9 parasta rantoja Orissa, jossa on kuvia. | Tyylit elämässä

Odisha tunnetaan houkuttelevista rannoistaan. Pitkät kulmat hiekkarannat, syvän sininen meri ja viileät tuulet tekevät tästä paikasta niin ainutlaatuisen ja ihmeellisen. Se on vetänyt ja kiinnittää edelleen huomiota monien matkailijoiden huomion. Nähtävyydet ovat kiehtovaa ja elämäntapa tässä on jotain, jota et halua missata. Jos etsit rentoa ja rentoa lomaa, Orissan rannat ovat kohde. Täällä olemme listan hienoja rantoja orissa vain sinun avuksesi.

1. Aryapallin uimaranta:

rantoja in orissa

Odishan Aryapallin ranta on yksi tunnetuimmista ja kauniimmista rannoista, joita näet täällä. Sen avulla kävijät voivat olla hauskaa ja nauttia viihtyisästä ja miellyttävästä Orissan säästä. Voit aina uida tai uida itsesi auringon alla. Tämä paikka on erinomainen jännittävälle matkalle.

2. Balaramgadin ranta:

rannat-in-odisha_balaramgadi-ranta

Odishan Balaramgadin ranta tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea Bengalinlahden syvänmeren meren kauneutta. Se on noin 2 kilometrin päässä Chandipurin rannalta ja on täynnä matkailijoita lähes koko vuoden. Puhuminen kylmällä hiekalla on paras asia, jota voit tehdä täällä.

Katso lisää: Rannat Andamanissa ja Nicobarsaarilla Intiassa

3. Balighain ranta:

rannat-in-odisha_balighai-ranta

Orissa-Balighain ranta on noin kahdeksan kilometrin päässä kuuluisalta Puri-rannalta. Ranta on eksoottinen ja meren aallot näyttävät dynaamiselta etäisyydeltä. Ranta on hyvin luonnollinen ja antaa vierailijoille mahdollisuuden hyödyntää täällä tarjottavia suuria tiedekuntia. Uima täällä olisi hieno ajatus, sillä se virkistää mielen, kehon ja sielun.

4. Chandipur Beach:

rannat-in-odisha_chandipur-ranta

Odisha-Chandipurin uimaranta on yksi ainutlaatuisimmista rannoista, joita on koskaan nähtävissä. On olemassa useita mielenkiintoisia paikkoja vierailulle, kuten Jagannathin temppeli, Shivalinga, Simlipalin kansallispuisto, Deobandin Shakti-pyhäkkö ja monet muut. Se on myös tunnettu sen casuarinas puita ja kaunis auringonvalo, joka ranta kaunis ja upea paikka vierailla.

Katso lisää: Tamilnadu Rannat

5. Baliharachandi Beach:

rannat-in-odisha_baliharachandi-ranta

Baliharachandin ranta on noin 27 kilometrin päässä Purista. Se on loistava paikka kokea luonnonkauneutta Orissa ja on myös varsin jännitystä paikalla. Temppeleitä on myös täällä, joita vieraat vierailevat vuosittain ja suuri rannikko täällä on mikä tekee rannasta erinomaisen paikan lomakohteisiin.

6. Chandrabhagan ranta:

rannat-in-odisha_chandrabhaga-ranta

Matkailun osalta Odishan Chandrabhagan ranta on suurin voimavara. Tämä paikka on upea. Se tunnetaan kuuluisasta Sun-temppelistä, ja siinä on arkkitehtuuria ja muistomerkkejä, jotka tekevät sinut rakastamaan tätä paikkaa vieläkin enemmän.

Katso lisää: Rannat Pondicherry -kuvissa

7. Gopalpurin uimaranta:

rannat-in-odisha_gopalpur-ranta

Orissan Gopalpurin ranta on erinomainen paikka nauttia ja rentoutua. Se on neitsyt, koskematon ja erittäin eksoottinen. Ilmapiiri on niin hyvä ja luonnollinen, että se virkistää mielen ja sielun vierailijoille. Kävelemällä rannalla on varmasti hieno kokemus.

8. Puri Beach:

rannat-in-odisha_puri-ranta

Puri-ranta Odishasta on erinomainen lomailupaikka ja lomat. Se on kultaisen hiekan maa, kauniit temppelit ja arkkitehtuuri. Se on erittäin viehättävä matkailijoiden mukaan ja tuo tuhansia vuosittain. Se on myös ihanteellinen paikka nuorille aviopareille.

9. Paradeep Beach:

rannat-in-odisha_paradeep-ranta

Orissa-paradeep-ranta on erittäin rauhallinen, rauhallinen ja rauhallinen. Se on kuuluisia temppeleitä ja on erinomainen paikka napata raitista ilmaa. Sininen vesi ja loistava hiekka tekevät tästä rannasta houkuttelevamman, kauniimman ja miellyttävän.

Leave A Comment

42 − = 36