9 parasta puuvillaa Tyylit elämässä

Nyt Intia on iso maa, jossa on suuri perhe, jonka hän talon sisällä. Intiaanit erotetaan kruunu, jossa jokainen kulttuuri seuraa omaa perintöään, mutta sidotaan yhteen juurista, joissa tunnistamme itsemme Intian lapsina. Erilaisten monipuolisten kulttuurien joukossa Etelä-Intia on osoittanut lentävän värin. Runsaat mallit ja puhtaat värit eri silkistä, puuvillasta ja pehmeästä kashmirjuutekudoksesta jättävät meidät kauhistuneiksi ja tulevat yhdestä näistä eteläisten lahjakkuuskeskusten Telengana, Pochampally täällä ovat joitain ihmeellisiä malleja, jotka he ovat siunannut meitä.

Kauniita ja perinteisiä Pochampally Cotton Sarees kuvia:

Meidän on tarkasteltava top 9 muotoja pochampally puuvilla sarees.

1. Juhlamenkit:

pochampally cotton sarees

Yleensä kun sanomme juhlavaisuuden, se on yksi niistä kevyesti vaihdetuista sareeistä, joissa on vihje eleganssista, joka on sekoittunut hyvin soberin. Jotta täydellinen juhlava aamu näyttää, tämä saree olisi yhdistettävä pehmeä valkoinen pusero tai haalistunut punainen. Itse asiassa sareen alusta on maitomaista valkoista, kauniita punaisia ​​reunaviivoja ja haalistuneita vesimerkkejä punaisella. Vihje heikko keltainen sivuilla lisää ulkoasua.

2. Sekoita ja sovita kuvioita:

Pochampally cotton sarees Mix and match patterns

Tämä saree on kuviot, joissa kaksi parhaita värejä - tummansininen ja pehmennetyt punaiset geelit muodostavat yhdessä täydellisen ilmeen. Saree: n vartalon väri on syvä kuninkaallinen ja loput raja-alue yhdessä pallun kanssa mattapunaista urheilua. Loput kuvioista ovat keltaisia ​​ja täyteläinen kultainen hehku.

3. Satinharmaa:

Pochampally cotton sarees Satin grey

Saree on tiheässä harmaassa, ja ulkoreunalla on kaunis punaisen sävy. Jokainen, joka sanoi harmaaksi, oli tumma ja tylsä ​​väri ei yksinkertaisesti yhdistänyt parhaiten värejä yhteen. Sareen pallun kauniin punainen, keltainen ja oliivi-raita loppuun asti. Sareen harmaa on valmistettu hienoimmasta puuvillasta, joka antaa sille sifonihahmon.

4. Harmaa ja musta:

Pochampally cotton sarees Grey and black

Täällä näemme värin harmaan täysin erilaisen ilmeen. Tällä kertaa sävy on paljon kevyempi ja siinä on satiini tuntuu siitä, mitä tyylikkäitä huutoja. Tämä harmaa täällä on yhdistetty mustalla mustalla, joka jatkuu paloina ja paloina pallun loppupäähän. Koko raja on tehty parasta georgette kultaista kuviohjelmaa pehmeällä kultaisella taiteella pallu.

5. Tarkastukset:

Pochampally cotton sarees checks

Tarkastukset ovat yksi uusimmista trendeistä, jotka hallitsevat nykypäivää ja siksi me keräämme parhaan sävyt tässä saree. On vähän alastomia ja vähän mustia, jotka heitetään sekoitus punaiseen ja mustavalkoiset tarkastukset, jotka ilmestyvät sinisestä pallusta, joka lisää trendikästä tunnetta siihen.

6. Nude-sävyt:

Pochampally cotton Nude hues

Koko saree on pehmeä beige ja kaunis vaaleanpunainen ombre sävy rajalla. Tällä ombrella on selkeä siirtymäpiste beigeistä, joka hälyttää iskevä vaikutus. Rajapinta on tehty pehmeimmältä kuparikaudelta ja mauvun rakeiden käyttäminen pallun päällä on todella hämmästyttävä.

7. Flowers In The Wild:

Pochampally cotton Flowers in the wild

Kuvittele kesänä kuin koskaan ennen tämän mahtava saree mustalla ja keltaisella kulta. Tämä puuvillan saree on kuitenkin täyteläisellä värillä, jossa saree sopii kesän tarpeisiin haalistuneilla keltaisilla ja mustilla sävyillä. Sareen rungossa on muutama viitta valkoinen kukka.

Katso lisää:  Kerala puuvilla Sarees mallit

8. Stripe Affair:

Pochampally cotton Stripe affair

Saree on kauniin bubblegumin vaaleanpunainen ja musta. Pallun päähän on kaunis kauniin harmaa kuvio, joka näyttää kauniilta mustaan. Valkoisen raidan käyttö sinetöi kaupan.

Katso lisää:  Mangalagiri puuvilla Saree

9. Rich Gold:

Pochampally cotton rich gold

Sareen runko on valmistettu valkoisesta puuvillasta, jossa on pehmein kultainen yksityiskohdat. On kauniita kultaisia ​​kohokohtia, jotka on valmistettu hohtavan keltaisesta kulta, joka antaa aistillisen rikkauden ulkoasua.

Katso lisää: Etelä-Intian puuvilla Sarees

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 78 = 86