9 parasta miesten ja naisten urheiluasut Tyylit elämässä

Urheilu ovat fyysisiä urheilijoita kaikille ikäryhmille ja erityisliikkeitä järjestetään fyysisesti haasteellisille ihmisille. Koska urheilua pelataan sääntöjen tavoin, siinä on myös pukeutumiskoodi ja se on nimeltään urheilu liivi. Se soveltuu urheilua harrastavalle henkilölle. Riippuen peliurheilun liivi on luokiteltu miehille ja naisille ja myös erityinen yksi on suunniteltu fyysisesti haasteellisia ihmisiä, jotka antavat vauhtia heidän urheilija henki ja saada heidät saavuttamaan tavoite.

Urheilu vests

Urheiluvaatteet miehet ja naiset:

Tässä on 9 parasta nahkaa ja poikia.

1. Urheilu Plain Vest:

Urheilu Plain Vest1

Tämä kirkkaan oranssinvärinen, hihaton jalkapallo-liivi voidaan käyttää täydellisissä hihoissa pyöreä pääntiessä tai yksinkertaisesti ilman sitä. Sinulla on useita värivaihtoehtoja tämän liiviin. Se on huokoista, joten se sopii yhteen jalkapallon pelaamisen kanssa.

2. Polo Tennis Vest Shirt:

poolo T-shirt

Tämä polo t-paita on suunniteltu miesten tennispelaajille. Täydellinen harmaa väri, jossa on vain kaksi harmaata valkeaa harmaata väriä ja kolmella napilla alaspäin kauluksessa, jossa on neljäs pituus tai korkin hiha.

3. Tennisvaatteet tytöille:

Tennis Wear Women

Tämä valkoinen, lyhythihainen hihaton paita voi tarjota fyysistä mukavuutta ja helppoutta lyödäksesi parhaimman tenniksen laukausta. Saatavana eri väreissä ja tyyliin ja täydellinen sovitus erilainen henkilöstä toiseen.

4. Full Hiha Urheilu Liivit:

pitkä Sleeves

Tavalliset pitkät hihat v-kaula-aukot ovat iho-tajuissa miehille, jotka eivät halua käsiään saada rusketusta, jos heillä on urheilua auringon alla. Pitkien hihojen etua voidaan myös käyttää talviurheilun aikana.

Katso lisää: Painettu liivitukit miehille

5. T-Back Vest Topit:

T-back Top

Tämä ns. Takana oleva t-paidan naisten urheilu liivi takana, kuten takakuvassa heijastavat aakkosia. Muoti rakastava naiset varmasti valitsevat tämän viileän kulumisen. Kirkkaan värinen tällainen kokoelma tarttuu huomiota.

6. Pehmustetut liivit naisille:

topatut kupit ja Top

Tämä urheilu liivi on suunniteltu naisille, jotka pelaavat sulkapalloa tai tennistä tai juoksemaan. Täysin suunniteltu naisten liivi urheiluun pehmustettu tuki rinnassa. Hihaton takki sopii hyvin urheiluun.

Katso lisää: Kuntosali Intia

7. Vest Dress Outfit:

Pukeutua

Tätä voidaan kutsua naisten täydeksi mekkoksi. Hihaton pullo kaulan yläosassa kiinnitetyssä hameessa. Yläosa vaaleanpunaisella värillä ja pohjalla mustalla nahasta.

8. Full Sleeve Blazer Vest:

Bleiseri

Tämä on pitkähihainen vetoketjullinen takki. Sitä voidaan käyttää, kun valmistaudutaan lopulliseen urheiluun, ehkä matkustettaessa paikasta toiseen. Se suojaa kehoa olemasta auringonvalosta johtuvaa rusketusta. Vyötäröä ilman holkki voi myös olla edullinen.

Katso lisää: Miesten mekko liivit

9. Jersey Vest Top:

jersey

Tämä on miesten urheiluesine, jossa on punainen ja musta yhdistelmä ilman hihaa, todennäköisesti jersey. Selvästi, kun tulostat nimen ja numeron, joka on onnekas mestari joillekin pelaajalle ja joka myös korostaa m: n irtotavarana ja auttaa uutta pelaajaa luoden identiteettinsä. Ironia on jonkin verran pelata jerseyin saavuttamiseksi ja jotkut jerseyille.

Urheilu on kaikille ja niin myös urheiluesineitä. Suunniteltu sellaisella tavalla, joka auttaa välttää häiriötekijöitä samalla kun keskitytään niiden tavoitteeseen saavuttaa ja myös pitämään tiimi ja yksilöllinen henki. Eri tuotemerkit valmistaa vaivatta ja edulliseen hintaan ylä- ja alusliivi kaikille ikäryhmille naisille ja lapsille, joilla kaikilla on ainutlaatuisuus, joka poikkeaa urheilusta ja urheilusta. Värien, jotka edustavat heidän persoonallisuuttaan ja heidän kansakuntansa. Valmistettu synteettisestä tai puuvillasta. Erityistä huomiota on kiinnitettävä, kun näitä liivijä edustetaan maailmanlaajuisesti.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

92 − = 85