9 parasta opalaista kivihelmiä miehille ja naisille

Opal korut on yksi eksoottisista ja silmiinpistävistä koruista, joita voit käyttää. Opals vilkkuvat sateenkaaren väreillä, jotka kiehtovat piidioksidin jalokiviä. Värien sisäinen toisto ja lumoava vilkku tekevät siitä vaikeaksi repimään silmät pois hyvännäköisyydestään. Yhä useammat kiinnostuneet parit etsivät nyt opaalirenkaita. Opal ei koskaan epäonnistu yllättäen, paljastaen uusia värejä ja kuvioita tulevina vuosina. Se on yksi maailman muunnetuista jalokiviä ja lokakuun syntymäkiviä.

Eri tyyppisiä renkaita Opal Birthstone:

Tämän artikkelin avulla voit valita oikeat yksinomaiset opaalirenkaat eri malleilla.

1. Kultaopalirengas:

opaali rings

Värien, hämmästyttävien kuvioiden ja näytön näkökulmasta Opal-renkaita on pidetty aiemmin kuuluisina. Tyylikäs muotoilu opaalirenkaissa korostaa ihmisten toiveita erinomaisesta korujen valitsemisesta. Jopa häälahjaksi ja rakkaudeksi soi, opaalirenkaita rakastetaan ja ihailtu ainutlaatuisen ulkonäön vuoksi. Pieni rengas, jossa on opaalikiviä, voi antaa loistavan sormen.

2. Ainutlaatuinen Moon Opal Ring:

Ainutlaatuinen Moon opal Ring

On olemassa erilaisia ​​opaali rengas mallit ovat saatavilla sekä miehille että naisille. Nämä ainutlaatuiset kuun opaalirenkaat tuovat kirkkaita ja loistavia sormillesi. Yksi pienikokoinen kivi on sijoitettu renkaan keskelle ja hammered kuutamuovakehys herkän renkaan avoimella asetuksella, tämä rengas on täydellinen tavalliseen käyttöön. Opal-renkaat ovat paljon timantteja pehmeämpiä, vaikka ne voivat valita kihlasormuksista

3. Elämänpuu Ring:

Puu of Life Ring

Tämä elämäntyylirengas on suunniteltu sterlinghopealla ja sillä on 3 ½ pinta ja se on erittäin kevyt kaatuu siihen ja sisältää laadukasta. Näin tämä elämän puu soi, tämä antaa houkuttelevan ulkonäön käyttäjälle. Tämä rengas on saatavana myös muita kiviä, kuten granaattia, turkoosia ja ametistiä. Se voi olla täydellinen lisävaruste päivittäiseen kulutukseen.

Katso lisää: Big Diamond Engagement Rings

4. Twig ja Leaf Engagement Ring:

Oksa and Leaf Engagement Ring

Timanttisormukseen liittyvä opaali antaa miellyttävän näköisen ja laadukkaan. Sarja oksia ja lehtiä häät kihlasormus on käsintehty kaksi ääniä 18k ja suunniteltu raaka metalli. Rengasbändi on päällystetty musta rodiumilla ja tarjoaa trendikästä ulkoasua

5. Musta opaali Sormus:

Musta opal ring

On olemassa monenlaisia ​​opaali renkaita on markkinoilla ne ovat musta opaali, valkoinen, sininen, vaaleanpunainen, jne. Musta opaali renkaat ovat vihertävän tyyppinen opaali, jossa mustat ja kullan lyijykynät. Tämä voidaan laskea tasaisella ja leikattuna cabochonilla. On olemassa lukemattomia opaali rengas malleja tarjotaan miehille. Musta opaalirengas, joka on suunniteltu valkoisilla kivillä, ja se antaa perinteisen ilmeen.

6. Pink Opal Ring:

Vaaleanpunainen Opal Ring

Vaaleanpunainen opaali värisee heikommin taajuudella ja parantaa lohduttavaa ja rentouttavaa vaikutusta emotionaaliseen kehoon. Tämä vaaleanpunainen opaalirengas soveltuu hyvin hyvin herkille ihmisille. Rengas keskellä on vaaleanpunaista opaalikiviä ja nauha on valmistettu sterling hopea lihavalla materiaalilla.

Katso lisää: Yksittäiset timanttisormukset

7. Opal Leaf Ring:

Opaali Leaf Ring

Tämä opaalirenkaan rengas on tullut suosituin rengas kuin muut ja tämä opaalirenkaan rengas on kuohuviiniä opaalikiviä. Se voi olla mukava sormesi ja näyttää kauniilta. Se antaa käyttäjälle yksinkertaisen ja elegantin näkymän. Voit käyttää tätä rengasta kaikenlaisissa asuissa.

8. vuosipäivä Opal Ring:

Vuosipäivä Opal Ring

Siniset opaalirenkaat ovat suhteellisen harvinaisia, ja ne ovat hyvin läpikuultavaa kiveä, joka antaa houkuttelevimman ulkonäön kuin muut rengasmallit. Tämä vuosipäivän opaalirengas näyttää upeita värejä, joissa on paljon neonvihreitä, oransseja ja vihreitä mustia. Tämä on ihana vaihtoehto perinteiselle vihkisormukselle tai vuosijuhlaiselle häälle.

Katso lisää: Prinsessa leikkaa timantti häät renkaat

9. Opal Sormus Infinity Symbolilla:

Opaali Ring with Infinity Symbol

Valkoiset opaalirenkaat ovat suosittuja. Verrattaessa muita renkaita se antaa siistit ja täydelliset ulkoasut kuluneille henkilöille. Tämä käsintehty rengas, joka on suunniteltu äärettömään solmuun ja tehty 4 mm: n opaalilla. Voit lahjoittaa tämän renkaan parhaalle ystävällesi tai rakkaille, jotka tekevät sinulle loputtoman onnellisen.

Opals tekevät sensaatiomaisia ​​koruja. Opaalin paino on myös tärkeä. Hyvä kokoinen opaali renkaalle on 1-3 karatsia. Luonnollisesti on pienikokoisia kivet, jotka ovat ihania. Jos etsit hämmästyttävän kaunista ja täysin ainutlaatuista kihlasormus, jolla on myyttinen antiikkinen tunnelma, ja opaalirengas voi olla täydellinen sinulle.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

20 + = 28