katso lisää: Pink Color Lip Balm

Sebamed ihonhoitotuotteita, joissa hinnat ovat Intiassa

1. Sebamed Baby Lotion 400 ml:

Sebamed Baby Lotion 400ml

Se pitää ihon pehmeänä ja hyvin kosteana kaikissa sääolosuhteissa. Normaali käyttö säilyttää vauvan ihon terveellisen ja hehkuvan. Itse asiassa se on ihme, että lapsen kipu neurodermatiitista. Se on sokeripitoinen kompleksi, joka kosteuttaa ihoa syvälle sisälle, jolloin se tarjoaa täydellisen kansi ja kiilto.

Hinta: 400 ml INR 1100: lle

2. Sebamed kosteuttava voide (50 ml):

Sebamed Moisturizing Cream

Se sopii kaikille ihotyypeille. Se on ihanteellinen naisille. Se pitää ihon kosteutta. Leikkaa ihon ohut plus sisältää parantavia ominaisuuksia. Se sisältää äärimmäisen herkkiä Ei-rasvaisia, elpymisominaisuuksia.

Hinta: 50 g INR 585: lle

3. Sebamed suojaava kasvovoide - 50ml:

Sebamed protective facial cream

Kosteuttava yhdiste välttää kuivumista, melko estää toimintaa myrkyllisiä aineita vastaan ​​sekä rauhoittavan vauvan tarjouksen iholla. Sebamed on kliinisesti vakiintunut edistämään haponkestävyyden kehittymistä Tehokas hydraatio pysähtyy kuivaksi Panthenol plus lipidiyhdiste suojaa syljen ärsytystä suolesta E-vitamiinien suojaukset haitallisten ympäristövaikutusten lisäksi.

Hinta: 50 ml INR 773: lle

Katso lisää: Oriflame Lip Balms

4. Sebamed PH 5.5 Clear Face Care -geeli:

Sebamed Clear Face Care Gel

Tämä on rikastuttanut hyaluronihappo lisäksi luonnollinen aloe barbadensis, joka kosteuttaa ihoa kokonaan. Se tulee tiheään putkipakkaukseen, joka on matkakumppanuus. Allantoin plus panthenol auttaa rauhoittamaan ihoa luoden pehmeän ja joustavan.

Hinta: 50 ml INR 500: lle

Leave A Comment

87 − 78 =