9 parasta pedikyyri vinkkejä kotona Tyylit elämässä

Pedikyyri on yksi tavoista, joilla nainen yrittää huolehtia itsestään täydellisellä tavalla. Nails ovat kehon osa, joka varmasti kiinnittää huomiota etenkin naisilla. Pedikyyri on yksi hoitomenetelmä, jota miehet ja naiset käyttävät tasaisesti poistaakseen jalat ja kynnet kerääntyneet lika ja hiutaleet ja jättävät sen virkistäviksi. Naiset menevät ylimääräiselle mailalle ja käyttävät kynsien värejä, jotta se olisi kaunis ja houkutteleva. Kuitenkin pitäisi pitää joitakin pedikyyri vinkkejä kätevä maksimaaliset edut. Käytä tätä hoitoopasta auttamaan itseäsi tässä onnistuneen pedikyyrihaasteessa.

pedikyyri tips

Helppo vinkkejä pedikyyriin kotona:

Alla mainitut vinkit ovat paitsi helppo seurata, myös tehokkaita tulosten saavuttamisessa.

Kermainen hohkakivi:

Jotta pedikyyri olisi tehokasta, on aina käytettävä kermaista hohkakiviä, joka antaa hyviä tuloksia. Tämän lisäksi on paljon kiviä ja pensaita saatavilla markkinoilla, joka on maustettu luonteeltaan. He tekevät myös ihmeitä. Yksi parhaista suositeltavista tässä on piparminttu puhdistus pedikyyri.

Katso lisää: Vaaleanpunainen Nail Art Designs Gallery

Lemon Moisturizer toimii:

Kun kynsit kosteutetaan pehmentääkseen niitä helpottamaan poistamista, yksi parhaista on tuote, jolla on sitruuna aktiivisena ainesosana. Ei vain tämä auttaa asianmukaisesti puhdistaa kynsinauhoja, vaan auttaa myös keventämään ihoa ja lisäämällä loistaa. Nämä edut on aina pidettävä mielessä.

Miten saada puhtaan look:

Ensimmäinen tärkeä asia on poistaa lika ja likaa jaloista varmistaakseen, että kuorinta antaa paljon parempia tuloksia myöhemmin. Tällöin jalkojen liotus lämpimässä vedessä on noin 15 minuuttia sitruunamehun tai eteeristen öljyjen kanssa. Suolavesi toimii myös. Vettä on vaihdettava puhtaaseen, haaleaan veteen ja jalat tulisi liottaa vielä 15 minuuttia ennen kuin aloitat kuorintaprosessin. Tämä tekee jalat puhtaammaksi ja tuoreemmaksi pedikyyri jälkeen.

Hieronta:

Niille, jotka saavat pedikyyri tehdä joku, pitäisi varmistaa hyvä hieronta ennen lopullista puhdistus jalka. Tämä syvästi kosteuttaa ihon jaloissa ja jättää sen pehmeiksi ja ravitsevaksi. Suositellaan noin 10 minuutin hieronta jokaisella jalalla.

Katso lisää: Kuinka Poista Akryyli Nails

Pat se Kuiva:

Ihmisillä on tapana hieroa ihoa pyyhkeellä kuivumisen yhteydessä. Tämä on kuitenkin yksi tapa, jota on syytä muuttaa. Jalkajalkojen tulee aina olla kuivattuja puhtaalla pyyhkeellä eikä hankautumaan. Tämä sitoo pitämään ravinto lukittuna eikä jätä sivuvaikutuksia jalka-iholle.

Perfect kynsimaali:

Pedikyyrin jälkeen on yksinkertainen temppu naulamenetelmällä. Jalkojen pitäisi kastua jääkylmään veteen, kun kynsimaali on levitetty. Tämä auttaa kynsimaalia kuivumaan nopeasti ja ehkäisee myös kaikenlaista tahraamista.

Katso lisää: Ranskalainen jalkahoito kotona

Oliiviöljy Käyttö:

Kynsinaöljyn sijasta voi helposti käyttää oliiviöljyä niiden pehmenemiseen. Se tarjoaa paljon parempia tuloksia kuin mitä voit odottaa.

Seuraa kosteudelta:

Jokainen pedikyyri -menetelmä, kun iho kuivataan kuivana, tulee noudattaa jalkaisen jalkaviemärin tai minkä tahansa sellaisen kosteusvoidetta, jota niillä on kädessä. Tämä auttaa ravitsemaan ihoa ja tekemään ihon pehmeää ja hehkuvaa. Tätä kärkiä tulee seurata kahdesti päivässä seuraavina päivinä tulemaan aamulla suihkun jälkeen ja yöllä ennen nukkumaanmenoa.

Katso lisää: Nail Art Kiteet

Pysy hyvällä tuulella:

Jalkahoito ei ainoastaan ​​puhdista jalkoja vaan myös keino hemmotella sinua elämän päivittäisistä rasituksista. Tämä tekee erittäin tärkeästä pysyä hyvänä ja positiivisena mielialana pedikyyrissä. Älä myöskään jätä kovaa jalalle.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

+ 76 = 77