9 parasta miesten ja naisten suljettuja toe-sandaaleja vuodelle 2018

Miehille ja naisille, jotka haluavat peittää toe sormensa ulkoisia ympäristötekijöitä vastaan, jotka etsivät parhaita ja uusia suljetuista toe-sandaaleista, sitten luet oikean artikkelin, jossa on tietoja yhdeksästä ylhäältä alas sandaalista, joka kattaa sekä sukupuolen viimeisimpiä ja moderneja tyyppejä, joita voidaan käyttää päivittäisenä käyttötarkoituksena. Suljetut kengän sandaalit voidaan tehdä yksinkertaisesta kumimateriaalista huippuluokan nahkamateriaaleihin riippuen tilanteesta ja olosuhteista, joissa sopiva tyyppi tekee sandaalin mukavammaksi.

Paras ja tyylikäs suljettu toe-sandaali naisille ja miehille:

Löydämme täältä näytettyjen naisten ja miesten suljetut toe-sandaalit.

1. Suljettu toe nahka laukku naisille:

Suljettu Toe Leather Flat Sandal For Women

Tämä yksinkertainen, suunniteltu päällystakki, joka on valmistettu värillisestä nahasta tai nahasta, näyttää materiaalilta, joka on tehty peruskuvioinnilla. Sandaalin etupää on peitetty käyttäen leveää nahkaa, joka peittää varren, joka ulottuu jalkaosan keskialueelle asti, sandaali kiinnitetään nahkahihnalla, jossa on solkihihna.

2. Suljettu toe Flat Buckle Closure Synteettinen sandaali miehille:

Suljettu Toe Flat Buckle Closure Synthetic Sandal for Men

Nämä semi-muodolliset suljetut toe naisten sandaalit ovat yleensä puhtaasta musta tai ruskea nahka, joka on suunniteltu gladiaattori kuvio, joka nainen käyttää. Kantapää on valmistettu kumipohja, tämä sandaali ulottuu hieman nilkan yläpuolella kaksi hihnan sulkemista solki järjestelmä.

3. Suljettu toe Gladiator naisten sandaali:

Suljettu Toe Gladiator Sandal for Women

Gladiaattorin muotoilu on todellakin tavallisimmin kuluneet sandaalityypit naisten keskuudessa useimmiten. Käytetty materiaali on synteettinen materiaali, joka leikataan ohuiksi tai paksuiksi linjoiksi, jotka on suunniteltu vaakasuorassa ja pystysuorassa kuvioinnissa, joka jäljittelee kudontakuvion ja koputtaa alaspäin soljen sulkemisella juuri nilkan yläpuolella.

4. Mens Closed Toe Clog Sandal:

Suljettu Toe Clog Sandal for Men

Tämäntyyppiset mustat suljetut toe-sandaalit voidaan nimittää miellyttävimmiksi ulkosalaksi varsinkin kesäisin. Tukit on valmistettu kumimateriaalista, jossa on etupään varren suljin, jolla voi olla pieni aukko etukannen päälle, jota pidetään mallina. Miehet voivat käyttää sitä mukavasti ilman sukkia.

5. Suljettu Stone Studded Pointed Toe Sandal naisille:

Suljettu Stone Studded Pointed Toe Sandal for Women

Kun etsit miellyttävää osapuoli-sandaalia, tämä huomaamaton kivi nappikoristeinen sandaali tekisi taikaa, joka tekee sinusta mukavan, mutta silmänräpäyksessä tämän mustan samettisen materiaalin sandaalityypin kanssa.

6. Juutin korkokengät:

Juutti Heels Closed Toe Wedges for Women

Nämä naisten suljetut toe-mekko Sandaalit ovat todellakin mukavimpia kantapäiden sandaaleja, koska sen pehmeä pehmuste on peräisin pehmeästä materiaalista, jota käytetään luomaan kantapäät vuorattu juuttia materiaalia. Sandaalin etuosa peitetään kangasmateriaalilla ja vyöhihna on valmistettu puuvillasta vuoratusta synteettisestä materiaalista.

Katso lisää: Parhaat sandaalit naisille

7. Slip on Closed Toe Sandal miehille:

Lipsahdus on Closed Toe Sandal for Men

Tämä sandaali sandaalilla tehty paksu pohja ja päällään sandaali peitetty nilkkaan alue on melko mukava sandaali jokapäiväiseen käyttöön. Kun sandaalin yläosa on valmistettu nahasta tai nahasta, sitä voidaan käyttää puolikiinteänä sandaalina.

8. Suljettu toe urheilullinen sandaali miehille:

Suljettu Toe Sports Sandal for Men

Kesäisin urheilujalkineilla vaelluksille tai ulkoilureiteille on melko epämiellyttävä, mikä tuntuu epämiellyttävältä ja hikisemmalta. Tämä voidaan välttää käyttämällä edessä peitettyjä sandaaleja, jotka muistuttavat kengältä, mutta pitsiä ja paksua kantapäätä.

Katso lisää: Suosikki Beach-sandaalit naisille ja miehille

9. Suljettu toe Velcro Strap Sandal naisille:

Suljettu Toe Velcro Strap Sandal for Women

Niille naisille, jotka vihaavat vyötäröllä asennettuja sandaaleja, voidaan käyttää tämäntyyppisiä Velcro-muotoisia sandaaleja, jotka eivät vain peitä etupyörän aluetta, vaan myös antavat fiksuisen ilmeen paksuisesta etuhihnasta, jonka tarrakiinnitysjärjestelmä.

Etupuolella peitetty sandaali on älykäs valinta, koska se ei vain peitä etupäätä, vaan myös lisää väestön muiden ihmisten näkymiä. Puhtaasta nahasta valmistetun etukannen sandaalin valitseminen on parasta, kun verrataan korkokenkiä.

Katso lisää: Uusimmat Suunnittelija Sandaalit naisille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

81 + = 86