9 parasta leave-in hoitoaineet Intiassa Hinta Tyylit elämässä

Mikä on paras hoitoaine hiuksillesi? Intian markkinoilla on monia valikoimia, mutta tänään mainitsemme sinulle parhaan hoitoaineen. Nämä parasta jätettävät hoitoaineet ovat valmiit kampaamaan hiuksiin ennen muotoilua, muutoin ilmakuivataan tasaisille, kiiltäville hiuksille. Ylivoimainen jäänesto-hoitoaine voi auttaa detangle-säikeitä, vähentää perhosia, nälkää rapea ja pitää kiharat pehmeät ja sileät; Yksilö, joka on liian painava, voi painaa sitä muutoin jättää öljyiseksi. Tässä artikkelissa luetellaan yhdeksän parhaita ja tehokkaita inhimillisiä hoitoaineita sekä niiden ominaisuuksia, etuja ja saatavilla olevia hintoja.

Best Leave-In Ilmastointilaitteet Intiassa Hinnat:

Löydämme täältä mainituilla yhdeksällä parhaana jättävän Ilmastointilaitteen kanssa hinnan.

1. MOP Leave-In hoitoaine:

MOPPI Leave-in Conditioner

Tämä hoitoaine suojaa hiustesi hiustenkuivaajien, päivänvalon, stressin ja haitallisen ympäristöaineen vieressä. Tällä hetkellä on vain suuri kokemus, joka periaatteessa suojelee sinua monilta haitallisilta asioilta. Se tekee hiuksista pehmeän ja kiiltävän sileän.

Hinta: 200 ml INR 672: lle

2. Garnier Fructis Sleek And Shine Jäljellä oleva hoitoaine:

Garnierin Fructis Sleek and Shine Conditioner

Tämä hoitoaine nauttii kuplivaa hiusta, joka tarjoaa sinulle vapauden kokeilla minkä tahansa kampauksen, jota pidät. Tämä leave-in hoitoaine tarjoaa syvää ravintoa hiuksiin. Tämä on täydellinen paksulle ja karkealle hiukselle, ja se on iso ostos säännölliseen käyttöön. Haavoittele tätä hoitoa, jos sinulla on ohut ja hieno hiukset, vaikka se voi punnita hiuksesi, koska se imeytyy voimakkaasti.

Hinta: 384 ml INR 265: lle

Katso lisää: Wella hoitoaine kuiville hiuksille

3. L'Oreal Luonnonhoito Mega Works All-In-One -hoito:

L'Oreal Nature's Therapy Mega Works All-In-One Treatment

Tämä jäänpoistolaite sisältää luonnollisia ainesosia, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin auringonkukansiemenöljy, ja tämä hoitoaine on valmis vahvistamaan, silkkimäistä, ja kampaamaan hiukset lisää hallintaa sekä upea ulkoasu. Valmistettu kaikille hiustyypeille, tämä toimenpide on yhtäpitävä höyrynpoiston lisäksi lisää äänenvoimakkuutta.

Hinta: 177 ml INR 464: lle

4. Aveeno Active luonnollinen ravitseva hoito + kunnon jättäminen kuiville hiuksille:

aveeno Active Natural Nourish + Condition Leave-In Treatment

Aveeno Active Natural Nutrition + Condition Leave-In -hoito Valmistellaan käytettäväksi kuivissa hiuksissa, jotka tarvitsevat ylimääräisen kosteusannoksen. Tämä Aveeno-hiustenhoitotuote kykenee vahvistamaan myös lukkoja. Aveeno-tuotteena Active Natural -hoito infusoidaan vehnäkompleksilla, jonka on tarkoitus syöttää hiuksia parantaakseen terveyttä.

Hinta: 154 ml INR 692: lle

5. Bumble And Bee Leave-In hoitoaine:

mutista and Bee Leave In Conditioner

Tämä erittäin hyödyllinen hoitoaine sopii hienoihin ja ohuthiuksiin. Se on äärimmäisen kevyt tuote, joka poistaa hiukset menestyksekkäästi murtumatta. Sitä voidaan käyttää myös detanglerina, jota sinun on käytettävä plus pestä 5 minuutin kuluttua muuten voit myös käyttää sitä jäädä-in hoitoaine, että lisää loistaa ja ravintoa. Erikseen irtoamisesta, se myös tekee hiuksista pehmeän ja tasaisen. Tämä on varmasti paras inhimillinen hoitoaine Intiassa.

Hinta: 250 ml INR 4900

Katso lisää: Garnier Hiustenhoitoaine

6. Garnier Fructis Style Sleek & Shine Smooth Leave-In -kosteusvoide:

Garnierin Fructis Style Sleek & Shine Smooth Leave-In Conditioning Cream

Tämä Garnier Cream tunnistetaan shampoiden ja hoitoaineiden valmistamiseksi Fructis-linjalla, jolla on hedelmäinen, ihana tuoksu. Smooth Leave-In -kosteusvoide valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, kuten aprikoosi plus argan-öljy, stabiloimaan hiuksia ja antaa sille loistaa.

Hinta: 300 ml INR 196: lle

7. Infuusio 23 Korjaus ja uudistaminen Leave-In Treatment:

Infuusio and Renew Leave-In Treatment

Seos on brändi, jota on ihailtu ympäri maailmaa hiustenhoitotuotteissaan. Tämä yliluonnollinen tuote sopii kaikille hiustyypeille. Tämä hoitoaine vahvistaa hiuksia vahingoilta ja estää hiusten rikkoutumisen sekä split-päät.

Hinta: 500 ml INR 592: lle

8. Herbal Essence kosteuttava hiusvärinen antifrizz-voide:

yrtti- Essence Soothing Creame

Herbal Essence on hiljattain lanseerannut tuoretta valikoimaa jäädytyslääkkeitä kaikenlaisiin hiuksiin. Ilmastointilaite on erittäin joustava tuote, joka auttaa rikkoutuneita hiutaleita. Pistä tämä kerma aikaisemmin kuin aloitat hiusten muotoilun. Tämä jäähdytyskondensaattori on makea kukkahaju, joka viipyy vähintään päivässä.

Hinta: 150 ml INR 729: lle

Katso lisää: Pantene-ilmastointilaitteet

9. Charles Worthington kosteustiiviste Jäätyvä hoitoaine:

Kaarle Worthington Moisture Seal Leave-In Conditioner

Charles Worthington kosteussulku jättää hoitoa vaivaa ihmeitä hallitsemattomille hiuksille. Heidän ainutlaatuiset kaavat kulkevat syvälle hiusvartalon sisällä kasvattamaan ja rikkomaan epämiellyttäviä hiuksia. Tämä on yksi parhaista hiusten kosteusvoiteista saatavissa markkinoilla.

Hinta: 200 ml INR 1243: lle

Leave A Comment

9 + 1 =