9 parasta rintasyöpätapausta Intiassa Tyylit elämässä

Etsitkö rintasyövän hoitoja? Tässä modernissa maailmassa on olemassa monia hoitovaihtoehtoja, joilla voidaan parantaa rintasyöpä. Rintasyövän hoidossa on monia hoitovaihtoehtoja. Käytettävissä olevat hoidot ovat kemoterapia, kirurgiset toimet, hormonihoito, biologinen hoito sekä säteily. Monissa tapauk- sissa syövän parantamiseksi käytetään erilaisia ​​hoitoja, joissa potilas saa ylimääräistä kuin yhdenlaista hoitoa.

rinta Cancer Treatment types in india

Parhaat rintasyöpää hoitomuodot saatavilla Intiassa:

Näin ollen tässä kirjallisuudessa keskustelemme eri tyyppisistä rintasyöpäkäsittelyistä, joita on saatavilla Intiassa sekä sairaaloiden tarjoamista hoidoista. Joten lue tämä artikkeli huolellisesti.

1. Biologinen terapia:

Se on paras rintasyövän hoito, joka vahvistaa kehon immuunijärjestelmää ja varustaa sen paremmin taistelemaan syöpään. Sitä voidaan haastaa myös muiden syöpäkäsittelyjen aiheuttamien sivuvaikutusten hallintaan. Kemoterapia toisaalta suoraan hyökkää syöpäsoluihin, kun taas biologinen terapia vahvistaa kehon immuunijärjestelmää syövän kasvun torjumiseksi.

2. Hormoniterapia:

Hormoniterapia käyttää lääkkeitä hormonien, erityisesti estrogeenin, välttämiseksi rintasyöpäsolujen kehittymisen edistämiseksi. Haittavaikutukset voivat olla kuumia aaltoja sekä emättimen kuivuutta. Hormonien tuotanto munasarjoilla voidaan myös pysäyttää, muutoin leikkauksen kautta. Hormonaaliset hoidot otetaan tavallisesti tyyppisiin pillereihin, jotka syövät yli muutaman vuoden päästä, jotta he eivät vaikuta taitoon työskennellä ja tehdä normaalia käyttäytymistä. Jos taitatte haittavaikutuksia, joilla on vaikeuksia päivittäisten tehtävien hoidossa, keskustele lääkärisi kanssa ja uskokaa korvaushoitoa.

Hormonihoitoa rintasyövän hoidoksi käytetään vähentämään syöpäsolujen tuotantoa kehossa koko ajan enemmän. Yleensä valittu leikkauksen jälkeiseksi prosessiksi, se voidaan saada ennen samaa. Se tunnetaan myös neoadjuvanttisena hoitona ja voi kestää jopa 5 vuotta. Näinä vuosina voidaan käyttää hormonihoitoa ja samaa voidaan käyttää niin kauan kuin syöpäsolut kasvavat. Se on kuitenkin myös tehokas tapauksissa, joissa syöpäsolut palaavat takaisin hoidon päätyttyä tai tarpeettomasti sanoen, kuten tavallisella tavalla, leviää muualle kehosi alueelle.

3. Sentinel-solmubiopsia:

Tässä eliminoidaan osittainen määrä imusolmukkeita (sentinel-solmubiopsi). Päättää, onko syöpä laajentunut sinun imusolmukkeesi, kirurgi keskustelee teidän tehtävänne poistaa imusolmukkeet, jotka ovat ensimmäisiä saadaksesi imusolmukkeen kasvustasi.

4. Kylmähoito:

Kokeellinen kirurginen toimenpide, esimerkiksi krioterapia, muuten kriosurgiaa on lisäksi syytä kokeilla rintasyövän hoidossa. Jos sinulla on kokemusta rintasyövän leikkauksesta, se on ylivoimainen, jotta kirkko voi käydä kiitollisia keskusteluja kaikista todennäköisistä vaihtoehdoista. Sinun kirurgi sekä keskustelut hoidosta radioterapeutti muuten kliininen onkologi suunnitella menestynein leikkaus. Lepo takaa, että omat toiveenne lisäksi hoito sopii parhaiten sinun kunnossa otetaan huolta lääkärit.

5. Kemoterapia:

Kemoterapia hyödyntää huumeita syöpäsolujen tuhoamiseksi. Epäilemättä syövänne on suurempi riski palauttaa muuten leviämisen yhteen osaan kehosta, lääkäri saattaa puolustaa kemoterapiaa vähentääkseen mahdollisuutta, jonka syöpä jatkuu. Tämä tunnetaan adjuvanttisena systeemisenä kemoterapiana. Kemoterapia annetaan satunnaisesti aikaisemmin kuin suurempien rintasyöpätapausten hoidossa naisilla. Tavoitteena on supistaa kasvain kooltaan, mikä helpottaa sen poistamista leikkauksella. Kemoterapiaa käytetään lisäksi naisille, joiden syöpä on levinnyt muihin kehon osiin. Kemoterapiaa voidaan ehdottaa yrittävän hallita syöpä ja vähentää oireita, joita syöpä aiheuttaa.

Kemoterapian haittavaikutukset riippuvat lääkkeistä, joita saat. Yleisimmät haittavaikutukset ovat hiustenlähtö, oksentelu, pahoinvointi, väsymys ja suurentunut infektion vaara. Melko harvinaiset haittavaikutukset voivat olla ennenaikaiset vaihdevuodet, sydämen vajaatoiminta ja munuaiset, hedelmättömyys (jos premenopausaalinen), hermovauriot sekä erittäin harvoin verisolusyöpä.

Kaksi tärkeintä kemoterapiaan käytettävää tekniikkaa rintasyövän hoidossa ovat:

  1. Leikkauksen jälkeen: Tätä kutsutaan myös adjuvantin kemoterapiaksi, tämä tehdään yleensä sen jälkeen, kun leikkaus on jo suoritettu ja syöpäsolut edelleen vahingoittavat. Jokainen lääkäri tietää, kuinka jos nämä solut kasvavat, he johtavat tilanteeseen, joka saattaa levitä pahimmille. Siksi tämä kemoterapian menetelmä eliminoi kaikki rintasyövän riskit palautumasta takaisin leikkauksen jälkeen.
  2. Ennen leikkausta: Seuraavaksi täällä tunnetaan neoadjuvantti kemoterapiaa ja sitä käytetään yleensä vähentämään syöpäsolujen selviytymismahdollisuuksia leikkauksesta huolimatta. Vaikka tämä kemoterapia on parempi kuin edellinen, siinä mielessä, että se kutistuu syöpäsoluille, mikä helpottaa paikallisesti. Monet kemoterapeutit eivät kuitenkaan vähennä kasvainta, jos se on itsepäinen. Tällöin sinun on vaihdettava huumeiden välillä, jotta tiedät, mikä toimii parhaiten sinulle.

6. Säteily:

Saatat työskennellä taas sädehoidon aikana. Säteilyn aikataulu on yleensä 5 päivää viikossa ja kestää 5-7 viikkoa, mutta toimenpiteet ovat klassisesti lyhyt. Jos sinulla on päteviä lääkäreitä hoitokeskuksessa, menettely kestää vain 15-30 minuuttia.

Paljon keskuksia avautuu myös varhaisessa vaiheessa ja myöhään myöhään, jotta potilaat voivat saada hoitoa päivittäiseen rutiiniinsä. Säteily ei yleensä riko ammattitaitoa, ja lähes kaikki ihmiset kokevat vain lievän väsymyksen. Kuitenkin suurimman sallitun sädehoidon takia, kun aloitat hoidon, on tärkeää säilyttää säännöllinen aikataulu.

Katso lisää:  Rintasyövän kemoterapia

7. Kohdennetut huumeet:

Kohdennettu lääkehoito hyökkää tarkkaa poikkeavuutta syöpäsoluissa. Rintasyövän hoidossa käytettävät kohdennetut lääkkeet ovat:

Pertuzumab (Perjeta):

Se kohdistaa HER2 plus on hyväksytty metastasoituneen rintasyövän hyödyntämiseen trastutsumabin ja kemoterapian sekoituksessa. Tämä hoitoryhmitys on varattu niille naisille, jotka eivät ole vielä odottaneet muita lääkevalmisteita syöpäänsä. Pertutsumabin haittavaikutukset saattavat sisältää ripulia, sydänvaivoja ja hiustenlähtöä.

Lapatinibi (Tykerb):

Se kohdistaa HER2: n on myös hyväksytty käytettäväksi kehittyneessä muutoin metastaattisessa rintasyövässä. Tätä voidaan käyttää seoksena kemoterapia, muuten hormonihoito. Mahdollisia haittavaikutuksia ovat ripuli, ahtaat kädet ja jalat, pahoinvointi ja sydänongelmat.

Ado-trastutsumabi (Kadcyla):

Tämä lääke liittyy trastutsumabiin solujen tappajalla. Aiemmin yhdistelmä-lääke tulee elimistöön, trastutsumabi auttaa sitä löytämään syöpäsolut, koska se koskee HER2: ta. Solujen tappava lääke vapautuu sitten syöpäsoluihin. Ado-trastutsumabi voi olla vaihtoehto naisille metastaattisella rintasyövällä, joka on nyt kokeillut trastutsumabia ja kemoterapiaa.

8. Rinnan rekonstruointi:

Tämä kirurginen toimenpide on rintasyövän mastectomian parantaminen sekä ajoittain lumpectomian jälkeen. Rintasyövän rekonstruktio voidaan tehdä samanaikaisesti syövänpoiston kanssa muutoin muutama kuukausi tai muuta vuotta myöhemmin kuin rintasyöpä. Tämä on eräänlainen osittainen mastectomia, joka toimii rintasyövän hoidossa. Tässä tapauksessa vain osa, jossa rintasyöpä on alkanut kasvaa paikassa, jossa mastectomy jäi pois.

Lopullinen tavoite on saavuttaa epänormaalien kudosten poistaminen ympärillä. Kuinka paljon poistetaan, on paljon tekemistä sen kanssa, kuinka paljon rintasi vaikuttaa ja alueen koko. Mikä on myös sama asia, on minkä tahansa kasvaimen sijainti ja sen ympärillä olevat alueet, joilla on syöpäsoluja sekä kasvaessa.

Katso lisää:  Miten parantaa rintasyöpä

9. Molempien rintojen poistaminen:

Useat naiset syövän hoidossa yhdessä rintamaassa voivat päättää, että heillä on toinen (terve) rintojensa irrotettu (vastapuolinen profylaktinen mastectomia), jos heillä on äärimmäisen parantunut syöpävaara toisen rinnan kohdalla geneettisen alttiuden vuoksi muutoin vahva sukututkimus.

Lähes kaikki naiset rintasyöpään yhdestä rintakehästä eivät ollenkaan kehitä syövän ylimääräisessä rintamaassa. Keskustele lääkärisi rintasyöpäriskistä, mikä hyödyttää tätä prosessia.

Rintasyövän leikkauksen komplikaatio riippuu valitusta tapahtumasta. Leikkaus aiheuttaa verenvuodon ja infektion. Useat naiset päättävät leikata leikkauksen jälkeen uudelleen rintaan. Keskustele vaihtoehtoistasi ja kirurgin mieltymyksistä. Vaihtoehtoasi voi olla rintasyövän rekonstruktio (silikoni tai vesitiiviste), muuten korjaus omalla kudoksellasi. Tämä prosessi voi olla suorittamasi mastectomian aikana tai muussa myöhemmin.

Rintasyövän hoitopaikat Intiassa:

Kaiken kaikkiaan Intiassa paras sairaalahoito on laajalle levinnyttä, mutta ottaen huomioon niin paljon yksityiskohtia, kuten kustannukset, tehokkuus ja tarkkuus, on tehtävä oikeat päätökset, jotta vältetään laittomuus jo huonontuneessa tilanteessa.

Joten tässä parhaita laitoksia, joita voit käyttää avuksesi:

1. Bangalore:

Sri Shankaran syöpäsairaala & tutkimuskeskus.

Osoite: 1. risti, Behind Rangadoren sairaala, Shankarapuram, Basavanagudi, lähellä Chikkanna-puutarhaa, Bengaluru, Karnataka 560004, Intia

Puhelin: +91 80 2698 1101

2. Chennai:

Apollo-syöpäsairaala.

Osoite: Uusi nro 6, Vanha nro. 24, Cenotaph Road, Teynampet, Chennai, Tamil Nadu 600035, Intia

Puhelin: +91 44 2433 4455

Kolkata:

Chittaranjan National Cancer Institute.

Osoite: 37, S.P.Mukherjee Road, Kolkata, Länsi-Bengal 700026, Intia

Puhelin: +91 33 2475 9313

4. Rajasthan:

Bhagwan Mahaveerin syöpäsairaala & tutkimuskeskus.

Osoite: Jawahar Lal Nehru Marg, Jaipur, Rajasthan 302017, Intia

Puhelin: +91 141 270 0107

5. Hyderabad:

American Oncology Institute.

Osoite: Citizens Hospital, Nallagandla, Serilingampally, Hyderabad, Telangana 500019, Intia

Puhelin: +91 40 6719 9999

Joten, kun olet käynyt läpi tämän artikkelin sanat, näet, että olet oppinut kaiken parhaista sairaaloista rintasyöpäkäsittelystä Intiassa ja parhaista menettelytavoista, joita siellä on. Varmista, että työskentelet syövän ehkäisyssä, varsinkin jos sinulla on samanlainen sukututkimus.

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

9 + 1 =