9 parasta ruokaa kuivan ihon helpottamiseksi luonnollisesti talvella Tyylit elämässä

Talvikaudella, kun sää on kuivaa ja kylmää, iho ei yleensä kadota kosteutta. Vartalovoiteet ja muut kosteutustuotteet ovat siellä taistelussa kuivaa ihoa vastaan, mutta meidän on todella hydratoitava ihon sisäpuolelta. Me todella tarvitsemme elintarvikkeita, jotka voivat siirtää ihon paitsi ulkopuolelta, myös sisällä.

Tehokkaimmat ruoat kuivalle iholle:

Seuraavassa on paras 9 ruokaa syödä kuiva iho tänä talvena.

1. Avokadot:

avokadot Food For Dry Skin

Avokadot ovat hyvin runsaasti E- ja C-vitamiineja. Hyvin harvemmat ihmiset ovat tietoisia siitä, että avokadot auttavat lukitsemaan ihon kosteuden. Se on erittäin tärkeä rooli ihon terveyden parantamisessa. Monet ihmiset käyttävät Avocado-öljyä ruoanlaittoon, koska se suojaa ihoa auringon vaurioilta.

2. Lohi:

Lohi Diet For Dry Skin

Lohi on runsaasti omega 3-rasvahappoja, jotka vahvistavat ihosoluja paitsi suojaa myös kaikenlaisilta vaurioilta. Lohi läsnä oleva seleeni auttaa tekemään ihosi tiiviiksi ja sileiksi. Se myös auttaa säilyttämään elastiinin ihossa, joka ei salli ihon menettää kosteuttaan.

3. Oranssi ja keltainen veggies:

Parhaat Foods For Dry Skin Orange And Yellow Veggies

Oranssi ja keltainen kasviksia ovat porkkana, kurpitsa, mango, paprikat, perunat ja paljon muuta. Kaikki nämä kasvikset ovat runsaasti A- ja C-vitamiineilla. Ne auttavat korjaamaan kudoksia ja tuottamaan myös kollageenia. Vihannesten sisältämä antioksidantti korkea pitoisuus auttaa sitä taistelemaan kuivan ihon kanssa ja myös suojaa ihoa kaikenlaisilta auringon säteiltä ja ihovaurioilta. Joten yritä täydentää enemmän oranssia ja keltaista kasviksia talvikaudella.

4. Herbal infusions:

Kuiva Skin Food Herbal Infusions

Olemme kuulleet, että liian paljon vettä juominen auttaa ihon kosteuttamiseen, mutta myös kasviperäiset infuusiot auttavat poistamaan kuiva iho-ongelmia. Monet ihmiset eivät välttämättä tunne termiä kasviperäisiä infuusioita. On olemassa erilaisia ​​kasviperäisiä kasveja, jotka sisältävät kosteuttavia ja parantavia ominaisuuksia. Kun me voimme imeä 2 yrttejä yhteen, esimerkiksi ruusu ja Calendulan infuusio ovat todella hyödyllisiä kuivalle iholle.

5. Kookosöljy:

Kuiva Skin Diet Coconut Oil

Kookosöljyä voidaan käyttää sekä ulkoisesti että sisäisesti. Se on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään kaikenlaisia ​​iho-ongelmia. Jos kärsit liian paljon ihon kuivumista, kokeile kookosöljyä ruoanlaittoon. Se tarjoaa sinulle monia ihon edut.

Katso lisää:  Ruoka-annokset lapsille

6. Oliivit:

oliivit Foods To Eat For Dry Skin

Oliivit tunnetaan anti-aging-ominaisuuksiltaan. Mutta runsaasti E-vitamiinia auttaa estämään kuiva iho automaattisesti. Voit myös käyttää oliiviöljyä vihannesten sauttamiseen. Jos aiot kasvattaa ihoa tänä talvena, yhdistä vain joitain oliiveja quinoa ja kale ja syödä sitä säännöllisesti. Kuukauden kuluessa näet vaikutukset ihoon.

7. Kaurapuuro:

Kaurapuuro Foods To Cure Dry Skin

Kaurapuuro on yksi vanhimmista kuivalle iholle. Se on monia ihon edut. Kuiva-aineen lisäksi myös kaurahyytelö auttaa estämään ihon kaikenlaisista ihottumasta ja punoituksesta. Runsaasti antioksidantteja, kaurahiutaleet tarjoavat kaikille yksilöille monia terveydellisiä etuja. Joten talvella tämä kuivuus pysähtyy ja alkaa kuluttaa kaurajauhoja.

Katso lisää:  Ruokavalio ennenaikaisille harmaille hiuksille

8. Pinaatti:

Pinaatti Foods To Help Dry Skin

Pinaatti ja muut lehtivihannekset ovat runsaasti Omega 4 -rasvahappoja, jotka auttavat lukitsemaan kosteutta. Pinaattien sisältämät kasvikemikaalit ja folaatit auttavat ihon kosteuttamiseen ja terveellisen säilyttämiseen. Tee terveellinen salaatti pinaalla tänä talvena, pariksi avokadoilla ja oliiviöljyllä. Se varmasti parantaa immuunijärjestelmääsi ja estää ihon kuivumiselta.

9. Pähkinät ja siemenet:

pähkinät And Seeds Food For Dry Skin

Pähkinät ja siemenet auttavat ihon kosteuttamiseen suuressa määrin. Ne ovat runsaasti mineraaleja, rasvoja, jotka auttavat edistämään solujen elastisuutta ja uudistumista. Nauti hasselpähkinöistä ja pellavansiemenistä käärmeellä ja autat ihoa kuivumisen poistamiseksi juurista.

Turhautuminen ja epämukavuus ovat aina kuivalla iholla ja kaikki tietävät, että se syntyy talvella yhdessä muiden iho-ongelmien kanssa eikä ehkä ole mahdollista kovettaa millään tavalla, paitsi ruokavalioon. Joten noudata edellä mainittua ruokavalio suunnitelmaa, joka varmasti auttaa parantamaan kuivan ihon luonnollisesti ja vielä yksi asia on tietää, että jotkut elintarvikkeet kuten suolainen elintarvikkeet, sokeri ja alkoholi aiheuttavat kuiva iho paranemisen sijasta. Joten ole tietoinen siitä.

Katso lisää: Ihonpoisto elintarvikkeet

Kuvat Lähde: suljinpakkaus 1, 2, 3, 4, 6.

Leave A Comment

43 − 37 =