9 parasta lasipullo käsityöideoita tehdä kotisi kaunis Tyylit elämässä

Vanhojen kohteiden uudelleenkäyttö on aina hyvä käsityötekniikka. Lasit käsityöt ovat täydellinen tapa näyttää tapaus luova puoli. Tässä on muutama lasinen käsityö, valita alle 9 parhaan lasin käsitöitä. Nämä lasityöt osoittavat, kuinka voit ottaa tavallisen lasin ja muuttaa sen jotain uskomattomaksi. Nämä käsityöt ovat yksinkertaisia, ja ne voidaan tehdä helposti pienellä apuvälineellä.

Paras lasipullo käsityöideoita kotiisi:

Hanki tämä paras 9 lasia käsityö lapsesi lapsille,

1. Lasi Kynttilänjalat Lasi Craft:

Lasi Candle Holders Glass Craft

Tämä on hieno lasi, jonka voi tehdä helposti kotona. Lasia kaadetaan ja yläosaa käytetään kynttilänjalkaisena. Täytä pohja värillisellä hiekalla ja lisää kuoret myös koristamaan sitä.

2. Stained Glass Paint Lasi Craft:

likainen Glass Paint Glass Craft

Anna säiliöiden ja pullon näyttäväksi tämän lasimaalauksen kanssa. Tässä pulloja kuivataan ja maalataan sitten värillisellä lasiväreillä. Käytä värejä, jotka tuntuvat mereltä miellyttävän Välimeren tuntumaan.

3. Glass Chime Glass Craft:

Lasi Chime Glass Craft

Tämä eksoottinen näköinen lasikuori voi olla monimutkainen, mutta lopputulos on vain upea. Tämä lasipullo käsittelee leikattuja pulloja, jotka on yhdistetty lankaan ja asetettu silmukkaan. Kaiun päät ovat ripustettuja värillisiä lasia.

4. Sea Glass Crafts:

meri Glass Craft

Tässä on ihana lasi-vene, joka on kokonaan lasista. Purje on täydellinen pala, joka näyttää aivan kuin purje itse. Kaikki kappaleet on yhdistetty hopeavangilla, joka näyttää upealta. Tämä meri-lasi-vene on hyvin ainutlaatuinen.

5. Lasipallon kulhot Lasinjalostus:

Lasi Piece Bowls Glass Craft

Tee tämä upea lasikappale kulhoon matkamuistona tai lahjana jollekin. Nämä lasipulloja käsittelevät ajatukset ovat täydellisiä, kun käytetään lasikappaleita, jotka ovat värillisiä ja näyttäviä. Sinun pitää tarttua niihin vahvalla liimalla, jotta se voi pitää muodonsa.

6. Sea Glass Lantern Craft:

meri Glass Lantern Craft

Tämä merilasin lyhty on ainutlaatuinen tapa käyttää rannasta kerättyjä merilaseja. Sinun ei tarvitse käyttää mitään lasia käsittelevää käsityökalua, koska merilasi on todellakin värjätty. Kokoelma näyttää hyvältä lyhdyn sisällä ja kun valaistu valaisee huoneen.

Katso lisää: Tissue Paper Crafts

7. Käsinmaalattu lasi:

Käsi Painted Glass Craft

Nämä upeat lasit on maalattu käsin ja muodostavat mukavan keittiön sarjan. Muovilasialus voi olla hauskaa kaikille, kun sinulla on oikeat työkalut. Käytä mukavia värejä ja upea kuvio lasien tekemiseen. Jos olet hyvä maalaus, tämä on mukava idea varma.

8. Lasiartikkelit kuten käsityö:

Lasi Ornaments as a Craft

Joulu on kirkas ja iloinen näillä upeilla lasikoristeilla. Nämä rannan lasiset käsityöt käyttävät ranta-laseja, joiden on todettu tekevän joulukuusi koristeita. Voit mennä luova ja tehdä useita muita koristeita. Tytöt lapset voivat kokeilla näitä lasialan ideoita kouluissaan käsiteollisuudessa.

Katso lisää: WC Paper Craft Ideat

9. Kudospaperi Lasi Craft:

kudos Paper Glass Craft

Tämä lasimaalauspaperiraja valmistetaan tarttumalla värillinen pehmopaperi läpinäkyvään paperiin. Tuloksena on lasilasi, joka näyttää hyvältä sijoitettuna ikkunaan. Kun valo kulkee sen läpi, se antaa lasimaalauksen vaikutelman. Jos haluat tehdä yksinkertaisia ​​veneitä, niin tämä on aina hyvä valinta.

Lasi käsityöt kääntävät tavallisen lasin upeiksi esineiksi. Voit tehdä monia asioita ranta lasilla, viinilasit jne. Voit tehdä raaka-aineiden lasit tehdä hyvää käsitöitä, voimme katsoa tätä glasscraft myös liiketoiminnallisesti. Käsintehtyjä lasikahjoja kysytään nyt päivässä, voit myös myydä henkilökohtaisen lasin käsitöitä verkkokaupasta. Se auttaa antamaan ideasi toiminnassa.

Katso lisää: Joulukoristeita

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

38 + = 46