9 parasta purppuraa Kurta-mallia naisille ja miehille Tyylit elämässä

Violetti väri puolustaa puolueettomuutta ja rojalteja. Purppuraväri liittyy myös taikuuteen ja jumaluuteen. Se on erittäin suosittu tyttöjen ja nuorten naisten keskuudessa, ja se on yhä suosittu myös miesten keskuudessa. Erilaisia ​​purppuran sävyjä voitaisiin käyttää päivän läpi riippuen yksilön mausta ja tykkäämisestä. Purppura kurta tekee rohkean tyylin.

Erilaisia ​​Purple Kurta -mallit miehille ja naisille:

Esittäen 9 parasta purppuraa kurti-mallia, jotka sopivat aina sinun tarpeisiisi,

1. Purppura Front Slit Kurta:

Violetti Front Slit Kurta

Kaunis melange violetti kurta näyttää kauniilta. Purppuranvärinen kurta, jossa on V-kaula-aukko, etureuna ja puuvillakangasta valmistettu, antaa yksilölle rennon ja elegantin ulkoasun. Kevyt meikki voisi parantaa mekon kauneutta.

2. Purppura Lyhyt Kurta:

Violetti Short Kurta

Alkuperäinen puuvilla lyhyt purppura kurta ihmiselle on trendikäs nykypäivän muotimaailmassa. Se voisi olla rento kulumista ja sitä voidaan käyttää enemmän päivällä tuntia. Vaaleat kirjonet voivat lisätä vaatetuksen kauneutta ja niitä voidaan käyttää toimintojen aikana.

3. Purppura Anarkali Kurta:

Violetti Anarkali Kurta

Anarkali purppura kurta -mallia voidaan käyttää useissa tilaisuuksissa ja myös festivaaleissa. Tällainen purppura kurtis voisi olla kuluneet leggingsit tai palazzos kanssa samanlaisia ​​tai kontrastia väriyhdistelmiä sopeutua tilaisuuteen. Tässä mallissa on pyöreä kaula, kaksikerroksinen anarkali violetti väri kurta.

4. Käsityönä Regular Purple Kurti:

Käsi Crafted Regular Purple Kurti

Käsin tehty violetti väri kurtis tekee tyyliä koskevan lausunnon. Chikan käsityö lomake lucknow on elävästi kuuluisa naisten ja tyttöjen rento kulumista. Näitä voidaan käyttää kesän ja kevyen talven aikana. Pastellinvärinen violetti kurtis lisävarusteineen, kuten kaulakappale, jossa on ametisti-riipus ja vastaavia korvakoruja,.

5. Purple Cotton Kurti:

Violetti Cotton Kurti

Violetti värikäs kurtis pitkillä hihoilla on erittäin tyylikäs miehille. Tällainen puuvillakangasta koostuva kurtis on erittäin mukava ja on oltava miesten vaatekaapissa. Nämä purppura kurtis voi olla pitkä tai lyhyt riippuen yksilön mieltymyksestä.

6. Straight Purple Kurta:

Suoraan Purple Kurta

Puuvillakankaasta sekoitetut naiset, jotka sopivat suoraan purppuran kurtaan, voivat olla hyvä osto toimistokäyttöön. Tällainen kurtis voitaisiin tehdä eri malleissa. Tällaisia ​​kurtisiä voitaisiin käyttää samanlaisten tai eri väristen leggingstien tai salwarsien sekoituksen ja ottelun kanssa.

Katso lisää: Harmaa Kurta Design

7. Tavallinen Purple Kurti:

tavallinen Purple Kurti

Purppuranvärinen kurti, jossa tavallinen sävy, voi näyttää hyvin kauniilta. Näitä voidaan käyttää yhdessä painetun tai puhtaan värisen salwarsin kanssa. Valon muodostaa päiväsaikaan tai hieman tummempi meikki ilta-ajan aikana voisi lisätä tumman puhtaan kurta-purppuran nimellisarvoa.

8. Painettu Purple Kurti:

Painettu Purple Kurti

Purppuranvärinen kurti, jossa on painettu ulkonäkö, antaa erilainen ulkoasu asuun. Nämä tulosteet voivat olla pieniä, mikä antaa tyylikkään ilmeen tai suuren, joka antaa rohkean näköisen purppuran kurti-muotoon. Painettu purppura kurtis näyttää enimmäkseen rentoa ja voi mennä yhdessä puhtaan värisen salwarsin tai jalkojen kanssa. Kevyt kirjonta voisi antaa yksilölle erilaisen ilmeen.

Katso lisää: Silver Kurta Designs

9. Regular Fit purppura Kurta:

säännöllinen Fit Purple Kurta

Painettu violetti värillinen kurti tekee miehistä erilainen. Se on trendikäs kausaalinen kuluminen ja se voi olla valmistettu kankaista, kuten puuvillaa, sekoitettua puuvillaa ja silkkiä. Nämä erilaiset kankaat tekevät asuista monipuolisen ja suunnittelija.

Yksi voi näyttää erilaiselta valitsemalla erilaisia ​​sävyjä violetti kuten mauve, malenge, luumu, munakoiso ja tumma violetti. Voisi tuoda mekko samanlaisiin värillisiin lisävarusteisiin ja muodostaa. Kevyiden tai tummien sävyjen valinta riippuisi yksilön makuista ja päivän ajasta.

Katso lisää: Readymade Kurta miehille ja naisille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

26 − 17 =